Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
14.12.10 13:11

jo Honza taky nadává jen u práce........a mě dokáže vytočit úplně všechno.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže já vlastně nadávám i za něj…takže suma sumárum jsem vlastně taky slušná..........jen to nadávání za něj mi kazí pověst......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:18

přesně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dárky zabaleny, ještě toníkove lego a pak koupit tchýni tašku na víno a je vykonáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:20

a já musím jít ještě koupit 4 dárky.......půjdu zítra dnes dovezou komodu tak nemůžu........ :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:25

a balit budu zítra dopoledne zatím to co mám........a musím se pustit do toho nepečeného cukroví...... 8-o zase nebudu před vánocema stíhat....... :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:26

kači, tak chceš to zrušit? já ať vím a nenakupuju hovadiny 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:28

co zrušit vánoce? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne nic rušit nebudeme...........já to zvládnu......... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:31

já si teď nabrala misku plnou vanilk.rohlíčků.............no nejsem já hov..... 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:35

jo jsem............... :roll: :roll: :roll: :roll: už jsem ji sežrala.............. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:36

já žeru ty kuličky od mamky, to je hrůza, jak je to dobré :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 13:38

tak mi nech aspoň jednu na ochutnání.......... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:39

prcenko, pro tebe jsem odložila na balkón :) neboj se,jak dám něco na balkón, tak tam je to oká :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.12.10 13:40

Ahoj holky, tak jsem si myslela že prožívám nyní opět nudné obdobé těhu :think: ale omyl!!!!!Mám pocit,že ten sportovec v břiše opravdu roste každým dnem neb…pohyby začaly být jiné…budí mě i v noci když se mrská, včera šok!!!!! :lol: sedím a nejednou cítím divné tlaky odhrnu břuch a koukám jak mi něco „jezdí“ v břiše!!!!Dám na něj ruce a cítím jak se mi zvedá břicho z jedné strany na druhou jak by tam ten divoch proplouval. Už mě začal taky občas kopat do močáku, a dnes ráno v práci vrchol…sedím na židli a najednou divné pocity..a víte co?? Frajer mě kope, ale ne do přední břišní stěny, ale úplně dolů jako k rodidlům, až se mi z toho klepala „pipka“ jaký to byli fláky…nooo a nyní mi dal zas pár kopanců úplně do boku k žebrům…a to bylo takové hodné nevinné miminko co jsem velmi přijemně citila tak na dvouch místech :wink: jinak mám pocit že spí minimálně, pořád se mrská…jen v noci spí. No síla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 13:44

mar a je to tady, jsem to psala, počkej jak ještě měsíc před porodem budeš mít pořádného vetřelce v břichu, někdy až nepříjemné, že proletí tou kůží ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aspoň o vašíkovi víš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

tak to buď ráda že spí aspoň v noci.My si v noci s Kačkou povídáme, protože rozhodně mě nechce nechat vyspat......a přes den je to kungfistka......... :palec: :palec: :palec: :palec: jestli bude spát tak málo jako teď až bude na světě tak si tady už ani neškrtnu.......... :lol: :lol: :lol: dnes u cvičení jsem byla zase zkopána......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

A nezapomeneš na něj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie