Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Janča má bílé tričko, první z prava a Peťka hned vedle ní. Ty jo ale kukám že mě i ty snehna pěkně nabyly
No nevím kdo to potom bude shazovat
![]()
Jinka krásné ráno všem.Cpu se loupákama a piju kafe bez kof.
Budu muset do té siberie.musím do lékárny zajet pro tu česn.tinkturu.Bleeeeeeeee mě se nechceeeeeeeeeee
![]()
No děkuji, už jsem v obraze a myslela jsem si to,ale nebyla jsem si jístá. Vás ostatní jsem poznala hned
![]()
Kači to zvládneš, já nerada cmajdám v městěj jak solí a břečka…radši budu šlapat po kotníky ve sněhu
![]()
Luci tak příště s náma a budeš chytřejší
![]()
Sakryš jsem na to tiramisu vysypala cukrem 26 a nějak se to vpilo, tak jsem to vyložila gumovýma medvědama
Teď jen čekám kdy dorazí domů
![]()
Tejchi píše:
Sakryš jsem na to tiramisu vysypala cukrem 26 a nějak se to vpilo, tak jsem to vyložila gumovýma medvědama![]()
![]()
Teď jen čekám kdy dorazí domů
![]()
![]()
ježiš maria ne že mu ty medvídky sežereš.........
![]()
Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé ![]()
holky odsávačka na mléko.........nevyznám se v tom......já se dojila ještě ručně…
jaká je nejlepší?Našla jsem nějakou ruční s balonkem.Co na ni říkáte?Půjdu do té lékárny tož jsem myslela že bych ji hned koupila.......
![]()
M.Lucka píše:
Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé
Můj taky......... ![]()
Kačko to víš že je sežeru, on je moc nejí i to tiramisu mu zežeru…bude mít oběd, hovězí
![]()
Luci on ještě jel zas k nějakému kámošovi.
Kači skvělý dotaz, taky mě zajímá zda je to nutné vůbec a když už tak jakou???
kacafazolka píše:M.Lucka píše:Můj taky.........
Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé
Můj se mi vyhýbá
![]()
Holky já měla takovou obyčejnou jakoby na píst jako že jsem musela pumpovat
ale mě to nikdy nešlo tak jsem to dělala ručně
takže já Vám neporadím
Čau,holky…Ježíš,Kačko,odsávačku neporadím,já to nepoužívám,bolí
,jenom ručně..
Kafe piju s kofeinem,páč se musím uklidnit,parkuje mi na místě nějaký cizák,asi návštěva,ty sousedi nemají kapku studu,já to denně odklízím,ten sníh,ať mám kde stát,vedle mě je 5 míst,ale s hromadou sněhu
Jinak není kde,tak jsem se mu tvrdě postavila za zadek a čekám,kdy bude kdo zvonit..já tak nemám ráda spory a konflikty,ale dneska se fakt nedám,ať si odhážou a můžou parkovat,to je MOJE místo
Člověk ani nemůže na hodinu odjet,sakra…
Tak co,Jani,už taťka dorazil?