Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
uděláš tu placku jen z jedné strany a jak ji otočíš tak dáš na půlku ty dobroty a překlopíš na půl jako kapsu a je to.......................
ale prosím tzě dneska už se do toho nepouštěj..........
![]()
Holky nedělejte chutě, já jsem sice po večeři, ale todlééééééééééé
![]()
M.Lucka píše:
Holky nedělejte chutě, já jsem sice po večeři, ale todlééééééééééé![]()
![]()
kacafazolka píše:M.Lucka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a copak jsi měla?????????????????
Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezlo ![]()
M.Lucka píše:kacafazolka píše:Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezloM.Lucka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nemáš Mikuláše???????????????, ![]()
kači, tak to si někdy udělám, ale nevím kdy…já mám ráda úplně tenké placky, takové křupavé a hodně bramborové a česnek, móóóc česneku…
ale bolí mě záda…chjooo
přijel pán, dala jsem mu seznam a dostala první výplatůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
můžu se ve čtvrtek rozšoupnout
![]()
já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn
![]()
j.s. píše:
kači, tak to si někdy udělám, ale nevím kdy…já mám ráda úplně tenké placky, takové křupavé a hodně bramborové a česnek, móóóc česneku…
ale bolí mě záda…chjooo
přijel pán, dala jsem mu seznam a dostala první výplatůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
můžu se ve čtvrtek rozšoupnout
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to gratuluji..........asi stála za to, že tu skáčeš jako nadmutá koza...........
![]()
j.s. píše:
já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no uvidíme za chvíli ale přeju ti to............Bobek Edík jak ty ho teď utlačuješ............
![]()
1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co
![]()
kacafazolka píše:M.Lucka píše:a nemáš Mikuláše???????????????,kacafazolka píše:Zapekáne brambory s maskem od oběda, ale ještě by se něco vlezloM.Lucka píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jj asi si ještě jednoho od male PUJČIM ![]()
j.s. píše:
1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to říká ta pravá, která už teď dítě trápí pálivýma fazolema a čočkou ...............
kacafazolka píše:j.s. píše:no uvidíme za chvíli ale přeju ti to............Bobek Edík jak ty ho teď utlačuješ............
já jsem naprosto spokejená, snad se mi za chvilku neudělá zle, ale teď je mi fakt fajn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tož ba, rozšoupnu
![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:
1600 jak jsme domluveni, ale o svátkách nebudu vůbec volat a dostanu taky 1600, takže mě potěšil, je to na plinky a nutrilon, to jsem hodná máma, co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavně že se ve čtvrtek rozšoupneš...........