Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6398
7.12.10 15:08
:-(
j.s. píše:
a to počasí, to je prostě humus, prší, taje, zataženo, tma jako v řiti…hnus…a mají být zase kalamity sněhové a mrznout, tož snad až v pátek a né ve čtvrtek, ať jsou vlaky a doprava oká......

Přesně Jani,u nás je úplně stejně…
Na poradně mě bohužel nepotěšili,mám v krvi protilátky,mám sk.B-,tak teď neví,co s tím,že už mám na očkování pozdě a v případě transfuze bych potřebovala nějakou specialni krev,normální B- by ublížila miminku nebo ho rovnou zabila.Tak musím do poradny pro riziková těh.v Porubě a jestli už tam zůstanu v evidenci,budu muset rodit tam 8-o ,tak mi zpřeházeli plány..ach jo,snad to nějak dopadne,zítra ráno tam volám,kdy mě vezmou… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.12.10 15:09

Jani makám na něm tvrdě :lol: tak večer ukážu :palec: jinak si někdy přijdu postižená, ale asi to je normální, vždy po těch kontrolách to každému cpu, jak jsme „velký“, jak je vše ok, kolik měříme a vážíme…snad si ženský nemyslej že jsem magor… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
7.12.10 15:16

Ivet, to je mi líto, snad to bude vše ok. Já mám protilátky zatím v pořádku. A to tebe a mimiska ohrožuje jenom, kdybys potřebovala krev ne :nevim: promiň, že se tak hloupě ptám, ale s tímdle jsem se ještě nesetkala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.12.10 15:21

Ahoj Di, bývalá švagrovka to měla taky, kupodivu u prvního nic a u druhého reakci, ale bylo vše v poho a nic špatného se nestalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 15:38

Já u obou nikdy nic,tak jsem na to ani nemyslela,snad to bude o.k.Ještě že musejí zamezit kontaktu jeho krve s mojí,u porodu,no…Jinak tomu zatím moc nerozumím,to mi prý vysvětlí tam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 15:44

Holky a představte si,co se mi stalo.Dneska na křižovatce mi chtěl nějaký chlap otevřít dveře u spolujezdce,byla jsem bleskurychlá a zamkla se,stihla jsem to tak tak.. 8-o nevím,jestli chtěl svézt,kabelku nebo prachy,něco říkal a vergloval mi klikou,nerozumněla jsem mu a už byla zelená,tak jen říkám,ne,ne a kroutím hlavou a on začal řvát jak magor,abys chcípla,ty jedna…už nevím dál,rozjela jsem se,ale srdce mi tlouklo až v krku ještě půl hodiny…To jsou lidi,v půl 1 ,žádný večer…jestli nějaký feťák,nebo co…už teda budu jezdit zamklá i ve dne,no… :think: Jsem si na uklidnění musela koupit 2 chlebíčky,tady ve večerce.. :roll: hnusák jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
7.12.10 15:52

Co to bylo za magora, ještě že se ti nedostal dovnitř
To je síla 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
7.12.10 15:56

Ivet, přečti si tady ten článek. http://www.rodina.cz/clanek5559.htm Tam je to docela srozumitelně vysvětlené. Pokud by se tvoje krev Rh- dostala k Adámkově Rh+ tak si tvoje tělo začne proti němu vytvářet protilátky a bude se ho snažit zahubit jako vetřelce. Proto to tak hlídají. Kdyby to náhodou k němu nějak prosáklo, tak ti porod vyvolají dřív než si těch protilátek vytvoříš moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.12.10 15:56

Taky si říkám,jindy v tuhle dobu vezu kluky domů,ti by byli v šoku.. :nevim: Asi nějaký fe´ták chtěl peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.12.10 15:57

Ahojky kopretinky…tak u zubařky vše ok :wink: Vyvrtala, vyčistila kanálky a pak zas zadělala a plombovat se bude así až koncem března, chce mi pro jistotu udělat rentgen. Tak až po porodu :mrgreen: Jinak uježděný a upršený den, fuj počasí tam fakt, ale tak jsme se stavili k tchýni jen pro věci a hned nám dala oběd, tak pohoda :mrgreen: :mrgreen: Mužíčka jsem nahnala do postýlky a já tady srkám čajíček, je mi chladno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
Kri12 píše:
Ivet, přečti si tady ten článek. http://www.rodina.cz/clanek5559.htm Tam je to docela srozumitelně vysvětlené. Pokud by se tvoje krev Rh- dostala k Adámkově Rh+ tak si tvoje tělo začne proti němu vytvářet protilátky a bude se ho snažit zahubit jako vetřelce. Proto to tak hlídají. Kdyby to náhodou k němu nějak prosáklo, tak ti porod vyvolají dřív než si těch protilátek vytvoříš moc.

Díky moc,kri,hned si to přečtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871

No ty máš dneska den 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.12.10 15:59

Ivet to je tedy síla, už chápu proč se chlap na světlech zamyká když čeká na zelenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.12.10 16:07

Holky moc se omlouvám někdy kapek nestíhám a jen v rychlosti zkousnu co jstě napsaly :nevim:
Ivet s tou krví to mě mrzí, ale určitě bude vše v pořádku a s tím chlápkem na křižovatce 8-o 8-o 8-o No jako čumím, kurvy zlodějské, fakt. Já moc nejsem zvyklá na město, obchody, shon, odvykla jsem si a jako dnes jak jsem jela jen 4 zastávky tramvají jsem čuměla jak puk, všude se otáčela a chodila jak posraná bo všude tak kluzko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.12.10 16:11

ivet, tak to je mi líto, ale to bude oká…a jinak můj manžel, z prahy je naučený, jak se stojí na křižovatce nebo někde na semaforu, tak se zamyká, říkal, že se setkal s hromadou věcí na cestě, že bych hleděla…hajzl jeden, ještě že jsi ujela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí