Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2975
11.12.10 09:29

Ivet, musíš si tam dát ceduli MOJE neparkovat, vyhaž si svoje místo lenochu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:33

Ivet to jsou mrchy..... :cert: :cert: :cert: :cert:
mě se do té Poruby tááááááááááááááááák nechce....... :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:34
M.Lucka píše:
Sněží u Vás??? Tady začalo a docela dost :dance:

jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 09:35

To by se asi dost divili :mrgreen: ,já tady jsem za tichou neviditelnou osobu 8-o ,ale jednou to muselo přijít,že jo :lol:
Snad jim to dojde,když tam stojím tak blbě…A zas sněží a sněží a sněží.Dneska už nikam nejdu,jen odpoledne přijde kámoška s holčičkou na návštěvu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:47

tak si Ivet užij poslední den bez chlapů....... :palec: :palec: :palec: já vyrážím na tramvajku…tak kolem oběda pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 09:47
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne. :zed: :zed: :zed: :zed:

To neva ty jsi šikula a všechno stihneš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
11.12.10 09:49
M.Lucka píše:
kacafazolka píše:
M.Lucka píše:
jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne. :zed: :zed: :zed: :zed:
To neva ty jsi šikula a všechno stihneš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ooo díky díky..........ale já už jsme pak líná........až hanba povědět......jak nezačnu fungovat hned ráno tak je to se mnou děs....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a na oběd udělám asi špenát...... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 09:58

Jo,jo,poslední den bez vaření :mrgreen: ,to je dobré,už 4 dny jsem nepoužila sporák :mrgreen: ,tak konec legrace,jdu si ohřát párky,pustím si něco veselého a budu žehlit a žehlit a žehlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
11.12.10 10:02

ahojky holky, sany fotka super a vůbec si nebyla navíc co blbneš????
Kači s odsávačkou měla jsem na balonek ta byla na hovno neodsala nic, na páčku dá se to ale po chvilce tě bolí ruce a martin též jen chvilku odsával fakt je to makačka a nakonec jsem si koupila elektrickou za 2000 a luxus jelo to samo a navíc mi to vytáhlo i mlíko když se mi dělaly takové boule zatvrdlé mléko či jak se tomu říká. Jako nevím jak na tom budu ale kdybych nepotřebovala tak klidně půjčím je to dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 10:14

Ivet chlopek ještě nikde, před hodinou mi řekl že je do půl hoďky doma :nevim: :nevim: klasika :mrgreen: :mrgreen:
Jinak ten tvůj perkovací flek, je jako nějak přímo tvůj. To nějak jde na městě zažádat, nebo pronajmout nebo tak něco ne? A nebo prostě jen oblíbené místo o kteé se staráš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
11.12.10 10:15

To jsi dobrá Peťo,já elektrickou zkusila 1× a myslela jsem,že je po mně 8-o .Pak jsem se dočetla,že při kojení k těm zatvrdlým místům musí směřovat bradička dítěte,tak to pak byla akrobacie,v posteli jsem ležela nad prckem vzhůru nohama :roll: ,ale měl sílu a všechno odsál :palec: No to zas bude!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 10:16

Ty jo, odsávačka za 2000 to je dost. A využije to člověk vůbec pořádně?? Možná se ptám na hovadiny, ale fakt nevím a než investovat, tak se ptám no :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 10:18

Už se dělá obídek, je mi jasné že chlopek dorazí tak na 11 či 12 na oběd :mrgreen: :mrgreen:
Ivet ty mě bavíš…akrobacie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
11.12.10 10:19

No to je ruzné Tej, někdo to využije hodně a někdo vůbec, jako třeba jááá. Pokud nebudeš chtít odsávat mlíčko do zásoby a nebudou ti tvrdnout prsa a přetékat, tak ji taky nevyužiješ. Já bych počkala až podle situace, vždycky to jde dokoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.12.10 10:21

Luci no asi fakt, já jsem na vše jak alenka v říši divů, takže uvidím co pak ještě bude třeba :nevim: Je mi jasné jak porodím a budu doma tka tu budu sedět furt s miliony otázkama na vás zkušené :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí