Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
13.12.10 09:04

peti, to je v tom druhém souboru ta srajda, jsou tam krájené rajčata, bazalka a česnek…
kači, dobré ránko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:05

no já tomu taky moc nevěřím i když by se mi taky nějaká práce na doma šikla.......... :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:05
j.s. píše:
peti, to je v tom druhém souboru ta srajda, jsou tam krájené rajčata, bazalka a česnek…
kači, dobré ránko…
:lol: :mavam: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 09:06

kurňa, budu muset něco vymyslet, mám na to rok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:06

já jsem ráda, za to volání, ale nevím, jak to dělat pak s malým..............nevím, jestli na to budu mít čas a sílu…
:zed: :zed: :zed:
mě totiž asi brzo jebne, jsem zjistila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 09:07

Jani no tak jestli takhle spíš pořát tak potěš koště. Jako to převalování se dá. Ale ta hlava, já z toho mám hrůzu, někdy to jde zaspat a někdy ne a pak lítám na záchod :poblion: :poblion: A to fakt nevíš jak si lehnout, hlava třeští :zed: :zed:
Tak jsem si na pečení vše nachystala, ale těsto je tvrdé jako kámen, tak chvíli počkám…celé praská…z toho vyválím tak velké prd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale už jsem ho řádný kousek ujedla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nás taky od včera pořát sype a sype a tipuju že za chvíli půl metru zase máme…no jako ještě vítr a mě zas jebne. Ten minulý týden nebo kdy to bylo jak tak fujalo tak jsme měli na zahradě i po pás nafujané, Kuba to chudák odhazoval, namrzlé a težké to bylo, no děs!!! Musíme někde koupit něco na plot :nevim: A dole u cesty ani nemáme zastávku, je tak takové jako by odpočívadlo a to je celé zafujané…frézou brali jen cestu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
M.Lucka píše:
No nikol, já už jsem taky parkrát něco zkoušela a nikdy to nevyšlo :nevim:

No prave,jim neni radno verit!Ale urcite neco je,jen na to kapnout.Zkus si kazdej ctvrtek kupovat tipservis a zkouset,urco se tam neco najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
j.s. píše:
já jsem ráda, za to volání, ale nevím, jak to dělat pak s malým..............nevím, jestli na to budu mít čas a sílu… :zed: :zed: :zed:
mě totiž asi brzo jebne, jsem zjistila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Prooooooooooooooč 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 09:09
j.s. píše:
já jsem ráda, za to volání, ale nevím, jak to dělat pak s malým..............nevím, jestli na to budu mít čas a sílu… :zed: :zed: :zed:
mě totiž asi brzo jebne, jsem zjistila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale nejebne, máš nás......my tě podpoříme......... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:10

protože je toho poslední dobou nějak moc, nepřijde vám ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 09:10

Jani no jako jak nám se zkazilo to PC tak do dnes tchán neví že máme nový. Mě už z toho volání taky jebalo, se to zdá, ale tak 4-5 hodin denně to samé, mlet a mlet těm babám protivným :zed: Stačilo mi a to oni ještě předtím školky obvolávají že jim zašlou nabídku a pak jak se jin nabídka líbila a zda mají zájem. Já obvolala jen asi 5 složek z 15, jako vůbec. A tohle dělat při malém…nee, bych nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
13.12.10 09:12

Tak se zatim mejte holky,pujdu se psema a pak se na to pomalu vrhnu a snad zas pidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:12

teji, kdyby to mimi bylo hodné a spalo, tak proč ne, ale je to zase na úkor mě…a nevím, jestli 1600 za to stojí…kdyby byli větší, tak by to bylo super, ale to on nepočká, že jo… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 09:13
j.s. píše:
protože je toho poslední dobou nějak moc, nepřijde vám ????

jj je toho až nad hlavu, ale bude toho ještě víc, takže hlavu vzhůru a do bojéééééééé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 09:14

já ale nemám meč a ani ostré lokty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí