Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:M.Lucka píše:Luci jestli máš doma rozprašovač z nějakých kapek tak si kup obyč.Vincentku v láhvi a jen přilívej.Ta v lékárně je drahá jako čert-kolem 70 Kč za deci.A je to to samé
Vincentku jsem ještě nezkoušela a to se taky prodává v nějakém rozprašovačinebo se jenom nos vytírá????
jj dík za radu, vyzkoušíme ![]()
Já taky dávám do spodu, on je pak schopný nosit pořát dvě dokola a to ty z vrchu
![]()
My kolekce mame vždycky
![]()
Holky venku zas sněží, ty brďo, už tam jsou krásne kupy a to zitra musím na kontrolu, doufám, že malá nedostane horečku, nevím jak ji potáhnu autobusem k našim
Ještě, že mi ji vždycky pohlídají, nevím jak bych to zvládla i s ní po městě v takovém počasí
jj taky musím jít něco dělat, tak jdu připravit těsto, ale budu kukat jo ![]()
tak já jdu taky dělat těsto a taky budu šmírovat.........
a zítra mám taky poradnu...........a zase nějaké odběry........
![]()
Baby vy jste ale ukecané. Jinak dobré ráno. Já jdu též něco dělat bo odpoledne zase dělám nehty, tak bych nic nestíhala a já už mám vše napečené heč a teď už jenom ujidám
jj kači to jsou ty v 30tt, na to už mě upozorňovala, krev na protilátky atd. Ty jsi ode mě popředu já mám dneska 26+1 nebo 26+4 podle velkého UZ
Peťka1 píše:
Baby vy jste ale ukecané. Jinak dobré ráno. Já jdu též něco dělat bo odpoledne zase dělám nehty, tak bych nic nestíhala a já už mám vše napečené heč a teď už jenom ujidám
závidím...........................
M.Lucka píše:
jj kači to jsou ty v 30tt, na to už mě upozorňovala, krev na protilátky atd. Ty jsi ode mě popředu já mám dneska 26+1 nebo 26+4 podle velkého UZ
no jo máš pravdu........já jsem 30 týden za chvilku.......
no vždyť mě posunuli ten termín na 7.3 a tak už jsem 29 tt…
já jsem ale tlumbela.......
![]()
dobré ránko, hlásím, že mi nic není, krom normálního stavu debility
![]()
tady sněží, že asi posnídáme, stávali jsme o čtvrt na 9 s řevem a nevím, co mu bylo, je…uši jsem prohmatala, nic, změřila teplotu, není, takže asi co??? zubyyyyyyyyyyyyy
![]()
já mám ze včera polívku i druhé, jen si koupím chleba v obchodě, měla bych jít na poštu, tak nevím, jestli teď, odpo, nebo zítra a půjdeme jenom za barák, vyvětrat se ![]()
a malý už je deset minut zalezlý v jeho krabici a hraje si s jojem
![]()
jo a jinak u nás táta přebaluje, chodí ven, stará se, ale s úklidem, to je blbý, vynese koš, umyje nádobí, a převlíká postele, víc nechci, protože to nedělá tak pořádně jako já a skládá si věci do komínků, což je stejně zbytečné, ale aspoň se to neválí…ale pořádník teda není, ani na ty domácí práce moc ne a já jsem nerv a i když nadávám, ví, že je lepší nic nedělat a nechat mě
![]()
jdu dodělat konev čaje, já mám po ránu takovou žízeň, vy taky?
no jestli jíte ty těsta, tak asik jo ![]()