Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo a bolí mě ruky z pečení, to je divné
![]()
a v noci mě budí kyčle, nemůžu vůbec ležet dlouho na boku, to je děs, to jsem u toníka neměla, mi za chvilku eda vypadne z břicha sám
a nebo bude takový macík, že už to tělo teď ví a chystá mu cestu
![]()
a to je všechno, víc mi není
![]()
Dobré ráno holky,
tak my před chvilkou zas a opět vstávali kdyby nás nevzbudil telefon tak snad ještě spíme. To je taková paráda. Já toho svojiho miláčka tak zbožňuju
ten nám teď tak dopřává. Za chvilku budem vstávat jak kačka v deset, no ale zítra musím vstávat už v 5:30 jdu na tu cukrovku
. Jani ty tu píšeš že se cpete perníkama já mám dneska útrum
ale na zítra si nabalím do tašky a až budu moct tak si taky dám.
Ahoooj holky a jde se ven
Mužík bude odhazovat sníh a já se budu dívat
![]()
Tejchi píše:
Ahoooj holky a jde se ven![]()
Mužík bude odhazovat sníh a já se budu dívat
![]()
Tak vidím, že jste se docela dobře vychrupkali
No my to doženem v poledne
Jani, jak tady říkaš, co tě všechno bolí, tak se taky polituju
Mě bolí všechno
a nejvíc celý spodek, jako když by se malá tlačila ven
![]()
Luci tak já měla včera pocit že se snad otvírám jak mě to tam dole bolelo a při každém zasténání mi martin říká jedem ještě si ze mě dělal srandu.
Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
sice ti to nepřeju,ale tak nějak mě uklidňuje, že ta bolest je asi normální. No jo, už to není jak u prvního, tam mě nebolelo vubec nic ![]()
Dobré ráno, tak jsem konečně doma z té cukrovky. Jako dvě a půl hodiny čekat kdesi v čekárně na židličkách, to teda nebylo příjemné. Já myslela, že se budu moct někde pěkně natáhnout a ono hovno
No jsem naivka
Vypít se to dalo, ale kdybych to mohla něčím zapít, tak by to bylo lepší. Nějak mě to škrábalo v krku
Výsledky budou zítra, tak jsem zvědavá. Výchozí hodnotu jsem měla 4,7, prý je to dobré, tak snad to bude dobré i pak.
Už jsem ale snědla půlku vánočky, kakao a jdu se vrhnout na ty svoje milované pendreky v cukru ![]()
Luci, mě to tak taky bolí a zatím mám jen to magnézko, čípek je prý v pohodě. Beru to 3×2 tablety a kdyby to nebylo lepší, tak si mám ještě 2 přidat. Teď by mě asi ani lidožrout nesežral jak bych byla hořká
Tak si zkus zavolat dr, jestli si nemůžeš zvýšit dávku, aby to bylo lepší.
Kri, já mám zatim předepsané 3 tablety denně, ale jak vidím, tak dávka muže být o hodně vyšší. Jdu na kontrolu 16 tak uvidím co mi řekne, doufám, že to bude OK, na kapačky do nemocnice a ještě ktomu před Vánocema se mi teda nechce
![]()
Peťka1 píše:
tak já neberu vůbec nic ana kontrolu jdu teď ve čtvrtek
Tak já myslím, že magnesko vyfasuje každá těhule
minule jsem byla Ok a stejně mi ho napsala
Já ho taky minule brala, ale jen nějak ze začátku. Teď ho mám až do porodu. ![]()
Peti, tak myslím, že ho taky vyfasuješ. Hlavně zbytečně nic nezamlčovat. Taky bych nechtěla na svátky do špitálu, ale furt lepší než aby se Domči něco stalo.
Joooo a Jani já jdu na kontrolu ještě letos. Napsal mi to na 29.12 HEČ
![]()
Moje nervy
Volám na gyndu zda dnes můžu porušit vycházky, protože dávají premiéru filmu o hyundai a mě tam nějaká baba řekne no to si domluvte na sociálce
Pak mi dala sestru a ta jako že jo, ale ať se příště domluvím předem s Dr., tak jí říkám že právě potřebuju i na čtvrtek a ona ať si zavolám ve středu, že tam moje Dr. bude…nechápu co s tím mají za problém. Fakt ať už je druhá polovina ledna a ať už mám mateřskou a můžu jim prcat na vycházky
![]()
no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu
![]()
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná
![]()
Já brala to magnesko ze začátku 3× denně po dvou tabletách a pak mi to snížili na 2× denně
Pak beru ještě něco na ty hematomy. A na kontrolu jdu 22.12.