Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
4.12.10 14:33

ahooooooooooooj já myslela že tu budu sama.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mě se taky nikam nechce.A kino u nás nemám ráda.Cinestar........ :poblion: tam je kravál…ani stlumit to nejde.......já tam raději nechodím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 14:34

A mě příjde, že Kačka mě kopká pořád.Ve dne v noci.Hlavně když sedím.to jsou kopačky.Včera jsme se dívali na box a nevím jestli chtěla vyhrát ona nebo co........ :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 14:36

Janinko neděláš nějaké cukroví z bílků? J8 zadala diskusi, ale nevím jestli se mi někdo ozve...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.12.10 16:28

No holky já to pečení odkládám na poslední chvíli abych to nevyjedla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 18:13

já mám napečené všechno linecké.Včera něco dnes něco no paráda..... :dance: :dance: :dance: a teď peču pizzu.Zítra udělám zase jiný druh cukrovíčka.A pak to musím asi odvést z domu ať to nesťapu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.12.10 18:18

tak já už mám linecké taky za sebou ale děsně mě bolí záda a jsem ko, ale je to moc dobré mňam mňam. Jako ten můj malý bobek v bříšku včera řádil o sto šest jsem ani nemohla spát. Nic jdu tu pouklízet a možná napeču ještě vanilkové rohlíčky ale vůbec se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 18:23

já taky Peti chtěla dělat ještě rohlíčky, ale záda jsou v háji.......já už se tak těším na úterý až půjdu plavat........ :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 18:42

Kurde baby, tu nikdo není? co všechny děláte?????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.12.10 18:51

Jejda holky vy jste šikulky :mrgreen: :mrgreen:
Kačko se tam neutop :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 19:42

ahoj já dnes kvůli vám porušila svoje předsevzetí, že nebudu číst tady deníčky a samozřejmě řvu jako blázen............ 8-o četla jsem Dawnův syndrom, ale nezaujala mě tam jeho zakladatelka, ale psal tam nějaký tatínek o tom jak se to dozvěděli v těhu a rozhodli se miminko si nechat.Já mumusela taky napsat......tak mě to pohladilo po srdci......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 19:49

plním domácí úkol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 19:51

a chci jedničku, kači, jooo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 19:55

kači, já taky sem tam čtu deníčky a minule jsem si taky pobečela, já řvu i u porodu, ale tam to nedopadlo dobře a já na to pak furt myslela…
jinak kino paráda, bylo to moc hezké, pak mc donald, prostě hezké odpo :srdce: :srdce: :srdce: ale bylo mi smutno po toníkovi :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.12.10 19:56

téda jani ty máš krásné bříško. Já zvládla ity rohlíčky a jsem úplně ko, jdu se naložit do vany a pak k tv, tak zítra papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.12.10 19:57

peti, mě to čeká zítra, ale nezvládnu to asi tak jak ty naráz, mám světlé linecké a tmavé, pak rohlíčky a kokosové kuličky, a tím končím…ale já už tak zežrala tolik těsta na ty kuličky, chutná mi ten rum :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí