Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a já teď sťapala dvě mega bramb.placky plněné Hermelínem.............
mňam.........
Ahoj, ahoj, ahoj. Jsem si vás zapla, abych zapomněla na Lilinčiny kokina a vy tady jedete taky
Ráno jdu na ten cukr a celý den nadávám, že zrovna dneska. Jsem od našich dostala celou krabici svých oblíbených bonbónů a malá dvě igelitky čokošek a já nic z toho nemuuuužuuuuuu
Zítra se z toho asi pobliju, jak to budu chtít všechno sežrat
![]()
já valím, jen nevím, jak to jíst a psát, at není vše mastné...................
![]()
já na sladké moc ee...............škoda že děckqa nedostzávají štangle salámů
![]()
u nás to malému žere manžel, tak mu nadávám…
ale dostal hodně ovoce, od mojí mamky, to je dobře, malý likviduje mandarinky, pomeranče, grepy, ale už moc nechce banány, já mít šlehačku, tak si dám ty jo s nutelou a šlehačkou, a to jsem dožrala bramboráky, prase jedno.......edo, edo, ty jsi teda žrout
![]()
tak mi manžel chystá banán s nutelou
si grcnu a nebudu vědět, co je v dechu, jestli česnek nebo banán, nebo čokoláda
![]()
jako já kdybych teď měla napsat té z toho pořadu jste to, co jíte a měla by to dát na ten stůl tak by asi čuměla
![]()
kacafazolka píše:
a já teď sťapala dvě mega bramb.placky plněné Hermelínem.............![]()
![]()
![]()
![]()
mňam.........
Mňam, tak s hermošem mě to nenapadlo, s uzenym nebo kuřecim to jo, ale zkusím.
Janino ty čuně..ty se z toho fakt pobliješ.Na placky šlehačku................
![]()
vyhrála jsi soutěž o největší prasátko............
![]()
Megg píše:kacafazolka píše:Mňam, tak s hermošem mě to nenapadlo, s uzenym nebo kuřecim to jo, ale zkusím.
a já teď sťapala dvě mega bramb.placky plněné Hermelínem.............![]()
![]()
![]()
![]()
mňam.........
já tam dávám buď Hermoš, nebo Eidam nebo nivu a je to eňo ňuňo...................
![]()
moje známá je jí s vaječinou a je to docela dobré ![]()
kači, děkuji, manžel taky čumí, že ještě nedojím placku a už valím banán, ale on zase žere kinder čokoládky…
![]()
Kri12 píše:
Ahoj, ahoj, ahoj. Jsem si vás zapla, abych zapomněla na Lilinčiny kokina a vy tady jedete takyRáno jdu na ten cukr a celý den nadávám, že zrovna dneska. Jsem od našich dostala celou krabici svých oblíbených bonbónů a malá dvě igelitky čokošek a já nic z toho nemuuuužuuuuuu
![]()
![]()
![]()
Zítra se z toho asi pobliju, jak to budu chtít všechno sežrat
![]()
tak Kri ať to zvládneš na jedničku a ty dvě hodiny ať ti utečou jako voda................ ![]()
j.s. píše:
moje známá je jí s vaječinou a je to docela dobré
kači, děkuji, manžel taky čumí, že ještě nedojím placku a už valím banán, ale on zase žere kinder čokoládky…![]()
![]()
bože můj................ty jsi fakt prase…já se tu řežu smíchy.....................
![]()