Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
3.12.10 16:04

tady to poslední dobou málo žije :zed: :zed: :zed: :zed: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 16:07

Ahoj holky, tak mám hotovo, uffffffff :palec:
Jani a co ti říkal dr. na to tvrdnutí bříška :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 16:16

Já to magnesko jím 2× 2× denně už 5 měsícu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 16:18

luci, já se bála mu něco říci, ptal se mě, než mě vyšetřoval, tak jsem trochu mlžila…
ale jako není to tak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 16:47

Já se z toho mého zblázním :zed: Po práci měl jet do Ovy kámošovi kuknout na altík, jenže kámošovi ce povedlo si ještě u práce zabouchnout klíčky v autě, takže jeli našim do Ovy pro druhé klíčky a pak zase do práce zpět, a pak znova do Ovy kuknout na ten altík. Jako doma bude zase někdy v osm. Mě už tady z toho hrabe, pořát sama doma, nemám s kým pokecat…mě už fakt jebne z toho všeho :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
3.12.10 16:56

čauky drbny........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Honzík se chce dívat na film na kompu tak vás jdu jen pozdravit, ale zítra bude na odpolední tak tu můžu být.Budu sice péct ale stihnu všechno.......... :dance: :dance: :dance: :dance: možná se tu ještě večer objevím.Od těch 10 hodin jsem došla domů až teď a jsem KO doslova.tak zatím dupky pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 17:00

Jani, mě se taky ptala na tvrdnutí břicha a já ji řekla že mi netvrdne :oops: :oops: :oops: Já měla strach, že mě zavře do špitálu na kapačky 8-o 8-o 8-o Snad pomuže to magnesko :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 17:08

Kačko tak pěkný zbytek dne :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 19:12

tak jsem zde, opuštěná od manžela a malý už snad spí..............
teji, to já jsem taky pořád sama a smalým je to ještě horší..někdy už nevím, co s ním :oops: :oops: :oops: sem tam se staví na půl hoďky mamka a sem tam se vidíme s maminama, ale není to furt…a manžel si je dneska někde s oddělením na krůtě :cert: :cert: :cert: já chci taky…zítra jedeme na toho harryho a mamka se zase tváří, že ho má hlídat…chjoooo
pak ještě na středu ji zneužiju a ve čtvrtek s vámi, táááááááááák se těším :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 19:20

jééééééé, taky bych šla na harryho, segra už byla a prý je to super :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 19:32

to bude moje poslední kultura tak na rok dopředu…dvě děti pak nikdo nepohlídá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.12.10 19:32

Jani aspoň někoho vidíš, mamku a jiné maminy, já vůůůbec nikoho :nevim: S malým se třeba zabavíš, já s nikým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 19:35

někdy bych ale byla ráda sama :oops: :oops: :oops: budeš to mít těžké, ale bude jaro a všechno bude jiné, než teď, jak je zima, sníh, nikam se nedá…budete pak s tátou na zahradě opravovat autí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
3.12.10 19:36
j.s. píše:
to bude moje poslední kultura tak na rok dopředu…dvě děti pak nikdo nepohlídá :evil:

Neboj mamka ti je pohlídá :think: Toník bude rozumější a malý bude hodňoučké miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.12.10 19:43

luci, to nevím nevím..........už teď sice pohlídá, ale vždycky to komentuje :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí