Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
6.12.10 14:57
kacafazolka píše:
já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to jsem asi jedna z mála sexy z Vás, viďte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:58
j.s. píše:
no nic, jdeme se oblíct a valíme vyřizovat a posílat peníze :(
papapa večír prcenky :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
kacafazolka píše:
já to taky neřeším, když to bude velká hrůza tak řeknu Diandě-Ivetce ať mě utopí.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak to jsem asi jedna z mála sexy z Vás, viďte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P :-P :-P :-P
:lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
kacafazolka píše:
j.s. píše:
kacafazolka píše:
j.s. píše:
no nazdar žofko, kde se touláš? vychrapuješ?
jo já si beru rifle a kabát, nic jiného nemám…a pohory, kozačky by byly nepohodlné…tož tak…
já spala do půl 10 a pak jsem šla na nákup do Globusu-jsem ti to včera psala....... :pocitac: a pak jsem šla na plavky-děcka v celku plavky takové ty co nosí staré babky.Hnědé květy-vycpané košíčky.no myslím, že jak mě v nich Honzík jen viděl tak mám tak na měsíc utrum se sexem.Ale já se nasmála........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se nedivím, tak mi příjdi naproti na svinov v nich, aspoň si tě nespletu :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
ty vole já je nebrala.Vezmu si ty moje dvoudílné, sice mi z nich lezou prsa, ale co............ :nevim:

no jo, ale to na plavčíka stejně nezabere :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
6.12.10 14:59

Holky musím jít nechat okopírovat občanky na nádraží.Příjdou mi dnes s T-Mobilu se smlouvou a mě došla ta pitomá barva v tiskárně.............tak pa pa a večír.............Hezké odpoledne....... :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 15:00

taky valím, papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
6.12.10 15:15

Jj, a já jedu na 17 hodin do toho kinča :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 17:18

už jsem doma, uf uf…ať už večer, malý málo spal přes oběd a teď je teda jedlý… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
6.12.10 18:00

no a my jsme malého budili ve 4 takže jsem zvědavá kdy půjde spát. Holky já se asi zblázním ta abstinence je šílená a to tu kluci křupou lentilky a kinder čokolády. Já bych si tak dala šlehajdu s grankem a pak jsem si na zítřek schovala čokoládku s křupinkama, jak já se těším až to bude zamnou. Bomba by byla kdyby mi řekli že mám cukrovku a Mńamky nemůžu bych se asi zbláznila. Jo a místo mňamek valím lískače bo nic jiného tady nemám co bych si dala tak snad zbyde do cukroví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.12.10 18:18

Ahojky holky,opet jsem tu dlouho nebyla,pac doma se furt neco dela,pokladame lina,malujem,ja do toho delala testa a od zitrka snad zacnu pict a nejhorsi je,ze to neni furt konec :zed: ale hold se musi,at je tu cisto a utulno nez se malej narodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.12.10 18:21

By jste neverili,v jakym stavu chodim vecer spat-total unavena…Jeste chybi nabytek do predsine,ruzny policky,prahy a po Vanocich nas ceka malovani obyvaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 18:27

nikol, tak hlavně dávej bacha, ju? já chodím taky vyřízená, z toho malého a všeho… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
6.12.10 18:33

Jasnacka,budu davat bacha,mam na to lidi a jen diriguju :lol: Ba ne,jako ja po nich uklizim atd.ty skrinky atak tahaj oni.No tak ja zas musim,kluci mi nastehovali zpatky nabytek do kuchyne,takze to musim jit plnit kastrolama atd.Mozna se na to vyprdnu a jen se napapam a zacnu rano,uvidim,tak se zatim mejte kotatka s biskama a ja se co nejdriv stavim,aspon na chvilku :mavam: :mavam: :mavam: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 18:44

nikol, budete to mít aspoň krásnoučké :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.12.10 19:05

kde jstééééééééé všeci?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie