Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
a to počasí, to je prostě humus, prší, taje, zataženo, tma jako v řiti…hnus…a mají být zase kalamity sněhové a mrznout, tož snad až v pátek a né ve čtvrtek, ať jsou vlaky a doprava oká......
Přesně Jani,u nás je úplně stejně…
Na poradně mě bohužel nepotěšili,mám v krvi protilátky,mám sk.B-,tak teď neví,co s tím,že už mám na očkování pozdě a v případě transfuze bych potřebovala nějakou specialni krev,normální B- by ublížila miminku nebo ho rovnou zabila.Tak musím do poradny pro riziková těh.v Porubě a jestli už tam zůstanu v evidenci,budu muset rodit tam
,tak mi zpřeházeli plány..ach jo,snad to nějak dopadne,zítra ráno tam volám,kdy mě vezmou… ![]()
Jani makám na něm tvrdě
tak večer ukážu
jinak si někdy přijdu postižená, ale asi to je normální, vždy po těch kontrolách to každému cpu, jak jsme „velký“, jak je vše ok, kolik měříme a vážíme…snad si ženský nemyslej že jsem magor… ![]()
Ivet, to je mi líto, snad to bude vše ok. Já mám protilátky zatím v pořádku. A to tebe a mimiska ohrožuje jenom, kdybys potřebovala krev ne
promiň, že se tak hloupě ptám, ale s tímdle jsem se ještě nesetkala ![]()
Ahoj Di, bývalá švagrovka to měla taky, kupodivu u prvního nic a u druhého reakci, ale bylo vše v poho a nic špatného se nestalo ![]()
Já u obou nikdy nic,tak jsem na to ani nemyslela,snad to bude o.k.Ještě že musejí zamezit kontaktu jeho krve s mojí,u porodu,no…Jinak tomu zatím moc nerozumím,to mi prý vysvětlí tam. ![]()
Holky a představte si,co se mi stalo.Dneska na křižovatce mi chtěl nějaký chlap otevřít dveře u spolujezdce,byla jsem bleskurychlá a zamkla se,stihla jsem to tak tak..
nevím,jestli chtěl svézt,kabelku nebo prachy,něco říkal a vergloval mi klikou,nerozumněla jsem mu a už byla zelená,tak jen říkám,ne,ne a kroutím hlavou a on začal řvát jak magor,abys chcípla,ty jedna…už nevím dál,rozjela jsem se,ale srdce mi tlouklo až v krku ještě půl hodiny…To jsou lidi,v půl 1 ,žádný večer…jestli nějaký feťák,nebo co…už teda budu jezdit zamklá i ve dne,no…
Jsem si na uklidnění musela koupit 2 chlebíčky,tady ve večerce..
hnusák jeden.
Co to bylo za magora, ještě že se ti nedostal dovnitř
To je síla
![]()
Ivet, přečti si tady ten článek. http://www.rodina.cz/clanek5559.htm Tam je to docela srozumitelně vysvětlené. Pokud by se tvoje krev Rh- dostala k Adámkově Rh+ tak si tvoje tělo začne proti němu vytvářet protilátky a bude se ho snažit zahubit jako vetřelce. Proto to tak hlídají. Kdyby to náhodou k němu nějak prosáklo, tak ti porod vyvolají dřív než si těch protilátek vytvoříš moc.
Taky si říkám,jindy v tuhle dobu vezu kluky domů,ti by byli v šoku..
Asi nějaký fe´ták chtěl peníze…
Ahojky kopretinky…tak u zubařky vše ok
Vyvrtala, vyčistila kanálky a pak zas zadělala a plombovat se bude así až koncem března, chce mi pro jistotu udělat rentgen. Tak až po porodu
Jinak uježděný a upršený den, fuj počasí tam fakt, ale tak jsme se stavili k tchýni jen pro věci a hned nám dala oběd, tak pohoda
Mužíčka jsem nahnala do postýlky a já tady srkám čajíček, je mi chladno ![]()
Kri12 píše:
Ivet, přečti si tady ten článek. http://www.rodina.cz/clanek5559.htm Tam je to docela srozumitelně vysvětlené. Pokud by se tvoje krev Rh- dostala k Adámkově Rh+ tak si tvoje tělo začne proti němu vytvářet protilátky a bude se ho snažit zahubit jako vetřelce. Proto to tak hlídají. Kdyby to náhodou k němu nějak prosáklo, tak ti porod vyvolají dřív než si těch protilátek vytvoříš moc.
Díky moc,kri,hned si to přečtu ![]()
Ivet to je tedy síla, už chápu proč se chlap na světlech zamyká když čeká na zelenou…
Holky moc se omlouvám někdy kapek nestíhám a jen v rychlosti zkousnu co jstě napsaly ![]()
Ivet s tou krví to mě mrzí, ale určitě bude vše v pořádku a s tím chlápkem na křižovatce
No jako čumím, kurvy zlodějské, fakt. Já moc nejsem zvyklá na město, obchody, shon, odvykla jsem si a jako dnes jak jsem jela jen 4 zastávky tramvají jsem čuměla jak puk, všude se otáčela a chodila jak posraná bo všude tak kluzko ![]()
ivet, tak to je mi líto, ale to bude oká…a jinak můj manžel, z prahy je naučený, jak se stojí na křižovatce nebo někde na semaforu, tak se zamyká, říkal, že se setkal s hromadou věcí na cestě, že bych hleděla…hajzl jeden, ještě že jsi ujela…