Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ivet, musíš si tam dát ceduli MOJE neparkovat, vyhaž si svoje místo lenochu
![]()
Ivet to jsou mrchy.....
![]()
mě se do té Poruby tááááááááááááááááák nechce.......
![]()
M.Lucka píše:
Sněží u Vás??? Tady začalo a docela dost
jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne.
![]()
To by se asi dost divili
,já tady jsem za tichou neviditelnou osobu
,ale jednou to muselo přijít,že jo ![]()
Snad jim to dojde,když tam stojím tak blbě…A zas sněží a sněží a sněží.Dneska už nikam nejdu,jen odpoledne přijde kámoška s holčičkou na návštěvu ![]()
tak si Ivet užij poslední den bez chlapů.......
já vyrážím na tramvajku…tak kolem oběda pa pa
![]()
kacafazolka píše:M.Lucka píše:jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne.
Sněží u Vás??? Tady začalo a docela dost![]()
![]()
![]()
To neva ty jsi šikula a všechno stihneš
![]()
M.Lucka píše:kacafazolka píše:To neva ty jsi šikula a všechno stihnešM.Lucka píše:jo u nás už taky docela dost sněží.......chtěla jsem od rána péct tak se mi to posouvá zase až na odpoledne.
Sněží u Vás??? Tady začalo a docela dost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooo díky díky..........ale já už jsme pak líná........až hanba povědět......jak nezačnu fungovat hned ráno tak je to se mnou děs.......
a na oběd udělám asi špenát......
![]()
Jo,jo,poslední den bez vaření
,to je dobré,už 4 dny jsem nepoužila sporák
,tak konec legrace,jdu si ohřát párky,pustím si něco veselého a budu žehlit a žehlit a žehlit ![]()
ahojky holky, sany fotka super a vůbec si nebyla navíc co blbneš????
Kači s odsávačkou měla jsem na balonek ta byla na hovno neodsala nic, na páčku dá se to ale po chvilce tě bolí ruce a martin též jen chvilku odsával fakt je to makačka a nakonec jsem si koupila elektrickou za 2000 a luxus jelo to samo a navíc mi to vytáhlo i mlíko když se mi dělaly takové boule zatvrdlé mléko či jak se tomu říká. Jako nevím jak na tom budu ale kdybych nepotřebovala tak klidně půjčím je to dobrá věc.
Ivet chlopek ještě nikde, před hodinou mi řekl že je do půl hoďky doma
klasika
![]()
Jinak ten tvůj perkovací flek, je jako nějak přímo tvůj. To nějak jde na městě zažádat, nebo pronajmout nebo tak něco ne? A nebo prostě jen oblíbené místo o kteé se staráš??
To jsi dobrá Peťo,já elektrickou zkusila 1× a myslela jsem,že je po mně
.Pak jsem se dočetla,že při kojení k těm zatvrdlým místům musí směřovat bradička dítěte,tak to pak byla akrobacie,v posteli jsem ležela nad prckem vzhůru nohama
,ale měl sílu a všechno odsál
No to zas bude!!! ![]()
Ty jo, odsávačka za 2000 to je dost. A využije to člověk vůbec pořádně?? Možná se ptám na hovadiny, ale fakt nevím a než investovat, tak se ptám no
![]()
Už se dělá obídek, je mi jasné že chlopek dorazí tak na 11 či 12 na oběd
![]()
Ivet ty mě bavíš…akrobacie
![]()
No to je ruzné Tej, někdo to využije hodně a někdo vůbec, jako třeba jááá. Pokud nebudeš chtít odsávat mlíčko do zásoby a nebudou ti tvrdnout prsa a přetékat, tak ji taky nevyužiješ. Já bych počkala až podle situace, vždycky to jde dokoupit ![]()
Luci no asi fakt, já jsem na vše jak alenka v říši divů, takže uvidím co pak ještě bude třeba
Je mi jasné jak porodím a budu doma tka tu budu sedět furt s miliony otázkama na vás zkušené
![]()