Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
nikoll raději težší práci nechej fakt na chlapovi. Já jsem v těhu neohrabaná, ještě by mi to ujelo a píchla bych se
No bude zalezet na tom,jakou bude mit naladu,je posledni dobou takovej nevrlej bez nalady,chvili v poho a chvili,jako kdyby se nejradsi sebral a utekl,nevim,akle dela mi to docela starosti,min.tyden jsme se pohadali jako psi,kvuli tomu,ze prestal delat na nabytku do predsine,proste strasnej lenoch,pritom mi slibil,ze to do Vanoc bude,ale pry ho do vseho nutim,tak se ted bojim neco rict,no nic,pred chvili volal,tak rikal,ze uvidime a kdyztak to zkusime no… ![]()
Ja mazu vysat a vytrit,at neco udelam a povalim k tomu ocnimu,pocitam,ze se vratim az vecer,protoze se rovnou stavim u babicky a kdyz uz budu v tom meste,tak se rovnou stavim pro nejaky darky…Dneska vykoupim lekarnu,delam totiz babice a dedovi zdravotni balicky,ty vitaminky pro 50plus,klouby a tak a dorvu jim je rafaelem a takovyma dobrotama,ktery si oni normalne nekupujou…Tak jsem zvedava,jak se na to budou tvarit…
ti chlapi jsou snad těhotní..............ty jejich nálady.........
asi hormony
![]()
Ahoj,holky,něco o porodném po ránu a já běžím… ![]()
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Příspěvek upraven 14.12.10 v 09:06
kacafazolka píše:
ti chlapi jsou snad těhotní..............ty jejich nálady.........![]()
![]()
![]()
asi hormony
Taky jsem si rikala Kacko…kolikrat se chova,jako kdyby to mel zrovna dostat.je to s nim tezky,je strasne sikovnej a pracovitej,v kazdy praci si ho vazej a maji ho radi,ale taky je strasne linej a nez se k necemu prinuti,treba co se tyce domova,tak to je umeni,zkousela jsem uz ruzny taktiky,ale furt ne a ne na nej prijit…Si vem,kolik chlapu by bylo rado,kdyby meli k dispozici celou dilnu,vsechny ty stroje atd.a on?No skoda mluvit,ja ted mlcim a cekam,jestli se hne sam,ale uz to bude tyden a ja zatim nic nevidim ![]()
DOBRÉ RÁNKO
tak jsem malému rozdělala na snídani tuňáka a ani prd.......tak jsem ho musela sníst
![]()
čau Janinko já už zase padám protáhnout tělo s Ivet..............
mějte krásné dopoledne dupky...........
![]()
dianda píše:Ahoj,holky,něco o porodném po ránu a já běžím…
Příspěvek upraven 14.12.10 v 09:06
Tak kdyby se to bralo i pro druhé dítě, tak nám by to snad tak tak vyšlo. Tom má přiznaných jen nějakých 11500 čistého, zbytek má bokem a s mojí mateřskou jsme v limitu. Jen ta Lilča nám to kazí
![]()
Tak ja mam vytreno a mazu se obliknout a trochu upravit a jedu do toho mesta,tak se zatim mejte kocicky ![]()
No tak porodné ani tak nedostanu. Kuba má hrubého nějak okolo 17, plus příplatky za noční a bonusy, takže nehrozí. A já měla 16 plus příplatky…takže jsme asi mooooc bohatí, i když z toho jde 20 tis na bydlení. No kokoti v politice…teď ještě voda a el. zdrahne…mě jebne, jako 25 letí každý měsíc oknem, inkasa a hovadiny. Ale co nebudeme se stresovat.
Nikol klid, to jsou chlapi, já přez půl roku čekám až opraví auto, měsíc že dá poličku Johance na stěnu. Ale on toho má fakt hooooodně, každý den něco někde ![]()
to jsou prostě muži, jsem zvaděvá, jestli donese ty světýlka na stromek a stromek, tak se necháme překvapit, štědrý večír se blíží…
![]()
No holky ani by jste nevěřily jak mě totálně sere že nám nejede to auto. Včera Kuba posunoval Hondu k cestě a tak tak vyjel, sněhu tolik že to tlačil před sebou. Štve mě to, ale co nadělám. Zas vím že se snaží aby jsme se zbavili té půjčky a tak…a auto asi ani moc neřeší když jede druhé
Ono ještě honda je snížená…no na naše kraje to fakt vůůůbec není ![]()