Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
5.12.10 18:40

Peti aspoň mu ujídej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:43
Tejchi píše:
Peti aspoň mu ujídej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no schválně se tě na srazu zeptáme kolik jsi mu toho snědla............. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 18:47
kacafazolka píše:
Megg píše:
Ale nějak jsem nestíhala, a když už jsem měla volněji, tak překopali v ulici kabebl a nešli telefony ani internet.Byli jsme na natáčení 3D UZ, nádhera jen si tam malá pořád mudlala obličej. :srdce: :srdce: :srdce:
jéééééééééa mě malá zase nechtěla dát ručky pryč z obličeje.......ale na fotky z 4D jdu v úterý tak snad bude Kačulátko rozumější........ :srdce:

Mě taky moc ne, ale něco se jí podařilo nahrát, i když okolo hlavičky je prý málo plodové vody, tak to šlo hůř. Dala jsem nějaké foto z UZ do alba - Kristýnka. :srdce: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:48

Meg ta je krásná............. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já doufám, že se nám ty fotky taky povedou......... :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 18:53
kacafazolka píše:
Meg ta je krásná............. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já doufám, že se nám ty fotky taky povedou......... :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:srdce: Děkuju :srdce: :srdce: Miluju ji :srdce: :srdce: i když si v noci hraje fotbal s mim močákem :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 18:54
kacafazolka píše:
Meg ta je krásná............. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: já doufám, že se nám ty fotky taky povedou......... :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Určitě se povedou, ty jsi víc těhu a budeš mít tedy víc plodovky, jen ty ručičky tam cpou snad všechny mimísci. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:55
Megg píše:
kacafazolka píše:
:srdce: Děkuju :srdce: :srdce: Miluju ji :srdce: :srdce: i když si v noci hraje fotbal s mim močákem :srdce: :srdce: :srdce:

u mě zase v noci trénuje box.............a taky ji miluji........ :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.12.10 19:05

no já se musím krotit jelikož v úterý jdu na tu cukrovku ale pak to rozjedu dostal 10 kinder vajec to bych hned sežrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 19:07
kacafazolka píše:
Megg píše:
kacafazolka píše:
:srdce: Děkuju :srdce: :srdce: Miluju ji :srdce: :srdce: i když si v noci hraje fotbal s mim močákem :srdce: :srdce: :srdce:
u mě zase v noci trénuje box.............a taky ji miluji........ :srdce: :srdce: :srdce:

To budou holky sportovkyně, jen začínám mít strach o matraci, jestli bych si pod sebe neměla dát igelit. :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 19:10

jj u nás je taky plný špajz sladkostí, ale kupodivu se Terezka drží a necpe všechno najednou :palec: :palec: :palec: to u maminky je to jinak, už jsem ji zblajzla malou figurku čertíka :oops: :oops: :oops: ale co má toho ještě kupu a myslím, že to nepozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.12.10 19:12

jako luci ty děcka jsou asi stejné jsem myslela že jak to filip dostane že nebude vědět co dřív a vzal si jen jednu kinder čokoládu a víc ho nezajímá. Se teda divím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 19:13

Megg, krásná holčička :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:14
Peťka1 píše:
no já se musím krotit jelikož v úterý jdu na tu cukrovku ale pak to rozjedu dostal 10 kinder vajec to bych hned sežrala.

Kinder vajco bych mu taky sežrala............. :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 19:18

Syn se vrátil, byl za čerta, vydělal si 200,–Kč a nějakou čokoládu, tak je nadšenej.
Ujídám mu kinder tyčinku. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:25

tak to je šikovný........... :palec: a ty mu hned zbouchneš čokoládu......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no mamino.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí