Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
13.12.10 17:49

Peti to jsem ráda že je líp :potlesk:
No Kubík jede zpět domů s autem, protože prý prodat ho může až 10 dní po přepisu a prý je stále vedeno na leasing u ČSOB. No tak tam musí zítra zavolat, nevím co je to za kravinu, když ho máme už půl roku doma, no takže auta se střepeme až tak před Vánoci a to už má vybráno nové. Snad mu s tím druhým počkají :nevim: Uvidím co mi řekne jak dorazí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 17:53

Peti, to je dobře, že je ti zase dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Malá je s jídlem uplně to samé. Dneska má ale obvzlášť papací den :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 17:54

Luci aby nespapala i tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 17:58

no to nevím, co je za den…
ty jo, venku je klemra, to je hrůza…takový ledový větr, brrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 18:00

Já ven ani nechodím, jak vidím jen z poza okna jak tam fučí…brrr až se záclony hýbou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kurde celý den sleduju účet, čekám na výplaty abych si objednala tu odsávačku :nevim: Snad tam ještě v pátek bude, než se to zas přepošle na mbank…z té pitomé ebanky nebudu posílat nic, za kde co tam platím :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 18:24

mě přišel nedoplatek za plyn, to je děs :( furt něco...............
malý už šel spát, asi zase zuby, ale dneska byl teda nebo už třetí den jedlý :zed: :zed: :zed: :zed: snad nebude nemocný, kolem nás zase každé dítě nemocné :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 18:26

tejko, já musím ven, aji když nebyl toník, mě by bylo zle a byla bych protivná a bolela mě hlaVA, já musím ven…aspoň na chvilku, ale musím se provětrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.12.10 18:42

ahoj holky jsme s tréninku doma a já vám jdu popřát jen dobrou noc.......už tu dnes nepůjdu.Asi tu bude Honza.Vypadá to tak.TAk se krásně vyspěte a nic nedělejte........pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 18:46

Kačko papa :mavam: :mavam:
Jani tak mě stečí vylézt na půdu a jsem jako venku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když jdu vešet prádlo tak se kolikrát navlíkám :mrgreen: :mrgreen: Nebo jak jdu přiložit, tak tam je taky čerstvo :mrgreen:
Mužík už jede domů, tak mu udělám veču a pujde se do hajan :wink: Doufám že dnešní noc bude super, když jsem za celý den oka nezamhouřila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
13.12.10 18:47

Ahojky, mě už pár dní pěkně pobolívá břuch…dnes jsem si koupila hořčík tak uvidím, někdy mě to chytne tak, že mi „ztvrdne“ za chůze :wink: a vyloženě v tu chvíli se nemůžu hýbnout. Nevím co to je (předpokládám, že tvrdnutí břicha) ani proč, ale doufám že to ten hořčík „vyléčí“…neb nehýbat se a pořád být jen v klidu už od teťka to bych se asi zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 18:48

Mar další taková, holky klid a žádná práce. Ať se nestane něco vám a už vůbec ne mimískům!!! :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
13.12.10 18:56

Tak holky já jdu dneska taky brzo do hajan, zitra jdu na ten cukr a máme tam být už před sedmou, takže dobrou noc a sladké sny všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 18:56

teji, mě tohle příjde normální, to je prostě ta doba, mimčo už má kolem kila a to tělo se s tím vyrovnává, navíc se pomalu ale jistě připravujeme na porod a to tělo to cítí…
to přejde…vidíš, že to máme plus mínus stejně…
uvidíš, co si budeme psát měsíc před porodem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.12.10 18:57

No Jani já jsem ráda že u mě zatím vše v klidu, jen jeden kyčelní kloub mě dost pobolívá, asi jak se rozšiřuje pánev či co :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.12.10 18:59

to mi dělá v noci, boky bolí, že na boku nemůžu ani ležet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie