Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky,
tak ten můj chlap je poslední týden též nějaký divný. Furt se mu na mě něco nelíbí, vyjíždí na mě atd… tak včera jsem mu už řekla že jsem nic neudělala aby se ke mě tak choval. Vůbec nevím co mu přeletělo přes nos. Ale teď ho pěkně nechám ať si to vyžere. Jdu vařit ale vůbec se mi nechce.
j.s. píše:
tejko, kupte si vrtulník![]()
![]()
![]()
Houby vrtulník, sáně jak v mrazíkovi a budete spokojení. Projedeš všude a ten váš hafan je utáhne ![]()
Tak můj chlap zatím dobrý. Včera dokonce umyl schody v baráku ![]()
Už asi ale taky potřebují volno, tak ještě týden v práci a pak si doma odpočinou a budou jak vyměnění ![]()
tak u nás opět naopak, kdo vyjíždí a je podrážděný jsem já............a úplně mi vadí
škoda, že nikam nejede…v pátek má večírek a mají zajištěný hotel, tak dojede až v sobotu a dříve by mi to vadilo a aji bych žárlila, ale já se těším, že si tady v pátek lapnu, mrknu na vyprávěj a půjdu spát a nikdo mě nebude budit chrápáním a nebude mě utlačovat…jsem hrozná můra…
holky, dneska se mi povedla tak dobrá špenátová polívka…mňam
![]()
No vrtůlník, nevím kde bych s ním tady přistála
A se sáněma nedojedu do města ![]()
No můj chlap je taky náladový, jsou dny kdy mu nemůžu ani nic říct, hned mrmlá, pak zas dny kdy má svou praštěnou náladu a furt mele takové hovadiny jak puberťák. Třeba min. týden jak jsme sledovali vyprávěj, tak zas byl takový nevyspaný a to je vždey úplně pako s kecama a říká no tak jí ho tam šupni vidíš že to chce a také kecy. Jsem mu říkala zda už nechce do práce
No jednou tak a jednou tak…ale to já asi taky
![]()
to můj chlap je právě hrozně slušný, on by mi nikdy nic takového vulgárního neřekl, někdy škoda
![]()
on měl být já a já on
ale citově jsem zase já takový pošuk.........
tož tak…to jsou prostě vztahy…nikdy nic růžového, tedy znám jeden pár, ale co člověk dokáže zahrát, já nevěřím, takovým těm sladkým kecům…to nene…
není nad to, se jednou za čas poslat řádně do prde…
![]()
ahoj holky, jsem doma ze cviča.Ivetka zlatíčko mě hodila domů autem tak to byla rychlovka
a už se láduju obědem.......
![]()
Janča a bude v pátek manžel doma?Protože jestli je takový slušňák tak to mě od vás vyhodí.........
![]()
j.s. píše:
nebude![]()
![]()
![]()
![]()
já dodělávám oběd, a už mám taky hlad, jako vepřík![]()
![]()
![]()
takže klasika…žádná změna.........
![]()
j.s. píše:
nebude![]()
![]()
![]()
![]()
já dodělávám oběd, a už mám taky hlad, jako vepřík![]()
![]()
![]()
a co máš na oběd?
něco jako moravské uzené a kaši, měla by k tomu být osmahlá cibulka, ale odbyla jsem se ![]()
já mám ze včerejška Zapečené bramborky ase zelím a mletým masem...........mňam.........