Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.12.10 08:47

jo a bolí mě ruky z pečení, to je divné :roll: :roll: :roll:
a v noci mě budí kyčle, nemůžu vůbec ležet dlouho na boku, to je děs, to jsem u toníka neměla, mi za chvilku eda vypadne z břicha sám :-P :-P :-P a nebo bude takový macík, že už to tělo teď ví a chystá mu cestu :zed: :zed: :zed: :zed:
a to je všechno, víc mi není :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 09:17

Dobré ráno holky,
tak my před chvilkou zas a opět vstávali kdyby nás nevzbudil telefon tak snad ještě spíme. To je taková paráda. Já toho svojiho miláčka tak zbožňuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten nám teď tak dopřává. Za chvilku budem vstávat jak kačka v deset, no ale zítra musím vstávat už v 5:30 jdu na tu cukrovku :poblion: . Jani ty tu píšeš že se cpete perníkama já mám dneska útrum :cry: :cry: :cry: ale na zítra si nabalím do tašky a až budu moct tak si taky dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 09:18

Ahoooj holky a jde se ven :mrgreen: :mrgreen: Mužík bude odhazovat sníh a já se budu dívat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 09:21
Tejchi píše:
Ahoooj holky a jde se ven :mrgreen: :mrgreen: Mužík bude odhazovat sníh a já se budu dívat :mrgreen: :mrgreen:
:palec: takto má být :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 09:47

Tak vidím, že jste se docela dobře vychrupkali :palec: No my to doženem v poledne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jani, jak tady říkaš, co tě všechno bolí, tak se taky polituju :mrgreen: Mě bolí všechno :oops: 8-o a nejvíc celý spodek, jako když by se malá tlačila ven 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 10:02

Luci tak já měla včera pocit že se snad otvírám jak mě to tam dole bolelo a při každém zasténání mi martin říká jedem ještě si ze mě dělal srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:04

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :oops: sice ti to nepřeju,ale tak nějak mě uklidňuje, že ta bolest je asi normální. No jo, už to není jak u prvního, tam mě nebolelo vubec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
6.12.10 10:10

Dobré ráno, tak jsem konečně doma z té cukrovky. Jako dvě a půl hodiny čekat kdesi v čekárně na židličkách, to teda nebylo příjemné. Já myslela, že se budu moct někde pěkně natáhnout a ono hovno :cert: No jsem naivka :lol: Vypít se to dalo, ale kdybych to mohla něčím zapít, tak by to bylo lepší. Nějak mě to škrábalo v krku :nevim: Výsledky budou zítra, tak jsem zvědavá. Výchozí hodnotu jsem měla 4,7, prý je to dobré, tak snad to bude dobré i pak.
Už jsem ale snědla půlku vánočky, kakao a jdu se vrhnout na ty svoje milované pendreky v cukru :dance:
Luci, mě to tak taky bolí a zatím mám jen to magnézko, čípek je prý v pohodě. Beru to 3×2 tablety a kdyby to nebylo lepší, tak si mám ještě 2 přidat. Teď by mě asi ani lidožrout nesežral jak bych byla hořká :lol: Tak si zkus zavolat dr, jestli si nemůžeš zvýšit dávku, aby to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:14

Kri, já mám zatim předepsané 3 tablety denně, ale jak vidím, tak dávka muže být o hodně vyšší. Jdu na kontrolu 16 tak uvidím co mi řekne, doufám, že to bude OK, na kapačky do nemocnice a ještě ktomu před Vánocema se mi teda nechce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 10:16

tak já neberu vůbec nic ana kontrolu jdu teď ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:19
Peťka1 píše:
tak já neberu vůbec nic ana kontrolu jdu teď ve čtvrtek

Tak já myslím, že magnesko vyfasuje každá těhule :nevim: minule jsem byla Ok a stejně mi ho napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
6.12.10 10:24

Já ho taky minule brala, ale jen nějak ze začátku. Teď ho mám až do porodu. :roll:
Peti, tak myslím, že ho taky vyfasuješ. Hlavně zbytečně nic nezamlčovat. Taky bych nechtěla na svátky do špitálu, ale furt lepší než aby se Domči něco stalo.

Joooo a Jani já jdu na kontrolu ještě letos. Napsal mi to na 29.12 HEČ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:33

Moje nervy :zed: :zed: :zed: Volám na gyndu zda dnes můžu porušit vycházky, protože dávají premiéru filmu o hyundai a mě tam nějaká baba řekne no to si domluvte na sociálce 8-o 8-o 8-o 8-o Pak mi dala sestru a ta jako že jo, ale ať se příště domluvím předem s Dr., tak jí říkám že právě potřebuju i na čtvrtek a ona ať si zavolám ve středu, že tam moje Dr. bude…nechápu co s tím mají za problém. Fakt ať už je druhá polovina ledna a ať už mám mateřskou a můžu jim prcat na vycházky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 10:34

no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:35

Já brala to magnesko ze začátku 3× denně po dvou tabletách a pak mi to snížili na 2× denně :nevim: Pak beru ještě něco na ty hematomy. A na kontrolu jdu 22.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí