Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.12.10 19:50

jejda, já jsem dneska ko..........to je hrůza…v té blačce tlačit kočár a lítat po bance a za tou pipkou na mú................chjooooooooooo ať už je jaro, ale to zase rodíme… no to si člověk nevybere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 19:50

ty jsi trumbera a z čeho bych to platila?Ale noťas by se mi hodil.Od taťkové přítelkyně dcera má zastavárnu tak se optám tam jestli nemají nějaký-mají tam i v záruce třeba 2 měsíce staré atd. Já bych chtěla....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:53

¨jo tak netbook by se mi též hodil jelikož večer se k pc moc nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:54

no to já nevím??? tak třeba na něco kápneš, teď je toho tolik.....
já normálně dneska pouštěla toníkovi na youtube koledy a zpívala a bečela, já jsem fakt měkota…
a co vy doma? co manžel? dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 19:56

holky tak já se tedy loučím. Tak se mějte a zítra se ozvu asi až odpoledne nebo až večer. Tak papa a krásnou dobrou a hlavně klidnou noc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:56

peti dobrou…já zase řvu, proč čtu takové smutné věci, chjooooooooooooooooooooooooo já jsem debil… :-? :-? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 20:07

holky dobrou a já v ten čtvrtek pojedu na svinov EC a budu tam 13:51, tak papa j. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 20:35

Kurde a vy jste včil fuč :nevim: :nevim: Tak dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 20:38

jsem tu.Malý zas dodělával na rychlo úkol na netu........... :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 22:07

no jdu spát.Všechny babky chňapky už asi spí.Tak zítra holky paaaaaaaaaa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
6.12.10 23:45

Jako obvykle-jsem tu pozdě 8-o Ale je mi fajn,divadlo a pak do hospody,tak smrdím jak tchoř.Teda jako těhotná chodím do hospody mnohem víc,než dřív,to jsou věci…,příště bohužel až 31.1.Venku taje a začíná to zmrzat,k tomu trochu prší,tak snad zítra nebude moc ta ledovka :roll:
Adam se mnou asi nemluví,dnes se moc nemele,naštěstí mám zítra poradnu,tak mi ho dr.zkontroluje,jestli je v pořádku,i když nevím,utz asi nebude…
S mobilama je u nás sranda,Honza má nějaký sto let starý tarif,ještě když byl pegas,partner se to jmenuje a je to na jeden levný tarif 3 čísla,tak já a Honzík neplatíme nic,jen nízké hovorné,ale já nevolám,spíš sms-kuju,tak to máme fakt zadara.To uznávají i ti otravní operátoři,co občas volají a nabízejí,tak vždycky vzdychnou,aha,vy máte partner,tak to nic,to vám nemám co nabídnout.Protože manžel je tvrďák a odmítá jim podepsat novou smlouvu už snad 10 let,mi to připadá…Měl jen tu první,dvouletou a na té jede dosud a žádné dárky a nic ho nepřesvědčí,tak jsou z něj chudáci asi celí pryč..Má pořád číslo 603… :palec:
Já tu vždycky vlezu a napíšu odstavec jak hrom,tak už jdu radši spát,ať vás z toho nebolí ráno hlava :oops: ahoj,I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.12.10 05:41

Krásné dobré ráno maminky!!!!!!!
Ivet no ty jsi tedy pozdní ptáček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě těď taky volali z T-Mobile, dokonce 2× za jeden týden, nevím zda se tam učili nějací noví, oba dva popletení komu to vlastně volají :nevim: Týpek mi nabízel paušál, říkám hochu já platím 200kč a mám tam skoro 400 volných minut, tomu nemůžete konkurovat a on no to asi ne nashle a borka se zas divila že nemám kredit a že už přez 5 let nejsem u T-Mobile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No nevím kde berou ty jejich seznamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak kopretinky mějte nádherný den :mavam: :mavam: Já se nachystám a vyrážím k zubařce a dopravka a STK a nakoupit a tchýně a znova zubařka no a možná jsem něco zapoměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak paaaaa nejspíš až odpoledne, ale to budu dospávat, tak až večer :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 08:12

dobré ránko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 08:25

tady dneska nikdo poránu :nevim: :nevim: já se jdu pomalu chystat a jdeme se projít ven, pak musím jít vařit polívku, tak se mějte, papa j. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
7.12.10 09:21

Krásný den všem :kytka: Jdu dneska na ty okna :roll: a na obídek máme rybku s bramborem a okurku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí