Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
11.12.10 08:37

Janča má bílé tričko, první z prava a Peťka hned vedle ní. Ty jo ale kukám že mě i ty snehna pěkně nabyly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No nevím kdo to potom bude shazovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 08:38

Ta fotka je hodně povedená :mrgreen: :mrgreen: Pupíci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 08:38

Jinka krásné ráno všem.Cpu se loupákama a piju kafe bez kof. :dance: :dance: :dance: :dance: Budu muset do té siberie.musím do lékárny zajet pro tu česn.tinkturu.Bleeeeeeeee mě se nechceeeeeeeeeee :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 08:44

No děkuji, už jsem v obraze a myslela jsem si to,ale nebyla jsem si jístá. Vás ostatní jsem poznala hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 08:47

Kači to zvládneš, já nerada cmajdám v městěj jak solí a břečka…radši budu šlapat po kotníky ve sněhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luci tak příště s náma a budeš chytřejší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 08:58

Sakryš jsem na to tiramisu vysypala cukrem 26 a nějak se to vpilo, tak jsem to vyložila gumovýma medvědama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď jen čekám kdy dorazí domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:00
Tejchi píše:
Sakryš jsem na to tiramisu vysypala cukrem 26 a nějak se to vpilo, tak jsem to vyložila gumovýma medvědama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď jen čekám kdy dorazí domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ježiš maria ne že mu ty medvídky sežereš......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 09:08

Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:10

holky odsávačka na mléko.........nevyznám se v tom......já se dojila ještě ručně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jaká je nejlepší?Našla jsem nějakou ruční s balonkem.Co na ni říkáte?Půjdu do té lékárny tož jsem myslela že bych ji hned koupila....... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:10
M.Lucka píše:
Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé :nevim:

Můj taky......... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 09:12

Kačko to víš že je sežeru, on je moc nejí i to tiramisu mu zežeru…bude mít oběd, hovězí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Luci on ještě jel zas k nějakému kámošovi.
Kači skvělý dotaz, taky mě zajímá zda je to nutné vůbec a když už tak jakou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 09:13
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
Panečku, v kolik jezdí z noční domů??? Můj je doma vždy o pul sedmé :nevim:
Můj taky......... :dance:

Můj se mi vyhýbá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 09:18

Holky já měla takovou obyčejnou jakoby na píst jako že jsem musela pumpovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale mě to nikdy nešlo tak jsem to dělala ručně :nevim: :nevim: :nevim: takže já Vám neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 09:25

Čau,holky…Ježíš,Kačko,odsávačku neporadím,já to nepoužívám,bolí 8-o 8-o 8-o ,jenom ručně..
Kafe piju s kofeinem,páč se musím uklidnit,parkuje mi na místě nějaký cizák,asi návštěva,ty sousedi nemají kapku studu,já to denně odklízím,ten sníh,ať mám kde stát,vedle mě je 5 míst,ale s hromadou sněhu :roll: Jinak není kde,tak jsem se mu tvrdě postavila za zadek a čekám,kdy bude kdo zvonit..já tak nemám ráda spory a konflikty,ale dneska se fakt nedám,ať si odhážou a můžou parkovat,to je MOJE místo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Člověk ani nemůže na hodinu odjet,sakra…
Tak co,Jani,už taťka dorazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 09:27

Sněží u Vás??? Tady začalo a docela dost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...