Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
14.12.10 20:31

Ahojky, no já mám utz při každé kontrole, tj.co 4 týdny, takže mi to vychází ve 28tt, a pak 32tt nevím zda pak už půjdu na kontrolu do Podolí nebo se ještě rozloučit s dr :lol:

já udělala bramboračku a obalila mega květák a jsem ko, jdu se vykoupat a učit se… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 07:41

Dobré ránko :kytka:
jj Tej to jsou chlapi, více náladoví než my :nevim: Já se včera s tím mojím taky hezky požrala, ani nevím kvuli čemu :think: No ono by to bez výměny názoru asi nešlo, byl by to asi takový umělý vztah, plný přetvářek. A to udobřování je taky fajn né :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A dnešní noc hrůza, na malou asi něco leze, celou noc se pořád převracela a fňukala a dneska ráno už asi 100× kýchla :cert: Doufám, že to bude jenom blbá rýma 8-o 8-o 8-o Tak dneska budu dělat ty úly a burizony s karamelem a na oběd rybku s bramborem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 07:53

Krásné ráno :mavam:
U mě byla noc v klidu a nemoc mi taky jakš takš ustupuje.
Nasnídám se a jdu na to linecké, nebo až se donutím :mrgreen: :mrgreen:
My dnes budeme mít na oběd jelítka, asi s chlebem, prdím dělat mega oběd. Ale Kubovi se na to asi vyprdu uplně, ať si chystá něco sám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 07:55
Tejchi píše:
Krásné ráno :mavam:
U mě byla noc v klidu a nemoc mi taky jakš takš ustupuje.
Nasnídám se a jdu na to linecké, nebo až se donutím :mrgreen: :mrgreen:
My dnes budeme mít na oběd jelítka, asi s chlebem, prdím dělat mega oběd. Ale Kubovi se na to asi vyprdu uplně, ať si chystá něco sám :cert:

ještě tě to nepřešlo 8-o , já nedokážu být dlouho naštvaná, ale taky by to někdy potřeboval :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 07:58

krásné ráno prdelky..........Luci jejda malou mít nemocnou na svátky to je :zed: :zed: :zed: ale cpi ji vitamínama.Ríšovi jsem nasadila ucosolvan preventivně a už tak moc nekašle.To je snad nějaký zázrak ten sirup.Včera jsem ho donutila sníst kolečko citronu tak se ošíval ale pak ho zblajznul- aby měl vitam.bombu......já to jím taky a neubylo mě........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:01

jj kači cpu ji vitamínama horem dolem. A citron ona má ráda, dám ji pulku a ona líže a šklebí se u toho a má z toho ještě srandu :dance: No doufám, že nedostane horečku, jen rýma je v klidu, i když taky nepříjemná 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:03

to je dobře, že má ráda citron........je tam vitamínu ......... :palec: no uvidíte snad pomůže čajík,citron a teplo........ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:05

Luci nepřešlo, sotva jsem vstala, tak zas ve dřezu nádobí od snídaně po něm a nechal svítit před dveřma. Já taky neumím být dlouho naštvaná, tak to v sobě musím nějak živit, aby si řekl sekra asi se opravdu něco stalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:11

jeje tak to u nás musí být opravdu svátek aby chlap za sebou něco umyl, neumyje si ani hrnek od kafe. Když už mám umyté nádobí od oběda a on třeba ještě dojídá, tak v klídku položí talíř do dřezu, ikdyž vidí, že už mám umyto :cert: Já si na to už zvykla. On domací práce nedělá vůbec. Včera jak jsem šulala ty kuličky, tak mu říkám aby šel taky šulat a on schválně dělal obr koule a říká vídíš, mě to nejde já to neumím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:11

Teji je drsňačka.....ale buď naštvaná zase až příjde domů a nekaž si den jo? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:13
M.Lucka píše:
jeje tak to u nás musí být opravdu svátek aby chlap za sebou něco umyl, neumyje si ani hrnek od kafe. Když už mám umyté nádobí od oběda a on třeba ještě dojídá, tak v klídku položí talíř do dřezu, ikdyž vidí, že už mám umyto :cert: Já si na to už zvykla. On domací práce nedělá vůbec. Včera jak jsem šulala ty kuličky, tak mu říkám aby šel taky šulat a on schválně dělal obr koule a říká vídíš, mě to nejde já to neumím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To mě Honza doma hodně pomáhá.I když jak teď dělá těch 6 směn a den volno tak je unavený a už je to horší.Ale pořád mi chce pomáhat s cukrovím a to by mě braly mory............ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:14

A třeba přebalováni terezky taky nene :cert: :cert: :cert: Když byla malinká, tak říkal, že se bojí, že ji ublíží. když byla větší, tak mu to nešlo, protože už sebou šila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže nepřebalil asi ani jednou :nevim: A když ji teď má oblíknout, tak je to na strašně dlouho a já mám z toho srandu jak spolu bojujou. terezka mu furt říká, že je bulík, že maminka to umí lépe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:15
M.Lucka píše:
A třeba přebalováni terezky taky nene :cert: :cert: :cert: Když byla malinká, tak říkal, že se bojí, že ji ublíží. když byla větší, tak mu to nešlo, protože už sebou šila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže nepřebalil asi ani jednou :nevim: A když ji teď má oblíknout, tak je to na strašně dlouho a já mám z toho srandu jak spolu bojujou. terezka mu furt říká, že je bulík, že maminka to umí lépe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: Maminčina škola, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:16

Luci tak to bych ho hnala. Já už vymyslela trest, o víkendu uklidí, vytře a povysává :cert: Jako já ho zapojuju do domácnosti pořát, aby si po sobě neumýval nádobí, tak bych ho :pocitac: :pocitac: Neumyl to spíš že nestíhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:17

No kači, to bych asi taky nechtěla aby tam byl se mnou u celého pečení, stačí mi Terezka, já ho chtěla jenom zapojit a nedopadlo to dobře. :mrgreen:
Ale stromeček zdobí on, už je to u nás tradice a já se směju, jak se nervuje, protože mu málá chce pomáhat a než minule ozdobili stromek tak padlo 5 baněk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí