Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
6.12.10 19:22

ahoj holky, tak už mam vyčištěné koberce i sedačku, uuuf to byla makačka :zed: Teď se zdá, že se mala prokope ven 8-o 8-o 8-o Kdyby mi manžel nepomohl, tak to asi fakt nedám. Dneska byl šikulka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:24

já mám manžela na spinnu a toník konečně usnul…a já si dávám colu a trochu ovoňanou rumem z pečení :-)
dneska byl náročný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:29

Bože ty jsi chlastomet........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:29

kde si babo? :) jenom fakt ovonané, měla jsem na to chuť…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:30

tak to já si včera dávala kofolu jsem měla na ní hroznou chuť a dala bych si aji teď ale radši ne počkám si do zítřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:30

Tak už mám smlouvu od TMobilu na 3 roky, a dostala jsem telefon a digi rámeček......... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:31

víte co si zítra udělám na papu jabka v županu. Martin ten ze mě dneska nemůže. Za chvilku se jdu naložit do vany a pak spát jelikož vstávat v půl páté tak teď už se mi vůbec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:31

tak to jsi šikulka kači. My jsme si prodlužovali smlouvu asi před měsícem a máme slevu na paušál 25%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:32

já ti věřím...........Já měla dnes taky Kofolu…al ečistou.Jani prosím tě já jse schopná se naprat s rumových kuliček.........a to beze srandy.Když jich sním moc tak jsem paf......... :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:32

peti, tak dobrou a ať to je zítra oká :)
vidíš kači, musím tam taky zavolat :) musím si všechno napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:33
Peťka1 píše:
tak to jsi šikulka kači. My jsme si prodlužovali smlouvu asi před měsícem a máme slevu na paušál 25%

jo my si dali těch pět přátel.volání 5 lidem a sms zdarma.Sranda je že mám ty lidi jen tři co jim hodně volám..........ale i tak se mi to oplatí........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:34

ještě tu chvilku s váma pobudu. já jsem ji taky měla čistou jako já taky nepiju ale teď v těhu mám furt chuť na chlast jako je třeba šampaňské, cinzano atd… přitom to normálně nepiju a nechutná mi to a hlavně bych si dala vaječný likér kokosový to je teď můj favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
Peťka1 píše:
víte co si zítra udělám na papu jabka v županu. Martin ten ze mě dneska nemůže. Za chvilku se jdu naložit do vany a pak spát jelikož vstávat v půl páté tak teď už se mi vůbec nechce.

Tak dobrou noc Peti a zítra na tebe myslíme............. :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

ty jo, já se tak přejedla, že si budu muset jít lehnout a dneska jsem na sebe fakt naštvaná, protože asi prasknu jak meloun…nebo se tak cítím…ble…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:35
Peťka1 píše:
ještě tu chvilku s váma pobudu. já jsem ji taky měla čistou jako já taky nepiju ale teď v těhu mám furt chuť na chlast jako je třeba šampaňské, cinzano atd… přitom to normálně nepiju a nechutná mi to a hlavně bych si dala vaječný likér kokosový to je teď můj favorit.

a můj taťka mi dělá likér z ledových kaštanůůůůůůůůůů z těch čokoládek........ :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Příspěvek upraven 06.12.10 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky