Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to spaní je vůbec kalamita…už aby to bylo za náma a s radostí se vyplajznu na břuch
![]()
no příští týden v Podolí což budem 26tt odhaduji prcína už na 900-1000g, takže řízek…faktem je, že teprv nyní to začíná být znát, taky už mě občas budí v noci, a ty kopanečky začínají být „zajímavé“, ta práce mi taky nepřidává a trochu stres ze školy, tento týden mám 3 před termíny, uvědomuji si, že je to více méně vždy v odpoledních hodinách kdy začínám být unavenější, od ledna to bude snad trochu lepší.
to je .............A JÁ, čím jsem starší, tím méně ráda zimu, jako týden na horách oká,procházka po poli a tak, oká…ale tahání kočárku, sání, břečky, nic neprohrnuté a to střídání tání, mrznutí, to čím dál tím více nesnáším
![]()
mar, stejně si dobrá, že to tak všechno zvládáš a co tak sleduji, tak i hóóóódně dobře doma vyvařuješ
![]()
Mar je šikulka, ale ty Jani taky, stíháš Toníka, domácnost a taky pořát děláš dobrotky. Peťka stíhá ještě nehty…no obdivuju vás všechny holky
Já doma sama a vařím jen nak mě napadne, pořádně ani neuklízeno
![]()
Jani snažím se a stejně mi přijde že „nic nedělám“
ale jinak to vaření a pečení, nyní jak mám doma chlapa tak je vždy upečeno a navařeno…ale ono to možná skončí až přijde na svět Vašík ![]()
mar, nepřejde, akorát budeš toho mít moc…já jsem vyhrožovala danovi, že jak se toník narodí, že kašlu na jeho košile, a vaření a úklid a že bude mít všechno pod rypcem a stejně to tak je…
ale dneska zase tři ženské, jak se z toho poseru a že by tak brzo děti po sobě nechtěly.........no cuž, to potěší
![]()
Jani vidíš já na to koukám jinak, co taky neděláš když máš rodičák na dva roky že, ale z důvodu financí pujdu s Johankou taky na dva a pak s druhým už na tři ![]()
Já ještě nemám děti, takže až tak nevím, takže zatím jen tlachám
Spíš se uklidňuju tím že už je jedno zda bude rozdíl mezi nimi dva a nebo tři roky
![]()
Jani buď v klidu, já třeba bych měla ráda děti za sebou rok rok a půl…musím zneužít příbuzné dokud z toho nebudou unavení ![]()
já jsem na to docela sama, mamka pomáhá, ale má práci a furt někam spěchá........
já to prdím, poseru se z toho já, nebo ti lidi…
![]()
Jani neboj, zvládly to jiné, zvládneš taky
Já v tom pak budu s tebou ![]()
no vidíte, ještě, že vás mám
jdu si natáhnout břuško,tak klidné noci a hezké sny, papa skoromaminy a maminy
![]()