Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak mám hotovo, uffffffff ![]()
Jani a co ti říkal dr. na to tvrdnutí bříška ![]()
luci, já se bála mu něco říci, ptal se mě, než mě vyšetřoval, tak jsem trochu mlžila…
ale jako není to tak hrozné…
Já se z toho mého zblázním
Po práci měl jet do Ovy kámošovi kuknout na altík, jenže kámošovi ce povedlo si ještě u práce zabouchnout klíčky v autě, takže jeli našim do Ovy pro druhé klíčky a pak zase do práce zpět, a pak znova do Ovy kuknout na ten altík. Jako doma bude zase někdy v osm. Mě už tady z toho hrabe, pořát sama doma, nemám s kým pokecat…mě už fakt jebne z toho všeho
![]()
čauky drbny...........
Honzík se chce dívat na film na kompu tak vás jdu jen pozdravit, ale zítra bude na odpolední tak tu můžu být.Budu sice péct ale stihnu všechno..........
možná se tu ještě večer objevím.Od těch 10 hodin jsem došla domů až teď a jsem KO doslova.tak zatím dupky pa pa
![]()
Jani, mě se taky ptala na tvrdnutí břicha a já ji řekla že mi netvrdne
Já měla strach, že mě zavře do špitálu na kapačky
Snad pomuže to magnesko ![]()
tak jsem zde, opuštěná od manžela a malý už snad spí..............
teji, to já jsem taky pořád sama a smalým je to ještě horší..někdy už nevím, co s ním
sem tam se staví na půl hoďky mamka a sem tam se vidíme s maminama, ale není to furt…a manžel si je dneska někde s oddělením na krůtě
já chci taky…zítra jedeme na toho harryho a mamka se zase tváří, že ho má hlídat…chjoooo
pak ještě na středu ji zneužiju a ve čtvrtek s vámi, táááááááááák se těším
![]()
jééééééé, taky bych šla na harryho, segra už byla a prý je to super
![]()
to bude moje poslední kultura tak na rok dopředu…dvě děti pak nikdo nepohlídá ![]()
Jani aspoň někoho vidíš, mamku a jiné maminy, já vůůůbec nikoho
S malým se třeba zabavíš, já s nikým ![]()
někdy bych ale byla ráda sama
budeš to mít těžké, ale bude jaro a všechno bude jiné, než teď, jak je zima, sníh, nikam se nedá…budete pak s tátou na zahradě opravovat autí ![]()
j.s. píše:
to bude moje poslední kultura tak na rok dopředu…dvě děti pak nikdo nepohlídá
Neboj mamka ti je pohlídá
Toník bude rozumější a malý bude hodňoučké miminko ![]()
luci, to nevím nevím..........už teď sice pohlídá, ale vždycky to komentuje ![]()