Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
5.12.10 17:59

teji, to nee, potřebovala bych kus masa :-P :-P :-P mám tam i tu sladkou rýži, ale na to já nemám chuť…tak bramborák, ondráš, řízek, česnek…ochjééééééééééééé :-? :-? :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:00
j.s. píše:
teji, to nee, potřebovala bych kus masa :-P :-P :-P mám tam i tu sladkou rýži, ale na to já nemám chuť…tak bramborák, ondráš, řízek, česnek…ochjééééééééééééé :-? :-? :-? :-?

no tak udělej bramboráky.......jéje já na ně teď dostala chuť........... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 18:00

no toto, co si o mě myslíš :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je v krabici od bot na balkóně, takže pěkně zmrzlé :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Tož Jani na večeři pojezte to cukroví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vždyť už ho určitě nemá.Všechno snědla.......všechno.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 18:01

mě sere, že to tady pak smrdí…ale nechce se mi…uvidím, co dan, no kurňa, nemám česnek, jenom granulovaný, no že by?????

kacafazolka píše:
j.s. píše:
teji, to nee, potřebovala bych kus masa :-P :-P :-P mám tam i tu sladkou rýži, ale na to já nemám chuť…tak bramborák, ondráš, řízek, česnek…ochjééééééééééééé :-? :-? :-? :-?
no tak udělej bramboráky.......jéje já na ně teď dostala chuť........... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
no toto, co si o mě myslíš :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je v krabici od bot na balkóně, takže pěkně zmrzlé :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Tož Jani na večeři pojezte to cukroví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vždyť už ho určitě nemá.Všechno snědla.......všechno.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban:

co si myslím? jááááááááááá ?????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: že jsi pažravec........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jéé já bych si dala tu klobásku z rána, byla taaaaak dobrá. Jinak mám ještě z oběda česnekačku a chilli con carne či jak se to píše, ale to si dá Kubajs na veču, já už nemám hlad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 18:02

ty opico, tak mě lákat zase na bramboráky, to už je asi po třetí…ne :nevim: :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

všežravec když už :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

teji, bůh ví, na jakou klobajdu myslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:06
j.s. píše:
teji, bůh ví, na jakou klobajdu myslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 18:06
j.s. píše:
ty opico, tak mě lákat zase na bramboráky, to už je asi po třetí…ne :nevim: :nevim: :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 18:08

Jani na klobásu co se dává do pusy a papá se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 18:09