Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jdi jdi prdelko.Koukala jsem na ty brambory..no jestli to bude k jídlu
ještě že sežeru všechno.............skoro.........
![]()
No jo, vidíš, jsem úplně zapomněla napsat. Dobrota to byla
Na zítřek čekám inspiraci znovu ![]()
to jsem ráda.......
Tak já se loučím…dnes to vypadá, že se půjdu kouknout na Ríšův trénink.........takže hezké odpoledne princezny a odpočívejte.........pa pa
![]()
no nespálila jsem ten guláš, no co, i tak to sežeru, nedá se nic dělat…
jsem s malým zabrala
![]()
j.s. píše:
http://www.novinky.cz/…i-vedci.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani už jen nadpis mě pobavil
![]()
Tak já těch pár perníčků i namalovala, kurde to mě taaak nebaví, vždy to tak rychle ušudlám, vystřihnu tam díru jak vrata a nebo tu polevu udělám řidkou…to zas vypadá, ale to do pusy dobré
Při tom jsem ujídala ty černoušky, zašla jsem si přiložit, kruci některé ty špalky jsou tak težké
A bere mě spaní
Chci vydržet do večera, ať spím pěkně přez noc. Jinak rýma jakš takš ustupuje, nejvíc mě trápí v noci, sucho v krku, jak kdybych spolkla knedlík a to máme pořát otevřené okno
Oběd jsem dnes ani nedělala, jsem tak ujídala, že nebyla chuť a muž dorazí až večír, tak uvařím až večer, mu cinknu zda chca rybku a nebo párek
Tak ty filety jsou zabalené, v lednici vydrží do zítra ne???
Peti ty mě děsíš
Fakt na sebe dávej pozor a raději cinkni tomu doktorovi, ať se na tebe podívá a napíše ti to magnesko. Natáhni se a nic nedělej!!! Ať se ti vše brzy zlepší!!!
no nic, jdu dát malému mandarinku, když mě poslal opět do zadku s obědem, dal si čtyři lžičky a šlus…já bych tak chtěla dítě, co hodně jí, on pojí všechno, ale tak málo…
tak papa večír…j.
Peti, holky mají pravdu, jestli tě opravdu tak bolí, zajdi raději k dr. nebo pošli toho svého ať ti koupí to magnesko a zatím ho ber 3× denně. Mě asi pomohlo, už nemám takové křeče
Jinak taky musím vyklidit komodu na dětské věcičky, teď tam jsou knížky od Terezky a všelijaký krám, co zrovna nepotřebujeme ![]()
No my máme prostoru na vecí dost, ale v ložnici jsou jen dvě skříně a na půdu přestěhovat žádná nejde, by se musela rozebrat a to nejde. Byly tak tři, já tu třetí chtěla na půdu a vůbec, že by jsme se nevytočili do schodů a rozebrat nešla, byla hooodně stará a musela pryč aby bylo místo na postýlku
Uvažuju že do jedné místnosti na půdě koupím v ikei jen takovou tyčku na bundy a tak, ať dole uvolním skříň ![]()
Mě tak bere spaní už od dvou, ale zatím se držím…
![]()
Ahoj,holky,já ty ponělky nemám ráda
,to je zmatek…Za chvíli půjdeme s Martinem na trenink,Honzové šli lyžovat na Vaňkáč-už jim to asi chybělo,no co,nelyžovali od VČERA dopoledne…
Tak ještě pověsit prádlo,udělat svačinu,cestou se stavím na mandl a jedem. ![]()
Matrace pro kluky jsme měli molitanové,s postýlkou snad za 900,– ze Sconta a k tomu 2 náhradní,byli uchcaní a ublinkaní,tak to pořád schlo
Ty levné postýlky nejsou špatné,ta horní poloha je hodně nahoře,to zádům nevadí,a pak,jak se rošt posune dolů,tak děti se rychle naučí vyskakovat,myslím jako pomáhat mamce se zvedáním tím,že nadskočí,ať nejsou těžcí.Vždycky jsem řekla hop nebo vyskoč a bylo to.
Nebo jsme pak vyndali vpředu 2 tyčky a Honzík si vylízal ven sám,až se vzbudil
Jéžiš,on byl tak hodný,to ani není možné..
Ježiš,už je 5,tak já padám.. ![]()
holky co to máte za den že vše pálíte???Já si dala teplou vanu a polevilo mi to. Já mám nevýhodu tu že doktor tam je jen ve čtvrtek a zítra tam je stará rašple, která nedělá ani utz, tak počkám do čtvrtka jen kdyby se to zhoršilo tak zavolám do nemocnice. Sama to nechápu co se děje ale už jsem zase fit.
Jani to příjde a toník toho popapá více. Tak samo jsme to měli u fildy já se vyvařuju s obědem a on sní pár lžiček a nechce. Dneska to samé udělala jsem čočkovou polívku a snědl 2 lžíce a že nechce a to měl jen ráno jogurt a až se vyspal tak spapal celou misku. Jsou dny kdy skoro nic nejí a to jsem na nervy a dny kdy furt něco futruje, teď mi třeba z ruky bere cukroví
![]()
Já jsem dneska nějaká chcíplá a to nic nedělám
Byli jsme na chvíli venku, ale je tam kosanec, fouká ledový vítr.
Nejradši bych zalezla do postýlky a nevylezla až ráno