Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jee já se v posledních dnech moc nenaspím, první půlku noci se furt převaluju a až druhou jakš takš usnu
Ale okolo 12 jsem taaak unavená, nevím co zas je
Že by mě nějak zmáhala ta rýma, no nevím, pochybuju ![]()
Jsem zas tu trošku pro Johanku vyžehlila
, oběd od včerejška, jen nudle uvařím. Ale už mě zas bere spaní…no spíš taková únava
Jsem jak medvěd fakt
Večer si udělám těsto na perníčky a zítra začnu
Ve středu 15, snad mi příjde vánoční bonus a objednávám odsávačku
![]()
já dneska zkusím tu pizzu, tak pak písnu, jaká byla…
teji, já u toníka spala pořád…to je normálka, jenom spinkej, když můžeš ![]()
a jak dopadlo hovězí? dobrý?
Já si právě myslela že už je to v poho, ono to okolo toho 20 týdne začlo být v klidu, jsem začla spát jen v noci a teď tak týden, no nevím co se mnou je
![]()
Joo hovězí se povedlo, pochoutka, jen jsem ho mohla ještě chvíli podusit…minule mu chutnalo jak se úplně rozpadalo, jak bylo měkoučké, ale tak dobrotka
Já včera snědla tak 3/4 toho tiramisu, Kubík dojedl na snídani
![]()
Ahojky, u nás je k obídku rajská s masíkem a těstovinama a dva druhy štrůdlů
jinak já mám pořád energie celkem dost, přes den spát moc nechodím, večer ulehám tak 22h…mlezivo zatím nemám, v noci spím celkem ok když nechodím často na wc, Vašík usíná tak okolo 22 30h a vstáva tak před 7 ráno…
Jo jenom mi začíná občas tvrdnout břicho „myslím“…ale jen chvilkově …
Kruciš jsem na chvíli usla u televize a mě taaak bolí hlava, asi fakt z té rýmy jinak nevím.
Uvařila jsem těstovinky a teď čekám na muže s obědem…ale ta hlava moja
![]()
ahoj sany
díky za fotky…
a co jsi to mlela za nesmysly, že si tam překážela, ono jsme si vůbec neuvědomily, že jsi pře z pizzy............mě to vůbec nenapadlo
chudinko, muselo ti být z nás
![]()
Ahoj,holky,taky jsem dnes celá k.o.,do 2 jsem nemohla spát,všechno mě bolí - asi stáří
Dopoledne mi nešla myš,nebo šla,ale nechtěla se bavit s počítačem,tak mě až ted napadlo půjčit si malou od manžela z tašky ![]()
Nikoll,určitě poslechni neuroložku,gyn.hlavě prd rozumí…
Venku je zas hnusně,já musím ještě skočit do obchodu,kluci si objednali řízky a já nemám vajíčka
Dnes závodili,chudáci v chumelenici,ale i tak docela dobré,Honzík je na 6.místě a Martin na 5.,tak docela úspěch,bylo tam dětí jak myší
Tak bude ještě pohár po večeři,už se mi řítí domů.
Sany,díky moc za další fotečku,dám si ji na fb,je parádní ![]()
Tak já zas padám,venku pršosněží,se mi nechce…dneska bude náročný večer,pak budu dobitá jak ty,Jani…
Už to vidím… ![]()
tak pizza je holky výýýýýýýýborná, a dalších pět těst mám na mražáku
ale je mi furt nějak divně…to je hrůza…asi to počasí…mě jebne…
a to jsem si schrupla po obědě, než mě probudilo slintání
![]()
ivko, to jsou šikulky, snad se taky dočkám, že kluci budou dělat nějaký sport
tak to zvládni a pomalu, pak ti to zase začne
![]()