Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
15.12.10 08:18

Luci a to je o důvod víc proč ho pak k dítěti zapojit od mala. Jako já nemám ráda ten styl že chlap si příjde domů z práce, ženská mu dá pod nos oběd, a on se pak přemístí k televizi. Tak to bylo u našich, přez zimu taťka venku nedělal, tak furt u televize a mamka prala, žehlíla, uklízela a on si ležel. Tůdle nůdle, oba chodí do práce a domácnost je obou :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:19

No jo Tej asi jsem měkota, nevydržím to a umyju to za něj. Až budou holky starší, tak mi budou pomáhat ony, teda doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:19

to jsem vždy dělala já už od mala a teď se mi ti dva do toho serou........ :cert: :cert: :cert: :cert: oni nechápou, že já to potřebuji.......zdobit stromeček..........to je má práce a ten stromeček je můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:21

Jako mě Kuba taky pomáhá s peřením, sice vždy dělá rohlíky jak dlaň, prý aby jich nemusel jíst 10, ale jen jeden :mrgreen: :mrgreen: On má vše raději větší, i třeba maso v guláši a tak vůbec. Jako fakt jak se mu chce tak mi doma pomůže… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:23

holky malá se snad dneska ukýcha, božatko moje. Ale má z toho srandu, když třeba za sebou 5× kýchne tak se tomu směje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mám koupenou tu mořskou sůl pro děti na čištění nosánků a jsem s ní moc spokojená, lépe se dýchá. Jinak žádné kapky na rýmu se mi neosvědčily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:25
kacafazolka píše:
to jsem vždy dělala já už od mala a teď se mi ti dva do toho serou........ :cert: :cert: :cert: :cert: oni nechápou, že já to potřebuji.......zdobit stromeček..........to je má práce a ten stromeček je můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Chichi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: počkej až bude málá kačka chodit, budeš mít úplně utrum :think:
Já jsem rádá, že zdobí spolu, bude to pro ní taková tradice, že stromeček strojí vždy s tatínkem, maminka jenom asistuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:25

Luci mě ještě vincentka ta je taky dobrá.Ale jen na tu obyč.rýmu.Na takovou tu hustou nevím.........a když je zelená tak jen antibiotika do nosu nám pomáhají-ta uýž je infekční
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:26

Luci tak to já bych nedala, viděla jsem u našich jak to bylo, hlavně jak to máti převedla na bráchu a obskakuje mu prdel a to fakt nechci!!! A to samé třeba i mladší segra, jeden den si vzala tričko a hned dala prát a za týden hader kupa jen od ní a máti vše žehlila, říkám jí vyser se na to ať si to udělá sama a ona nee, pak by mi to tu leželo…nee, fakt nechci skonšit jako moje matka dělat doma služku. Kuba ví že když vidím že si toho váží, tak mu ráda podstrojuju a tak, ale jak třeba jdu do skříně ukládat prádlo a on zas bral tričko uprostřed kománku a celý komínek zbortil (on to umí vzít hezky když chce) tak mu tam ty nové hadry nahážu a polib mi prdel :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:27

no z toho já jsu nešťastná............fakt mi to strašně chybí.udělat ten stromeček po svém.......pak se u něj dohadujeme........ :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:27

Vincentku jsem ještě nezkoušela a to se taky prodává v nějakém rozprašovači :nevim: nebo se jenom nos vytírá????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:28

y máme letos tři kolekce, ale nevím kde je dám, jelikož stromek je u topení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi dvě sníme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:29
M.Lucka píše:
Vincentku jsem ještě nezkoušela a to se taky prodává v nějakém rozprašovači :nevim: nebo se jenom nos vytírá????

Luci jestli máš doma rozprašovač z nějakých kapek tak si kup obyč.Vincentku v láhvi a jen přilívej.Ta v lékárně je drahá jako čert-kolem 70 Kč za deci.A je to to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.12.10 08:29
Tejchi píše:
y máme letos tři kolekce, ale nevím kde je dám, jelikož stromek je u topení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi dvě sníme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My kolekce nedáváme.........stejně by jsme je sežrali na Štědrý den.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
15.12.10 08:30

To je u nás na denním pořádku, hadka proč rozkopal uložené prádlo :nevim: :nevim: :nevim: Já to vyřešila, tak že ty nově vyprané věci dávám do spod a on bere jenom z vrchu, teda většinou :mrgreen:
jj je to moje chyba,takhle jsem si ho naučila, bude se mu těžce zvykat na něco jiného, když budu chodit taky do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.12.10 08:31

Já taky kolekce nee, jen perníčky ty můžou být u topení, ale my je všechny dostali :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí