Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
12.12.10 10:06
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 10:16

Jee já se v posledních dnech moc nenaspím, první půlku noci se furt převaluju a až druhou jakš takš usnu :nevim: Ale okolo 12 jsem taaak unavená, nevím co zas je :nevim: Že by mě nějak zmáhala ta rýma, no nevím, pochybuju :nevim:
Jsem zas tu trošku pro Johanku vyžehlila :nevim: , oběd od včerejška, jen nudle uvařím. Ale už mě zas bere spaní…no spíš taková únava :-o Jsem jak medvěd fakt :zed: Večer si udělám těsto na perníčky a zítra začnu :wink: Ve středu 15, snad mi příjde vánoční bonus a objednávám odsávačku :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 10:20

já dneska zkusím tu pizzu, tak pak písnu, jaká byla…
teji, já u toníka spala pořád…to je normálka, jenom spinkej, když můžeš :-)
a jak dopadlo hovězí? dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 10:27

Já si právě myslela že už je to v poho, ono to okolo toho 20 týdne začlo být v klidu, jsem začla spát jen v noci a teď tak týden, no nevím co se mnou je :nevim: :nevim:
Joo hovězí se povedlo, pochoutka, jen jsem ho mohla ještě chvíli podusit…minule mu chutnalo jak se úplně rozpadalo, jak bylo měkoučké, ale tak dobrotka :wink: :wink: Já včera snědla tak 3/4 toho tiramisu, Kubík dojedl na snídani :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 10:46

ty jsi šikula, no vidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 10:48

mě zase tečou prsa, :zed: :zed: :zed: :zed: nechcůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.12.10 10:56

Ahojky, u nás je k obídku rajská s masíkem a těstovinama a dva druhy štrůdlů :palec: jinak já mám pořád energie celkem dost, přes den spát moc nechodím, večer ulehám tak 22h…mlezivo zatím nemám, v noci spím celkem ok když nechodím často na wc, Vašík usíná tak okolo 22 30h a vstáva tak před 7 ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.12.10 11:03

Jo jenom mi začíná občas tvrdnout břicho „myslím“…ale jen chvilkově …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.12.10 12:35

Kruciš jsem na chvíli usla u televize a mě taaak bolí hlava, asi fakt z té rýmy jinak nevím. :nevim: Uvařila jsem těstovinky a teď čekám na muže s obědem…ale ta hlava moja :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
12.12.10 13:00

tehulky po druhe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 13:12

ahoj sany :) díky za fotky…
a co jsi to mlela za nesmysly, že si tam překážela, ono jsme si vůbec neuvědomily, že jsi pře z pizzy............mě to vůbec nenapadlo :zed: :zed: :zed: chudinko, muselo ti být z nás :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 13:12

já tu hubu nezavřu ani na fotce :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.12.10 14:15

Ahoj,holky,taky jsem dnes celá k.o.,do 2 jsem nemohla spát,všechno mě bolí - asi stáří :mrgreen: Dopoledne mi nešla myš,nebo šla,ale nechtěla se bavit s počítačem,tak mě až ted napadlo půjčit si malou od manžela z tašky :wink:
Nikoll,určitě poslechni neuroložku,gyn.hlavě prd rozumí…
Venku je zas hnusně,já musím ještě skočit do obchodu,kluci si objednali řízky a já nemám vajíčka :roll: Dnes závodili,chudáci v chumelenici,ale i tak docela dobré,Honzík je na 6.místě a Martin na 5.,tak docela úspěch,bylo tam dětí jak myší :palec: Tak bude ještě pohár po večeři,už se mi řítí domů.
Sany,díky moc za další fotečku,dám si ji na fb,je parádní :dance:
Tak já zas padám,venku pršosněží,se mi nechce…dneska bude náročný večer,pak budu dobitá jak ty,Jani… :oops: Už to vidím… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 14:22

tak pizza je holky výýýýýýýýborná, a dalších pět těst mám na mražáku :dance: :dance: :dance: :dance: ale je mi furt nějak divně…to je hrůza…asi to počasí…mě jebne…
a to jsem si schrupla po obědě, než mě probudilo slintání :oops: :oops: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.12.10 14:23

ivko, to jsou šikulky, snad se taky dočkám, že kluci budou dělat nějaký sport :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to zvládni a pomalu, pak ti to zase začne :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí