Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak už mam vyčištěné koberce i sedačku, uuuf to byla makačka
Teď se zdá, že se mala prokope ven
Kdyby mi manžel nepomohl, tak to asi fakt nedám. Dneska byl šikulka
![]()
já mám manžela na spinnu a toník konečně usnul…a já si dávám colu a trochu ovoňanou rumem z pečení ![]()
dneska byl náročný den…
tak to já si včera dávala kofolu jsem měla na ní hroznou chuť a dala bych si aji teď ale radši ne počkám si do zítřka.
Tak už mám smlouvu od TMobilu na 3 roky, a dostala jsem telefon a digi rámeček.........
![]()
víte co si zítra udělám na papu jabka v županu. Martin ten ze mě dneska nemůže. Za chvilku se jdu naložit do vany a pak spát jelikož vstávat v půl páté tak teď už se mi vůbec nechce.
tak to jsi šikulka kači. My jsme si prodlužovali smlouvu asi před měsícem a máme slevu na paušál 25%
já ti věřím...........Já měla dnes taky Kofolu…al ečistou.Jani prosím tě já jse schopná se naprat s rumových kuliček.........a to beze srandy.Když jich sním moc tak jsem paf.........
![]()
peti, tak dobrou a ať to je zítra oká ![]()
vidíš kači, musím tam taky zavolat
musím si všechno napsat…
Peťka1 píše:
tak to jsi šikulka kači. My jsme si prodlužovali smlouvu asi před měsícem a máme slevu na paušál 25%
jo my si dali těch pět přátel.volání 5 lidem a sms zdarma.Sranda je že mám ty lidi jen tři co jim hodně volám..........ale i tak se mi to oplatí........
![]()
ještě tu chvilku s váma pobudu. já jsem ji taky měla čistou jako já taky nepiju ale teď v těhu mám furt chuť na chlast jako je třeba šampaňské, cinzano atd… přitom to normálně nepiju a nechutná mi to a hlavně bych si dala vaječný likér kokosový to je teď můj favorit.
Peťka1 píše:
víte co si zítra udělám na papu jabka v županu. Martin ten ze mě dneska nemůže. Za chvilku se jdu naložit do vany a pak spát jelikož vstávat v půl páté tak teď už se mi vůbec nechce.
Tak dobrou noc Peti a zítra na tebe myslíme.............
![]()
ty jo, já se tak přejedla, že si budu muset jít lehnout a dneska jsem na sebe fakt naštvaná, protože asi prasknu jak meloun…nebo se tak cítím…ble…
Peťka1 píše:
ještě tu chvilku s váma pobudu. já jsem ji taky měla čistou jako já taky nepiju ale teď v těhu mám furt chuť na chlast jako je třeba šampaňské, cinzano atd… přitom to normálně nepiju a nechutná mi to a hlavně bych si dala vaječný likér kokosový to je teď můj favorit.
a můj taťka mi dělá likér z ledových kaštanůůůůůůůůůů z těch čokoládek........
![]()
Příspěvek upraven 06.12.10 v 19:35