Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí..........![]()
![]()
![]()
tak to jsem asi jedna z mála sexy z Vás, viďte
![]()
j.s. píše:
no nic, jdeme se oblíct a valíme vyřizovat a posílat peníze
papapa večír prcenky![]()
![]()
j.s. píše:kacafazolka píše:tak to jsem asi jedna z mála sexy z Vás, viďte
já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:ty vole já je nebrala.Vezmu si ty moje dvoudílné, sice mi z nich lezou prsa, ale co............kacafazolka píše:j.s. píše:já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala.......
no nazdar žofko, kde se touláš? vychrapuješ?
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se nedivím, tak mi příjdi naproti na svinov v nich, aspoň si tě nespletu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jo, ale to na plavčíka stejně nezabere
![]()
Holky musím jít nechat okopírovat občanky na nádraží.Příjdou mi dnes s T-Mobilu se smlouvou a mě došla ta pitomá barva v tiskárně.............tak pa pa a večír.............Hezké odpoledne.......
![]()
už jsem doma, uf uf…ať už večer, malý málo spal přes oběd a teď je teda jedlý…
![]()
no a my jsme malého budili ve 4 takže jsem zvědavá kdy půjde spát. Holky já se asi zblázním ta abstinence je šílená a to tu kluci křupou lentilky a kinder čokolády. Já bych si tak dala šlehajdu s grankem a pak jsem si na zítřek schovala čokoládku s křupinkama, jak já se těším až to bude zamnou. Bomba by byla kdyby mi řekli že mám cukrovku a Mńamky nemůžu bych se asi zbláznila. Jo a místo mňamek valím lískače bo nic jiného tady nemám co bych si dala tak snad zbyde do cukroví
Ahojky holky,opet jsem tu dlouho nebyla,pac doma se furt neco dela,pokladame lina,malujem,ja do toho delala testa a od zitrka snad zacnu pict a nejhorsi je,ze to neni furt konec
ale hold se musi,at je tu cisto a utulno nez se malej narodi…
By jste neverili,v jakym stavu chodim vecer spat-total unavena…Jeste chybi nabytek do predsine,ruzny policky,prahy a po Vanocich nas ceka malovani obyvaku…
nikol, tak hlavně dávej bacha, ju? já chodím taky vyřízená, z toho malého a všeho…
![]()
Jasnacka,budu davat bacha,mam na to lidi a jen diriguju
Ba ne,jako ja po nich uklizim atd.ty skrinky atak tahaj oni.No tak ja zas musim,kluci mi nastehovali zpatky nabytek do kuchyne,takze to musim jit plnit kastrolama atd.Mozna se na to vyprdnu a jen se napapam a zacnu rano,uvidim,tak se zatim mejte kotatka s biskama a ja se co nejdriv stavim,aspon na chvilku
![]()