Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
5.12.10 15:53

Kačko tak šťastnou cestu.
Ráno to vypadalo že bude krásně a začlo taaak šíleně foukat :zed:
Uvařila jsem si čaj a zapápila aroma lampičku s Vánočním kouzlem…krásná domácí pohoda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 16:47

ahoj tak jsem doma.Představte si, že v tom Zubří jim nějací hajzli ukradli z busu stěrače a SPZ obě a rozbili jim dálkové světla a mlhovky.Ještě že přijeli za světla a nesněžilo.Co to jsou za hovada........... :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 16:56

Chtěli se pomstít, že prohráli, potvory :cert: :cert: :cert: Psychicky to neunesli :zed: :zed: :zed: Ještě, že máš už synátora doma, že dobře dojeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 16:59

Ale to je horší než když tu přijede Sparta na Baník.............. 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o vždyť jsou to mladší žáci........... 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o no totok...........
loupala jsem ořechy a pustím se asi do těch rohlíčků............ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 17:03

Vy už všechny pečete, jak o závod. Já ještě nic :oops: :oops: :oops: Já to, ale doženu, teda doufám :mrgreen: Tak ať se daří a pošli aspoň tu vůni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 17:04
M.Lucka píše:
Vy už všechny pečete, jak o závod. Já ještě nic :oops: :oops: :oops: Já to, ale doženu, teda doufám :mrgreen: Tak ať se daří a pošli aspoň tu vůni :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to víš že pošlu......... :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
5.12.10 17:09

Jo a diky za email :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 17:39

Jéé já mám doma provoněno jako bych pekla a přitom je to jen aroma lampička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 17:40
Tejchi píše:
Jéé já mám doma provoněno jako bych pekla a přitom je to jen aroma lampička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ty podvodnice............ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 17:49

ahoj krasavice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím, co na véču, je tady jen starý chleba a nic a k tomu ještě nic…všechno jsem vybrala na oběd a na návštěvě nic…no neva, toník viděl čerta a mikuláše a jen tak hleděl 8-o 8-o 8-o 8-o , vůbec nebečel :dance: :dance: :dance: šikulka…
no a já mám zase v hlavě nějaké srágory, ale nechci to tady psát, kdyby si opravdu někdo dal tu práci a špízoval tady… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 17:51

já jsem nakonec udělala linecké, kuličky a rohlíčky, a rohlíčky jeden plech, tak tak tak tak na hraně, že se nespálily, svině jedny a zítra asi udělám to tmavé liecké na košíčky a tím mám splněno, nám to stačí a něco dostanu od mamky…no ale letos, nevím nevím…ale dvě várky bych asi už nedala…možná udělám ještě jedny kuličky, protože ty jsou fakt luxus :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 17:53
j.s. píše:
ahoj krasavice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nevím, co na véču, je tady jen starý chleba a nic a k tomu ještě nic…všechno jsem vybrala na oběd a na návštěvě nic…no neva, toník viděl čerta a mikuláše a jen tak hleděl 8-o 8-o 8-o 8-o , vůbec nebečel :dance: :dance: :dance: šikulka…
no a já mám zase v hlavě nějaké srágory, ale nechci to tady psát, kdyby si opravdu někdo dal tu práci a špízoval tady… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

no bodejť tam nic nemáš když ses tak napráskala na oběd........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zase rodina?????????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.12.10 17:55

Tož Jani na večeři pojezte to cukroví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.12.10 17:58

manžel jel pro brambory a vajíčka k babce, nemá mobil, abych mu mohla zavolat, tak něco vymyslím…ale vaječinu měli kluci včera, udělala bych chleba ve vajíčku, nebo topinky, ale co................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.12.10 17:58
Tejchi píše:
Tož Jani na večeři pojezte to cukroví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vždyť už ho určitě nemá.Všechno snědla.......všechno.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí