Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo Honza taky nadává jen u práce........a mě dokáže vytočit úplně všechno..........
takže já vlastně nadávám i za něj…takže suma sumárum jsem vlastně taky slušná..........jen to nadávání za něj mi kazí pověst.........
![]()
přesně
dárky zabaleny, ještě toníkove lego a pak koupit tchýni tašku na víno a je vykonáno ![]()
a já musím jít ještě koupit 4 dárky.......půjdu zítra dnes dovezou komodu tak nemůžu........
![]()
a balit budu zítra dopoledne zatím to co mám........a musím se pustit do toho nepečeného cukroví......
zase nebudu před vánocema stíhat.......
![]()
co zrušit vánoce?
![]()
ne nic rušit nebudeme...........já to zvládnu......... ![]()
já si teď nabrala misku plnou vanilk.rohlíčků.............no nejsem já hov..... ![]()
prcenko, pro tebe jsem odložila na balkón
neboj se,jak dám něco na balkón, tak tam je to oká
![]()
Ahoj holky, tak jsem si myslela že prožívám nyní opět nudné obdobé těhu
ale omyl!!!!!Mám pocit,že ten sportovec v břiše opravdu roste každým dnem neb…pohyby začaly být jiné…budí mě i v noci když se mrská, včera šok!!!!!
sedím a nejednou cítím divné tlaky odhrnu břuch a koukám jak mi něco „jezdí“ v břiše!!!!Dám na něj ruce a cítím jak se mi zvedá břicho z jedné strany na druhou jak by tam ten divoch proplouval. Už mě začal taky občas kopat do močáku, a dnes ráno v práci vrchol…sedím na židli a najednou divné pocity..a víte co?? Frajer mě kope, ale ne do přední břišní stěny, ale úplně dolů jako k rodidlům, až se mi z toho klepala „pipka“ jaký to byli fláky…nooo a nyní mi dal zas pár kopanců úplně do boku k žebrům…a to bylo takové hodné nevinné miminko co jsem velmi přijemně citila tak na dvouch místech
jinak mám pocit že spí minimálně, pořád se mrská…jen v noci spí. No síla ![]()
mar a je to tady, jsem to psala, počkej jak ještě měsíc před porodem budeš mít pořádného vetřelce v břichu, někdy až nepříjemné, že proletí tou kůží ven
aspoň o vašíkovi víš
![]()
tak to buď ráda že spí aspoň v noci.My si v noci s Kačkou povídáme, protože rozhodně mě nechce nechat vyspat......a přes den je to kungfistka.........
jestli bude spát tak málo jako teď až bude na světě tak si tady už ani neškrtnu..........
dnes u cvičení jsem byla zase zkopána.........
![]()