Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás taky leje
Okna už mám hurááááááááááá
Teď jdu smažit rybku a pak konečně spočnu ![]()
já mám dneska náladu…měla jsem jít zítra na nehty, už to mám šest týdnů, takže děs a její dcera má neštovice, tak to je konec, budu to muset nějak strhat doma sama…zkusím zavolat jedné, ale pochybuju, že bude mít před svátkama čas…
no uvidíme…
Ty máš pech fakt
Ty neštovice nějak řádí
Malá je taky ještě neměla, ale ona je nedostala i když byla přímo se senovcem, který neštovice měl ![]()
jojo, teď to nějak řádí,............tak ještě že to kluci budou mít při sobě…
Ahojky, hlásím dnešní kontrolu a cukrovku
byl to hnus ale dalo se…jinak Váša mi udělal radost neb ve 24tt máme 660g takže jsme + 3, a máme větší hlavičku po tatínkovi ![]()
mar, gratuluji
a prosím tě, kde ho máš, když nemáš žádné bříško, na zadku???
![]()
Nooo asi jo
neb jsem se měřila a na prdeli mám o 2cm víc za poslední 4 týdny
a hlavně ta fotka břucha byla z rána, aby to bylo fééé udělám ještě jedny zas večer když se najím, neb to je už něco ![]()
Ahoj
je to rozjetý tady ach jo
Tak aspoň malinký příspěvek,když jsem tu viděla o těhu cukrovce.Já se toho bála a myslim,že jsem asi divná mě to chutnalo
jediný co mi vadilo,že sem se nemohla najíst a všude to tááák vonělo,když jsem se šla projít po městě,jelikož byli výsledky až za 2hodky a pak odběr
Dělali mi ji ve 24.tt ![]()
Mar: tak to jsem zvědavá na bříško večer ![]()
Marty: jojo, tak to jsi jedna z mála, které to chutná, já jsem to blbě vychytala a napila se tak blbě, že jsem myslela, že to
pak mě tak divně škrábala ta vůně a ten hnus v krku, že jsem byla ráda, že jsou dvě hodiny za mnou a já to zajím…
tak mě to čeká za týden, ten sladký blivajs
Mě o tu vodu ani tak nejde, to vypiju a je to, ale to hrozné čekánííííííí ![]()
Tak holky dneska si ještě připravím těsta a zitra hurá na pečení
Dneska se musím pochválit, mam kus práce za sebou
A venku hrozný hnus, dokonce se přidala i mlha bléééééé ![]()
já volám, žeru, volám, žeru…staví se mamka, tak mi pak zabaví toníka a já budu žehlit a dám pračku…a o půl šesté jdu na nehty, k nějaké paní naproti baráku, nikoho jiného jsem nesehnala, tak snad to bude oká…
a to počasí, to je prostě humus, prší, taje, zataženo, tma jako v řiti…hnus…a mají být zase kalamity sněhové a mrznout, tož snad až v pátek a né ve čtvrtek, ať jsou vlaky a doprava oká......