Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, no já mám utz při každé kontrole, tj.co 4 týdny, takže mi to vychází ve 28tt, a pak 32tt nevím zda pak už půjdu na kontrolu do Podolí nebo se ještě rozloučit s dr ![]()
já udělala bramboračku a obalila mega květák a jsem ko, jdu se vykoupat a učit se… ![]()
Dobré ránko ![]()
jj Tej to jsou chlapi, více náladoví než my
Já se včera s tím mojím taky hezky požrala, ani nevím kvuli čemu
No ono by to bez výměny názoru asi nešlo, byl by to asi takový umělý vztah, plný přetvářek. A to udobřování je taky fajn né
![]()
A dnešní noc hrůza, na malou asi něco leze, celou noc se pořád převracela a fňukala a dneska ráno už asi 100× kýchla
Doufám, že to bude jenom blbá rýma
Tak dneska budu dělat ty úly a burizony s karamelem a na oběd rybku s bramborem ![]()
Krásné ráno ![]()
U mě byla noc v klidu a nemoc mi taky jakš takš ustupuje.
Nasnídám se a jdu na to linecké, nebo až se donutím
![]()
My dnes budeme mít na oběd jelítka, asi s chlebem, prdím dělat mega oběd. Ale Kubovi se na to asi vyprdu uplně, ať si chystá něco sám ![]()
Tejchi píše:
Krásné ráno
U mě byla noc v klidu a nemoc mi taky jakš takš ustupuje.
Nasnídám se a jdu na to linecké, nebo až se donutím![]()
My dnes budeme mít na oběd jelítka, asi s chlebem, prdím dělat mega oběd. Ale Kubovi se na to asi vyprdu uplně, ať si chystá něco sám
ještě tě to nepřešlo
, já nedokážu být dlouho naštvaná, ale taky by to někdy potřeboval ![]()
krásné ráno prdelky..........Luci jejda malou mít nemocnou na svátky to je
ale cpi ji vitamínama.Ríšovi jsem nasadila ucosolvan preventivně a už tak moc nekašle.To je snad nějaký zázrak ten sirup.Včera jsem ho donutila sníst kolečko citronu tak se ošíval ale pak ho zblajznul- aby měl vitam.bombu......já to jím taky a neubylo mě........
![]()
jj kači cpu ji vitamínama horem dolem. A citron ona má ráda, dám ji pulku a ona líže a šklebí se u toho a má z toho ještě srandu
No doufám, že nedostane horečku, jen rýma je v klidu, i když taky nepříjemná ![]()
to je dobře, že má ráda citron........je tam vitamínu .........
no uvidíte snad pomůže čajík,citron a teplo........ ![]()
Luci nepřešlo, sotva jsem vstala, tak zas ve dřezu nádobí od snídaně po něm a nechal svítit před dveřma. Já taky neumím být dlouho naštvaná, tak to v sobě musím nějak živit, aby si řekl sekra asi se opravdu něco stalo ![]()
jeje tak to u nás musí být opravdu svátek aby chlap za sebou něco umyl, neumyje si ani hrnek od kafe. Když už mám umyté nádobí od oběda a on třeba ještě dojídá, tak v klídku položí talíř do dřezu, ikdyž vidí, že už mám umyto
Já si na to už zvykla. On domací práce nedělá vůbec. Včera jak jsem šulala ty kuličky, tak mu říkám aby šel taky šulat a on schválně dělal obr koule a říká vídíš, mě to nejde já to neumím
![]()
Teji je drsňačka.....ale buď naštvaná zase až příjde domů a nekaž si den jo? ![]()
M.Lucka píše:
jeje tak to u nás musí být opravdu svátek aby chlap za sebou něco umyl, neumyje si ani hrnek od kafe. Když už mám umyté nádobí od oběda a on třeba ještě dojídá, tak v klídku položí talíř do dřezu, ikdyž vidí, že už mám umytoJá si na to už zvykla. On domací práce nedělá vůbec. Včera jak jsem šulala ty kuličky, tak mu říkám aby šel taky šulat a on schválně dělal obr koule a říká vídíš, mě to nejde já to neumím
![]()
![]()
To mě Honza doma hodně pomáhá.I když jak teď dělá těch 6 směn a den volno tak je unavený a už je to horší.Ale pořád mi chce pomáhat s cukrovím a to by mě braly mory............
![]()
A třeba přebalováni terezky taky nene
Když byla malinká, tak říkal, že se bojí, že ji ublíží. když byla větší, tak mu to nešlo, protože už sebou šila
Takže nepřebalil asi ani jednou
A když ji teď má oblíknout, tak je to na strašně dlouho a já mám z toho srandu jak spolu bojujou. terezka mu furt říká, že je bulík, že maminka to umí lépe
![]()
M.Lucka píše:
A třeba přebalováni terezky taky nene![]()
![]()
Když byla malinká, tak říkal, že se bojí, že ji ublíží. když byla větší, tak mu to nešlo, protože už sebou šila
![]()
![]()
Takže nepřebalil asi ani jednou
A když ji teď má oblíknout, tak je to na strašně dlouho a já mám z toho srandu jak spolu bojujou. terezka mu furt říká, že je bulík, že maminka to umí lépe
![]()
![]()
Luci tak to bych ho hnala. Já už vymyslela trest, o víkendu uklidí, vytře a povysává
Jako já ho zapojuju do domácnosti pořát, aby si po sobě neumýval nádobí, tak bych ho
Neumyl to spíš že nestíhal.
No kači, to bych asi taky nechtěla aby tam byl se mnou u celého pečení, stačí mi Terezka, já ho chtěla jenom zapojit a nedopadlo to dobře. ![]()
Ale stromeček zdobí on, už je to u nás tradice a já se směju, jak se nervuje, protože mu málá chce pomáhat a než minule ozdobili stromek tak padlo 5 baněk
![]()