Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
14.12.10 18:28

no možná to nejde vidět, ale já to začínám cítit, zase mi huplo břicho a jak se moc najím, tak se cítím jako golem, a taková nepohyblivá… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.10 18:36

já se loučím, tak pa zítra, j. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: hezky se vyspěte :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
14.12.10 18:48

Dobrý večer,
tak dnes bylo na oběd rizoto a k véče kuř. řízek.

Zítra kontrola u Dr. a vůbec se mi v tom počasí nikam nechce. UZ ještě asi ne ten je v 30tt nebo 32tt ???

Byli jsme s fenečkou na dlouhé procházce a chytli mně záda a kyčle, asi se začla roztahovat pánev, ale už ok. Kristýnka kope jak divá, zvlášť po sladkém.
:dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 19:11

Tak holky já ještě ušulala rumové kuličky a jak jsem sem tam uždibla těsta, tak mám z toho normálně motáka :oops: :oops: :oops:
Dneska jsem jak pytlem praštěná, asi z té sladké vody :nevim:
Meg, myslím že ultrazvuk je až ve 30 týdnu,ale mě dělá dr. ultrazvuk při každé kontrole, sice jen kraťoučko, ale prďolku vidím :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
14.12.10 19:21

U nás UZ šetří, tři za těhu.
Rumový kuličky budu dělat zítra.
Mě z tý sladký vody pěkně pálila žáha a bylo na :poblion: celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 19:25

Já to přežila docela dobře, akorát mě hrozně z toho škrábalo v krku :nevim: A na ruce mám pořádnou modřinu, jak mi brali krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 19:34

ahoj holky,já jsem dnes z toho cvičení nějaká unavená.Ta voda na cukrovce......ta je fakt :poblion: :poblion: :poblion: mě bylo blbě a taky mě škrábalo v krku.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
14.12.10 19:36

Pro dnešek se loučím, mějte krásnou a klidnou noc :hug: sladké sny všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 19:39

no totok........... 8-o 8-o 8-o 8-o všichni spijou......tak dobrou noc a hezké sny.......... :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 19:46

No ono to docela přez tu vrstvu folie šlo vidět, jako značka těch bot :nevim: snad si nevšiml, taky mi to zadupal on!! :cert: :cert: Já si v pátek volala ať mi to v pondělí doručí znova a on pošťačce v sobotu řekl že se pro to staví. Hlavně že jsem nechtěla ať mi to vyzvedne v sobotu ráno že to je dárek pro něj, na balíku je odesílatel a aby věděl jak je to velké težké a tak a on jí pak řekne že to vyzvedne. No fakt moje nervy :cert: :cert: :cert: :cert: Tak jak jsem přišla domů jsem z toho byla nešťastná a on hned no se tu vybreč… :cert: :cert: :cert: Fakt moje nervy dnes na něj. Pak chtěl večeři, včera jsem mu říkala že ta ryba je hned, tak jí udělám na pánvičce ať to má čerstvé. On kde je ta ryba, říkám no v lednici a on co to jako není udělané, ale já mám hlad :cert: :cert: :cert: :cert: říkám já taky měla hlad a musela jsem si to udělat sama :cert: :cert: Jsem mu tu večeři chtěla nachystat, ale za ty kecy, ať se stará sám :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 19:49

Teji klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd.Mě Honzík odhalil všechny dárky co jsem pro něj měla.........začalo to už na narozeniny v červnu, kdy se šel koupit telefon a já mu musela říct, že jsem mu už koupila , aby ho nekupoval....... :cert: :cert: :cert: a teď přišel na všechny dárky co jsem mu koupila.Já to seru........ :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 19:51

Ale ono nejde jen o ten dárek…to jak mi furt odsekává :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.12.10 19:56

Jdu ležet…a musím vymyslet jak mu to dám vyžrat. Asi mu neuvařím :mrgreen: Jak se s ním nebavím, tak mě ještě sprdne no se nebav :cert: :cert: Fakt mamlas :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 19:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dej si kokinko a běž hajinkat.A povídej si s Johankou.......... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
14.12.10 20:04

holky jdu koukat na telku a spááááááááát.Ráno tady.....tak krásné sny pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí