Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti to jsem ráda že je líp ![]()
No Kubík jede zpět domů s autem, protože prý prodat ho může až 10 dní po přepisu a prý je stále vedeno na leasing u ČSOB. No tak tam musí zítra zavolat, nevím co je to za kravinu, když ho máme už půl roku doma, no takže auta se střepeme až tak před Vánoci a to už má vybráno nové. Snad mu s tím druhým počkají
Uvidím co mi řekne jak dorazí ![]()
Peti, to je dobře, že je ti zase dobře
![]()
Malá je s jídlem uplně to samé. Dneska má ale obvzlášť papací den
![]()
no to nevím, co je za den…
ty jo, venku je klemra, to je hrůza…takový ledový větr, brrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
Já ven ani nechodím, jak vidím jen z poza okna jak tam fučí…brrr až se záclony hýbou
![]()
Kurde celý den sleduju účet, čekám na výplaty abych si objednala tu odsávačku
Snad tam ještě v pátek bude, než se to zas přepošle na mbank…z té pitomé ebanky nebudu posílat nic, za kde co tam platím
![]()
mě přišel nedoplatek za plyn, to je děs
furt něco...............
malý už šel spát, asi zase zuby, ale dneska byl teda nebo už třetí den jedlý
snad nebude nemocný, kolem nás zase každé dítě nemocné
![]()
tejko, já musím ven, aji když nebyl toník, mě by bylo zle a byla bych protivná a bolela mě hlaVA, já musím ven…aspoň na chvilku, ale musím se provětrat…
ahoj holky jsme s tréninku doma a já vám jdu popřát jen dobrou noc.......už tu dnes nepůjdu.Asi tu bude Honza.Vypadá to tak.TAk se krásně vyspěte a nic nedělejte........pa pa
![]()
Kačko papa
![]()
Jani tak mě stečí vylézt na půdu a jsem jako venku
Když jdu vešet prádlo tak se kolikrát navlíkám
Nebo jak jdu přiložit, tak tam je taky čerstvo ![]()
Mužík už jede domů, tak mu udělám veču a pujde se do hajan
Doufám že dnešní noc bude super, když jsem za celý den oka nezamhouřila
![]()
Ahojky, mě už pár dní pěkně pobolívá břuch…dnes jsem si koupila hořčík tak uvidím, někdy mě to chytne tak, že mi „ztvrdne“ za chůze
a vyloženě v tu chvíli se nemůžu hýbnout. Nevím co to je (předpokládám, že tvrdnutí břicha) ani proč, ale doufám že to ten hořčík „vyléčí“…neb nehýbat se a pořád být jen v klidu už od teťka to bych se asi zbláznila.
Mar další taková, holky klid a žádná práce. Ať se nestane něco vám a už vůbec ne mimískům!!!
![]()
Tak holky já jdu dneska taky brzo do hajan, zitra jdu na ten cukr a máme tam být už před sedmou, takže dobrou noc a sladké sny všem ![]()
teji, mě tohle příjde normální, to je prostě ta doba, mimčo už má kolem kila a to tělo se s tím vyrovnává, navíc se pomalu ale jistě připravujeme na porod a to tělo to cítí…
to přejde…vidíš, že to máme plus mínus stejně…
uvidíš, co si budeme psát měsíc před porodem
![]()
No Jani já jsem ráda že u mě zatím vše v klidu, jen jeden kyčelní kloub mě dost pobolívá, asi jak se rozšiřuje pánev či co
![]()