Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Víš jak, dobrého stačí málo, tak proto tě asi nechce vidět tak často ![]()
Co se stalo??? Furt ta hluková studie???
j.s. píše:
no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu![]()
![]()
![]()
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co se stalo Jani, něco vám neschválili??? ![]()
Tej tak to je síla, já byla u Terezky na nemocenské asi jen 1,5 měsíce ale žádne vycházky jsem neřešila, já byla furt v tahu. Dr. miřekla, že kontroly těhotným nechodí
ale jistota je jistota. Kontrola by tě stejně nenašla, tam u vás a ještě ve sněhu
![]()
j.s. píše:
no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu![]()
![]()
![]()
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jani copak, zas problém
![]()
No právě Luci, jako víš jak jsou prostě situace kdy to nestihneš
Dnes fakt vyjímka to kinčo, jak je to o fabrice kde pracuj mě to a začíná to v 17 to do 18 doma faaakt nebudu a ten čtvrtek jsem jí nakecala že chci jít nakupovat dárky, tak chci vyjet před 14
Jak jsem byla na kontrole a bavily jsme se o vycházkách mezi svátkama tak říkala úplně v klidu že ten týden napíše povolané vzdálení a basta. Nechápu že radši ty vycházky nedají od 8 do 20 a mají klid ![]()
je to podle nové normy, kterou šíleně upravili strašně překročeno, takže hygiena to z 99% zatrhne
![]()
já magnézko beru, jak mě bolí břicho, dr říkal 3× denně, ale to já bych nikdy nezvládla dodržet, já jsem za celé těhu dala asi 10 vitamínů pro maminy a teď už zase dlouho nic…jsem hrozná…
malý řval a já viděla 4tou stoličku
![]()
ahoj holky, vsechny vas zdravim, moc vam toho nenapisu, v patek jsem spadla a mam pravou ruku az po rameno v dlaze. za tyden jdu na ko a snad by mi mohli dat pevnou ortezu
teji, to záleží na dr. já mám takovou zlatou, že mi napíše,co jí řeknu…a jak byla na mě kontrola, tak viděl břicho a říká, je vy jste těhotná, proč to tam nenapsali, to já už nepříjdu, mějte se hezky…a já byla od rána do večera u vody ![]()
martuli,
ježiš, to je mi líto, co jsi vyváděla, na sněhu, bobišku, tak se drž
![]()
Jani tak to je na hovno
Doufám že to ještě pujde nějak obejít ![]()
Martulinko, panečku co jsi prováděla, jinak si Ok , krom té ruky
Jani já ani nevím co to první zvedlo za kozu jako zavolejte si na sociálku
Nechápu fakt proč těhotným nedají celý den a čau pipi, chápu že ze začátku jsem musela ležet, ale teď už jsem snad ok
A ještě když je před svátkama ![]()
Marti, tak ať se to brzo uzdraví. ![]()
Jani, proboha kde ten pozemek máte??? To je někde u dálnice a vlakového nádraží nebo co???