Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
5.12.10 19:25

a já teď sťapala dvě mega bramb.placky plněné Hermelínem............. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: mňam.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.12.10 19:31

Ahoj, ahoj, ahoj. Jsem si vás zapla, abych zapomněla na Lilinčiny kokina a vy tady jedete taky :zed: Ráno jdu na ten cukr a celý den nadávám, že zrovna dneska. Jsem od našich dostala celou krabici svých oblíbených bonbónů a malá dvě igelitky čokošek a já nic z toho nemuuuužuuuuuu :zed: :zed: :zed: :zed: Zítra se z toho asi pobliju, jak to budu chtít všechno sežrat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:32

já valím, jen nevím, jak to jíst a psát, at není vše mastné...................
:nevim: :nevim: :nevim:
já na sladké moc ee...............škoda že děckqa nedostzávají štangle salámů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:34

u nás to malému žere manžel, tak mu nadávám…
ale dostal hodně ovoce, od mojí mamky, to je dobře, malý likviduje mandarinky, pomeranče, grepy, ale už moc nechce banány, já mít šlehačku, tak si dám ty jo s nutelou a šlehačkou, a to jsem dožrala bramboráky, prase jedno.......edo, edo, ty jsi teda žrout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:35

tak mi manžel chystá banán s nutelou :-P :-P :-P :-P si grcnu a nebudu vědět, co je v dechu, jestli česnek nebo banán, nebo čokoláda :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:36

jako já kdybych teď měla napsat té z toho pořadu jste to, co jíte a měla by to dát na ten stůl tak by asi čuměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:37

jo tak já si tady budu psát sama, proč nee, že jo :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 19:37
kacafazolka píše:
a já teď sťapala dvě mega bramb.placky plněné Hermelínem............. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: mňam.........

Mňam, tak s hermošem mě to nenapadlo, s uzenym nebo kuřecim to jo, ale zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:38

Janino ty čuně..ty se z toho fakt pobliješ.Na placky šlehačku................ 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
vyhrála jsi soutěž o největší prasátko............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
5.12.10 19:38

Já mám ráda bramborák namazaný marmeládou, kluci kečupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:39
Megg píše:
kacafazolka píše:
Mňam, tak s hermošem mě to nenapadlo, s uzenym nebo kuřecim to jo, ale zkusím.

já tam dávám buď Hermoš, nebo Eidam nebo nivu a je to eňo ňuňo................... :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:39

moje známá je jí s vaječinou a je to docela dobré :-)
kači, děkuji, manžel taky čumí, že ještě nedojím placku a už valím banán, ale on zase žere kinder čokoládky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:40
Kri12 píše:
Ahoj, ahoj, ahoj. Jsem si vás zapla, abych zapomněla na Lilinčiny kokina a vy tady jedete taky :zed: Ráno jdu na ten cukr a celý den nadávám, že zrovna dneska. Jsem od našich dostala celou krabici svých oblíbených bonbónů a malá dvě igelitky čokošek a já nic z toho nemuuuužuuuuuu :zed: :zed: :zed: :zed: Zítra se z toho asi pobliju, jak to budu chtít všechno sežrat :lol: :lol:

tak Kri ať to zvládneš na jedničku a ty dvě hodiny ať ti utečou jako voda................ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 19:40

kači a to zamotáš do teho a nebo do těsta???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 19:41
j.s. píše:
moje známá je jí s vaječinou a je to docela dobré :-)
kači, děkuji, manžel taky čumí, že ještě nedojím placku a už valím banán, ale on zase žere kinder čokoládky… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bože můj................ty jsi fakt prase…já se tu řežu smíchy..................... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí