Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi jo,ale zase,kdyz te neco boli,tak to neni prece tim,ze se clovek sleduje,proste boli,ono to je mozna i tou dobou,jinej vzduch,vetsi honky atd.
To jo,ty myslenky,taky se bojim,ale ja vlastne jeste nevim do ceho jdu,tak ti ted nevim,jestli to je dobre nebo spatne…A taky nevim,jestli budu rodit normalne nebo cisarem,doktori jeste nerozhodli,ale radsi bych tim cisarem,pac mam fakt strach,kdybych tlacila s tou krevni srazeninou v hlave.Gyndar ten furt normalne a neurolozka zas naopak,tak jsem zvedava,ale to je fakt bordel toto ![]()
K tomu sexu po,jednou dobry,jednou blby,blby to bylo u me,kdyz jsem mela tezkej,namahavej den…Ale asi by to chtelo uz na to prdet,ale… ![]()
přesně, jednou dobrý a jednou mě bolí každý kousek na těle a jsem ko.........
tož uvidíme,…
chtěla by jsi císařem? tak uvidíš, třeba najdou společnou řeč a nějak se domluví…
Jo a vetsinou vecer si pripadam uz jako neohrabanec,gauc se mi zda malej ![]()
Chtela,jen kvuli ty bezpecnosti,ne ze bych myslela,ze je cisar bezpecnejsi,ale mluvim jen o mym pripade,protoze ta moje neurolozka mi to vysvetlila a docela i vystrasila,ale ten muj doktor je trosku natvrdlej…Tak k ni jdu 20.12a napise mi pro nej nejakou poradnou zpravu,uz jednu psala a on si to nejak prekroutil,ze to neva a ze proste normalne,tak ted pry napise duraznejsi,tak jsem zvedava na jeho reakci…
Nejhorsi je,ze ona vic pry udelat nemuze,ze to pry zalezi jen na nem…
Holky,Mate uz zajistenou doktorku pro maly?Pry jeste musim se Stepanem na matriku,pak jit vyplnit ten porodopis,no hned po Vanocich se na to vrhnu…
tož snad to dopadne dobře…když tak si tu zprávu okopíruj a pak předlož v porodnici, ať ví oni, ti budou u porodu…
jinak já mám dr zařízenou, protože jsem malého přihlásila k mojí bývalé, chodila jsem k ní, jako malá, takže tak…
a na matriku šel manžel, až se malý narodil, vyřídit rodný list, ale to nám vše řekli v porodnici…
a ten dotazník se jménama jsem vyplňovala, až mě můj doktor poslal nějak tři týdny už do péče porodnice, ale každá porodnice to má jinak…
jojo,asi to tak udelam,okopiruju a hotovo.To je fakt
V porodnici chteji nebo nechteji hned vedet kdo je otec?
to asi zavolat, co a jak, každá porodnice to má jinak, holky, co rodily ve valmezu, všechno vyplňují na příjmu u porodu a já v přerově už předem…takže asi zavolat a zeptat se…
me jde o to,ze ja vdana nejsem,tak jestli to neni komplikovanejsi,vis?Jo a to jeste vlastne musim zavolat a objednat se na ten predporodni kurz,aby tam mohl byt furt semnou,vid?
tak to fakt nevím, protože já nic takového neměla, ale holky ti určitě poradí…
jasny,tak ja bud behem dne jeste prijdu nebo zitra,tak se zatim mej,jdu se psema ven a pak poklidit
![]()