Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
5.12.10 09:12

Ahojky kopretinky…dnes na snídani pořádná klobáska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem na ní měla chuť jak manžel baštil :jazyk: Idu ven užívat si chvilky s mužem, poak zas bude pracovní týden a pořádně spolu nebudeme.
Včera jsme byli chvíli u těch známých co mají tu dvou měsíční holčičku, no nádherná princezna, už se těším na naší Jožinku :huban: :huban: :huban: :huban: Jsme se tam zdrželi, tak jsme zašli na papku do Ikei, kurde za dvě jídla 250 v dupě 8-o 8-o 8-o No koupila jsem Johance prostěradla a lampičku, takovou tu tlumenou a pak Kubajs taaak předemnou letěl že ani nevím co tam ještě měli, jen jsem si všimla srandovních čepiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale tak užijeme si to ve čtvrtek :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.12.10 09:23

Ahoj holky, tak hlásím dnešní vážení a měření před kontrolou 24tt, takže váha od 20tt + 2kg, tj. od začátku 4,5 - 5kg, břuch mi kupodivu nevyrostl (minule jsem měřila ten největší, zvedá se jen výš :lol: posílám bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.12.10 09:24

Ještě ze předu, tyhle jsou po ránu večer jsou dvounásobné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.12.10 09:25

Ještě to břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 09:56

tak já tam mám ty edíky tři, ne :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
luci, jojo, přesně, on chce mít první stoličky, ve předu nahoře má jedničky a dole jedničky a jednu dvojku :-?
jdu šudlat kuličky a rohlíčky, kluky jsem vyhnala… :andel:
taji, jak si psala klobásu, já zase myslela, že napíšeš úplně něco jiného, já jsem teda ostuda :-P :-P :-P :-P :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 10:15

Jani, na co ty nemyslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě se taky zdá, že mám obr bříško, podle toho, co tu holky posílají 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 10:16

no jo, já jsem hrozná mura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jednu várku kuliček mám hotovo, teď jdu obalovat do mandlí :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 11:47

ahoj sluníčka, jdu vařit a odpoledne tu budu.....doufám, že ne sama.......... :zed: :zed: :zed: :zed:
Janinko a kolik si jich snědla??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 11:47

Jani ty jsi tedy 8-o Možná máte taková bříška protože už čekáte druhé, ale mě příjde že mám taky velké jako bych čekala další :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jsem vepřoš, jsem dnes vyhrabala lyžařské kalhoty, kupodivu do nich vlezu, ale švy jsou napnuté tak tak a vůůůbec je nezapnu, ještě že mají kšandy. Ale nesmím se v nich shýbat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 11:49

jo já taky myslím, že je to tím že čekáme druhé.Jen ta Peťa nám to kazí................sakra na co s vymlouvat teď????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no prostě jim chceme dát co největší domeček.......... :palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 11:54

idu vařit v jednu jsem tu paaaaaaaaaaaaaaa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 13:10

no a tady zsae mrtvo.............. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 13:11

Mik miku mik miku Mikuláááááš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 13:17

Ríša si vyprosil mikuláše už v sobotu než odjel ať má sebou mlsandy.........tak dostal půlku a doma ho čeká ta druhá........prý mu ji mám schovat za okno než přijede........ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 13:38

už jsem tady, totálně přežraná, dělala jsem pečené brambory ve šlupce a maso mi naložila mamka už včera do nějaké sračky a jenom jsem to obalila ve strouhance, musím se zeptat, v čem to bylo, bylo to moc dobré, měla jsem dva řízky přes celý talíř a oblohu :oops: :oops: :oops: :oops: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
kuliček jsem sežrala asi deset :)
no tak já měla velké břicho i u toníka a přibrala více, než teď…aspoň myslím, moc si to nějak nepamatuju, jak se vidí člověk každý den…já ani nevím, kdy mi to břicho a z čeho narostlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí