Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
5.12.10 19:42

uděláš tu placku jen z jedné strany a jak ji otočíš tak dáš na půlku ty dobroty a překlopíš na půl jako kapsu a je to....................... :palec: ale prosím tzě dneska už se do toho nepouštěj.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 19:43

Holky nedělejte chutě, já jsem sice po večeři, ale todlééééééééééé :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:44
M.Lucka píše:
Holky nedělejte chutě, já jsem sice po večeři, ale todlééééééééééé :jazyk: :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a copak jsi měla?????????????????
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 19:45
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
Holky nedělejte chutě, já jsem sice po večeři, ale todlééééééééééé :jazyk: :jazyk: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a copak jsi měla?????????????????

Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:47
M.Lucka píše:
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezlo :oops:

a nemáš Mikuláše???????????????, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:47

kači, tak to si někdy udělám, ale nevím kdy…já mám ráda úplně tenké placky, takové křupavé a hodně bramborové a česnek, móóóc česneku…
ale bolí mě záda…chjooo
přijel pán, dala jsem mu seznam a dostala první výplatůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: můžu se ve čtvrtek rozšoupnout :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:48

luci, tak si něco dej :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:48

já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:49
j.s. píše:
kači, tak to si někdy udělám, ale nevím kdy…já mám ráda úplně tenké placky, takové křupavé a hodně bramborové a česnek, móóóc česneku…
ale bolí mě záda…chjooo
přijel pán, dala jsem mu seznam a dostala první výplatůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: můžu se ve čtvrtek rozšoupnout :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to gratuluji..........asi stála za to, že tu skáčeš jako nadmutá koza........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:49
j.s. píše:
já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

no uvidíme za chvíli ale přeju ti to............Bobek Edík jak ty ho teď utlačuješ............ :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:50

1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 19:50
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezlo :oops:
a nemáš Mikuláše???????????????, :lol:

jj asi si ještě jednoho od male PUJČIM :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:51
j.s. píše:
1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: hlavně že se ve čtvrtek rozšoupneš........... :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:51

to říká ta pravá, která už teď dítě trápí pálivýma fazolema a čočkou ...............

kacafazolka píše:
j.s. píše:
já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:
no uvidíme za chvíli ale přeju ti to............Bobek Edík jak ty ho teď utlačuješ............ :roll: :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:52

tož ba, rozšoupnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kacafazolka píše:
j.s. píše:
1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: hlavně že se ve čtvrtek rozšoupneš........... :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky