Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
6.12.10 10:36

Víš jak, dobrého stačí málo, tak proto tě asi nechce vidět tak často :lol:
Co se stalo??? Furt ta hluková studie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:36
j.s. píše:
no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Co se stalo Jani, něco vám neschválili??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:37

Tej tak to je síla, já byla u Terezky na nemocenské asi jen 1,5 měsíce ale žádne vycházky jsem neřešila, já byla furt v tahu. Dr. miřekla, že kontroly těhotným nechodí :nevim: ale jistota je jistota. Kontrola by tě stejně nenašla, tam u vás a ještě ve sněhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:39
j.s. píše:
no toto, já jsem asi podle něj tak dobře, že stačí až v lednu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak se vidina baráčku zřejmě rozpadla, nevím jestli mám brečet, nebo být nasraná :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jani copak, zas problém :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:41

No právě Luci, jako víš jak jsou prostě situace kdy to nestihneš :nevim: Dnes fakt vyjímka to kinčo, jak je to o fabrice kde pracuj mě to a začíná to v 17 to do 18 doma faaakt nebudu a ten čtvrtek jsem jí nakecala že chci jít nakupovat dárky, tak chci vyjet před 14 :nevim: Jak jsem byla na kontrole a bavily jsme se o vycházkách mezi svátkama tak říkala úplně v klidu že ten týden napíše povolané vzdálení a basta. Nechápu že radši ty vycházky nedají od 8 do 20 a mají klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 10:42

je to podle nové normy, kterou šíleně upravili strašně překročeno, takže hygiena to z 99% zatrhne :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
já magnézko beru, jak mě bolí břicho, dr říkal 3× denně, ale to já bych nikdy nezvládla dodržet, já jsem za celé těhu dala asi 10 vitamínů pro maminy a teď už zase dlouho nic…jsem hrozná…
malý řval a já viděla 4tou stoličku :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.12.10 10:45

ahoj holky, vsechny vas zdravim, moc vam toho nenapisu, v patek jsem spadla a mam pravou ruku az po rameno v dlaze. za tyden jdu na ko a snad by mi mohli dat pevnou ortezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 10:46

teji, to záleží na dr. já mám takovou zlatou, že mi napíše,co jí řeknu…a jak byla na mě kontrola, tak viděl břicho a říká, je vy jste těhotná, proč to tam nenapsali, to já už nepříjdu, mějte se hezky…a já byla od rána do večera u vody :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 10:47

martuli, :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: ježiš, to je mi líto, co jsi vyváděla, na sněhu, bobišku, tak se drž :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:47

Jani tak to je na hovno :pocitac: :pocitac: :pocitac: Doufám že to ještě pujde nějak obejít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
6.12.10 10:48

Martulinko, panečku co jsi prováděla, jinak si Ok , krom té ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Marti snad to není nic vážného a do porodu to máš dole :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

tejinko, asi to tak má být :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 10:49

Jani já ani nevím co to první zvedlo za kozu jako zavolejte si na sociálku :zed: Nechápu fakt proč těhotným nedají celý den a čau pipi, chápu že ze začátku jsem musela ležet, ale teď už jsem snad ok :nevim: A ještě když je před svátkama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
6.12.10 10:51

Marti, tak ať se to brzo uzdraví. :huban:

Jani, proboha kde ten pozemek máte??? To je někde u dálnice a vlakového nádraží nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí