Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahooooooooooooj já myslela že tu budu sama..........
![]()
mě se taky nikam nechce.A kino u nás nemám ráda.Cinestar........
tam je kravál…ani stlumit to nejde.......já tam raději nechodím.....
A mě příjde, že Kačka mě kopká pořád.Ve dne v noci.Hlavně když sedím.to jsou kopačky.Včera jsme se dívali na box a nevím jestli chtěla vyhrát ona nebo co........
![]()
Janinko neděláš nějaké cukroví z bílků? J8 zadala diskusi, ale nevím jestli se mi někdo ozve...... ![]()
No holky já to pečení odkládám na poslední chvíli abych to nevyjedla
![]()
já mám napečené všechno linecké.Včera něco dnes něco no paráda.....
a teď peču pizzu.Zítra udělám zase jiný druh cukrovíčka.A pak to musím asi odvést z domu ať to nesťapu..........
![]()
tak já už mám linecké taky za sebou ale děsně mě bolí záda a jsem ko, ale je to moc dobré mňam mňam. Jako ten můj malý bobek v bříšku včera řádil o sto šest jsem ani nemohla spát. Nic jdu tu pouklízet a možná napeču ještě vanilkové rohlíčky ale vůbec se mi nechce
já taky Peti chtěla dělat ještě rohlíčky, ale záda jsou v háji.......já už se tak těším na úterý až půjdu plavat........
![]()
ahoj já dnes kvůli vám porušila svoje předsevzetí, že nebudu číst tady deníčky a samozřejmě řvu jako blázen............
četla jsem Dawnův syndrom, ale nezaujala mě tam jeho zakladatelka, ale psal tam nějaký tatínek o tom jak se to dozvěděli v těhu a rozhodli se miminko si nechat.Já mumusela taky napsat......tak mě to pohladilo po srdci......
kači, já taky sem tam čtu deníčky a minule jsem si taky pobečela, já řvu i u porodu, ale tam to nedopadlo dobře a já na to pak furt myslela…
jinak kino paráda, bylo to moc hezké, pak mc donald, prostě hezké odpo
ale bylo mi smutno po toníkovi
![]()
téda jani ty máš krásné bříško. Já zvládla ity rohlíčky a jsem úplně ko, jdu se naložit do vany a pak k tv, tak zítra papa
![]()
peti, mě to čeká zítra, ale nezvládnu to asi tak jak ty naráz, mám světlé linecké a tmavé, pak rohlíčky a kokosové kuličky, a tím končím…ale já už tak zežrala tolik těsta na ty kuličky, chutná mi ten rum
![]()