Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kačko tak šťastnou cestu.
Ráno to vypadalo že bude krásně a začlo taaak šíleně foukat ![]()
Uvařila jsem si čaj a zapápila aroma lampičku s Vánočním kouzlem…krásná domácí pohoda ![]()
ahoj tak jsem doma.Představte si, že v tom Zubří jim nějací hajzli ukradli z busu stěrače a SPZ obě a rozbili jim dálkové světla a mlhovky.Ještě že přijeli za světla a nesněžilo.Co to jsou za hovada...........
![]()
Chtěli se pomstít, že prohráli, potvory
Psychicky to neunesli
Ještě, že máš už synátora doma, že dobře dojeli ![]()
Ale to je horší než když tu přijede Sparta na Baník..............
vždyť jsou to mladší žáci...........
no totok...........
loupala jsem ořechy a pustím se asi do těch rohlíčků............ ![]()
Vy už všechny pečete, jak o závod. Já ještě nic
Já to, ale doženu, teda doufám
Tak ať se daří a pošli aspoň tu vůni ![]()
M.Lucka píše:
Vy už všechny pečete, jak o závod. Já ještě nic![]()
![]()
Já to, ale doženu, teda doufám
Tak ať se daří a pošli aspoň tu vůni
Jéé já mám doma provoněno jako bych pekla a přitom je to jen aroma lampička
![]()
Tejchi píše:
Jéé já mám doma provoněno jako bych pekla a přitom je to jen aroma lampička![]()
![]()
ty podvodnice............
![]()
ahoj krasavice
nevím, co na véču, je tady jen starý chleba a nic a k tomu ještě nic…všechno jsem vybrala na oběd a na návštěvě nic…no neva, toník viděl čerta a mikuláše a jen tak hleděl
, vůbec nebečel
šikulka…
no a já mám zase v hlavě nějaké srágory, ale nechci to tady psát, kdyby si opravdu někdo dal tu práci a špízoval tady…
![]()
já jsem nakonec udělala linecké, kuličky a rohlíčky, a rohlíčky jeden plech, tak tak tak tak na hraně, že se nespálily, svině jedny a zítra asi udělám to tmavé liecké na košíčky a tím mám splněno, nám to stačí a něco dostanu od mamky…no ale letos, nevím nevím…ale dvě várky bych asi už nedala…možná udělám ještě jedny kuličky, protože ty jsou fakt luxus
![]()
j.s. píše:
ahoj krasavice![]()
![]()
![]()
nevím, co na véču, je tady jen starý chleba a nic a k tomu ještě nic…všechno jsem vybrala na oběd a na návštěvě nic…no neva, toník viděl čerta a mikuláše a jen tak hleděl
![]()
![]()
![]()
, vůbec nebečel
![]()
![]()
šikulka…
no a já mám zase v hlavě nějaké srágory, ale nechci to tady psát, kdyby si opravdu někdo dal tu práci a špízoval tady…![]()
![]()
![]()
no bodejť tam nic nemáš když ses tak napráskala na oběd...........
![]()
zase rodina??????????????
![]()
manžel jel pro brambory a vajíčka k babce, nemá mobil, abych mu mohla zavolat, tak něco vymyslím…ale vaječinu měli kluci včera, udělala bych chleba ve vajíčku, nebo topinky, ale co................
Tejchi píše:
Tož Jani na večeři pojezte to cukroví![]()
![]()
![]()
vždyť už ho určitě nemá.Všechno snědla.......všechno..........
![]()