Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Objednáváte někdo přes mimibazárek??pokud jo jste s tím spokojené??
Jani já ti ani nevím, mamka říkala že mám všeho dost
Jako oblečení na začátek, tak zas ať toho nemám zbytečně. Asi pak až v průběhu…já fakt netuším kolik čeho potřebuju
Mám asi v nejmenší velikosti tak 10× dupaček, 5× bodyček a min. 10× takových zavazovacích košilek ![]()
Jinak holky, do porodnice si musím vzít pro prdíka vlastní plenky pak, nebo tam dávají a vlastní dám až na cestu domů??
tejko, tak v přerově dostal toník plinky, jenom jak ho měly sestry, pak už moje, ani vložky mi pak nedali, jenom u porodu a hned o něm, pak už ne…
jiři, recepty si najdi, když to hodíš do google, a vybírej, co se ti hodí a co by Vám asi chutnalo…
na bazárku nic neobjednávám, ale známá ano a je spokojená i s laclik.cz
a jinak hezký den, aspoň pozdravit, cooo ? ![]()
tejko, dobroš, já jsem to hodně přebrala na jednu burzu,tak tam pak všechno šupnu na té druhé jarní burze…není problém ![]()
Tož taky budu muset koupit na začátek jednorázovky
No musím nahnat Kubíčka do vany, zas usíná na gauči, pak bude bobiš dolámaný ![]()
Jani, tak odpočívat, už sis užila tak teď klidek ![]()
Mě dali v porodnici plinky jen ty látkové papírové jsem musela mít svoje a vložky taky
http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…
to teda čumím, chudina…ale je dobrá, že pořád kojila…
tejko takať valí ![]()
jojo, já jsem ráda, že mi jedny koupila kačka v tom rosmenovi ![]()
Jinak mě taky tvrdne břicho nějak častěji, ty brďo ještě musíme vydržet aspoň těch 10 týdnů
![]()
tak ten můj už leze, oblékl se a jde, ty jo, nevadí mi to a stejně jsem úplně nasr…to je hrůza se mnou
![]()
j.s. píše:
tak ten můj už leze, oblékl se a jde, ty jo, nevadí mi to a stejně jsem úplně nasr…to je hrůza se mnou![]()
![]()
![]()
Tož, muj pujde za chvíli na noční, takže budeme taky sami
dobrý večer holky,
já právě dorazila z FM mám toho plné kecky a jsem totálně ok, trošku pouklízím a jdu lehnout. Dělala jsem nehty u moc hodné paní a dostala i výslužku-cukroví. Moc dobré jsem ho stihla sníst po cestě domů a je mi teď
bylo toho moc a já nenažraná to všechno sežrala.
j.s. píše:
luci, dneska se cítím nějak divně...........tak dlouho ne…
Jani ty bláho neblbni, zalez raději do pelíšku a odpočívej
![]()
jo a jani receptík bych taky chtěla prosím prosím. No a ten můj je nějaký chcíply. Něco na něj leze tak leží a čumí na tv
Ahoj nemáš nějaký receptík na cukroví??dnes jsme s manžou dělali 2druhy,zbytek v týdnu.