Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky kopretinky…dnes na snídani pořádná klobáska
Jsem na ní měla chuť jak manžel baštil
Idu ven užívat si chvilky s mužem, poak zas bude pracovní týden a pořádně spolu nebudeme.
Včera jsme byli chvíli u těch známých co mají tu dvou měsíční holčičku, no nádherná princezna, už se těším na naší Jožinku
Jsme se tam zdrželi, tak jsme zašli na papku do Ikei, kurde za dvě jídla 250 v dupě
No koupila jsem Johance prostěradla a lampičku, takovou tu tlumenou a pak Kubajs taaak předemnou letěl že ani nevím co tam ještě měli, jen jsem si všimla srandovních čepiček
Ale tak užijeme si to ve čtvrtek
![]()
Ahoj holky, tak hlásím dnešní vážení a měření před kontrolou 24tt, takže váha od 20tt + 2kg, tj. od začátku 4,5 - 5kg, břuch mi kupodivu nevyrostl (minule jsem měřila ten největší, zvedá se jen výš
posílám bříška
tak já tam mám ty edíky tři, ne
![]()
luci, jojo, přesně, on chce mít první stoličky, ve předu nahoře má jedničky a dole jedničky a jednu dvojku ![]()
jdu šudlat kuličky a rohlíčky, kluky jsem vyhnala… ![]()
taji, jak si psala klobásu, já zase myslela, že napíšeš úplně něco jiného, já jsem teda ostuda
![]()
Jani, na co ty nemyslíš
![]()
Mě se taky zdá, že mám obr bříško, podle toho, co tu holky posílají
![]()
no jo, já jsem hrozná mura
tak jednu várku kuliček mám hotovo, teď jdu obalovat do mandlí
![]()
ahoj sluníčka, jdu vařit a odpoledne tu budu.....doufám, že ne sama..........
![]()
Janinko a kolik si jich snědla???????????
![]()
Jani ty jsi tedy
Možná máte taková bříška protože už čekáte druhé, ale mě příjde že mám taky velké jako bych čekala další
No jsem vepřoš, jsem dnes vyhrabala lyžařské kalhoty, kupodivu do nich vlezu, ale švy jsou napnuté tak tak a vůůůbec je nezapnu, ještě že mají kšandy. Ale nesmím se v nich shýbat
![]()
jo já taky myslím, že je to tím že čekáme druhé.Jen ta Peťa nám to kazí................sakra na co s vymlouvat teď?????????
no prostě jim chceme dát co největší domeček..........
![]()
Ríša si vyprosil mikuláše už v sobotu než odjel ať má sebou mlsandy.........tak dostal půlku a doma ho čeká ta druhá........prý mu ji mám schovat za okno než přijede........ ![]()
už jsem tady, totálně přežraná, dělala jsem pečené brambory ve šlupce a maso mi naložila mamka už včera do nějaké sračky a jenom jsem to obalila ve strouhance, musím se zeptat, v čem to bylo, bylo to moc dobré, měla jsem dva řízky přes celý talíř a oblohu
![]()
kuliček jsem sežrala asi deset ![]()
no tak já měla velké břicho i u toníka a přibrala více, než teď…aspoň myslím, moc si to nějak nepamatuju, jak se vidí člověk každý den…já ani nevím, kdy mi to břicho a z čeho narostlo
![]()