Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky už dělám obídek, můj ještě spííííí
dneska jde na noční, ale takhle dlouho bych nespala, já to neumím
![]()
Teji,my jsme tady v baráku 12 bytů,koupili jsme za barákem plácek a máme tam parking,každému vychází 1 místo,ale někteří tam nestojí,mají garáže,ale my někteří stojíme pořád na jednom a tom samém,tak logicky každý stojí u svého okna a vchodu už rok,tak jsme na to zvyklí,až na ty návštěvy,no…Ale máme to za plotem,tak se to dodržuje,zvlášť když je to odházené,ani omylem bych se nepostavila na jiné místo,kde někdo 2 hodiny makal…Tak snad to není návštěva na týden,teď zatím stojím na Honzovém vepředu,ale jak se zítra vrátí,musela bych dál na hlavní cestu…a jedno auto nám už ukradli a tím,že je vedle ubytovna nepřizpůsobivých občanů,jsou auta venku věčně vykradené a rozbité kliky a okna,proto jsme se složili na ten plácek a na plot ![]()
Já bych teda návštěve nedovolila parkovat na něčím místě,ale někomu to asi nedošlo,no… ![]()
Tej, ono to nějak přijde samo, že víš, co dělat, ale když budeme umět poradit, rádi poradíme
![]()
Luci on jako naspává dopředu? Já třeba v pondělí před noční taky nedokázala spát dlouho, holky vždycky že spaly tak do 10-12 a v klidu a já normál v 6-8 oči jak bulvy a spát nešlo, tak jsem vždy vstávala do 7 a večer tak od 5 nebo 6 ještě na hodinku zalehla
Tej,to je dobrý,že vydrží tak dlouho po noční
,já jsem už v 8 bývala mimo a usínala ve stoje.
Luci-to taky neumím,nadespat se do zásoby,ale chlapi jooo ![]()
Už fakt musím na to žehlení,jinak si zítra nemáme co obléct ![]()
Jinak co dnes děláte dobrého na obídek??
Já mám na vyžádání hovězí na hříbkách, dala jsem tam asi 6 velkých plátků, ať si pošmákne když má ty narozeniny, je to jeho oblíbené jídlo
Loni jsem mu dělala prvně v životě svíčkovou a byla dobrá, ale hříbky miluje víc
![]()
Zas sněží a sněží a sněží…a koblížek tu ještě není, snad se nic nestalo ![]()
Ivet on je magor, v úterý jsme měli ježdění, já zubaře a tak, v pondělí vstával tak v 8 a říkám večer že si pujde lehnout, ale byli jsme v tom kině, pak noční a úterý to ježdění šel spát až odpoledne ve 3. To máme…31 hodin bez spánku
umřela bych
![]()
čao,
tak já odrovnala šlehač
je po něm, zhořel v ruce…
![]()
já používala od aventu, je super, nebolí to, ale je drahá,…ale zase jsou u toho v sadě kelímky do mrazáku, kde se dá psát datum, kdy se to nakojilo a pasuje vše na avenťácké skleničky, takže mě to vyhovovalo a byla jsem moc spokojená…a já využila, malý byl shnilý večer sát a moc se nenapil, tak jsem ho dorazila přes den odstříkaným mlíkem a pak když řval, věděla jsem, že to není hlady…ale byla to otročina…
![]()
Tak my dnes máme kuřecí na smetaně ![]()
Jo a muj chlap to je spáč dokaže spát klíďo do 12 a pak ještě lehne kolem 6 k večeru
a jak jde na noční, tak fňuká, že se mu už zase chce spát ![]()
Jani ty jsi likvidátor, co jsi dělala tak urputně vaříš, pečeš
![]()
Luci tak to je jak můj taťka. Jako Kubajs tenhle týden spal každý den jen tak 5 hodin, moc nenaspal a dnes večer už tak v 6 bude ko.
To určitě využijete Tej,Honza byl taky zvyklý moc nespat,tak pak když jsem byla k.o. a skoro agresivní z nevyspání,tak Honza celé noci Honzíka nosil,když měl koliky a nosil mi ho jen na kojení,ať se trochu vyspím…Má silný pud sebezáchovy ![]()
dianda píše:
To určitě využijete Tej,Honza byl taky zvyklý moc nespat,tak pak když jsem byla k.o. a skoro agresivní z nevyspání,tak Honza celé noci Honzíka nosil,když měl koliky a nosil mi ho jen na kojení,ať se trochu vyspím…Má silný pud sebezáchovy
Myslíš odsávačku??
Nee,
to že Kuba moc nemusí spát a dlouho vydrží,bude v noci vstávat k johance ![]()