Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ja mam trmin dneska, a nic porad od rana litam jak camrda uklidila jsme cely dum, uvarila obed byla venku na prochazcea ted pecu pizzu a porad nic ticho po pesine tak ja uz nevim co mam delat uz me to nebavi se tahas s tim pupkem
@verunka8812 koukám, že už všechny se nemůžeme dočkat až budou venku ![]()
Tak holky mne si vcera nechali v nemocnici. Nelibil se jim monitor, tak jsem byla i na tom zatezovym testu. A po konzultaci s primarem mi dneska zacnou vyvolavat. Tak nam drzte palce ![]()
@Lucjeje tak drzim pesti a napis dojmy z vyvolavaneho porodu.. Mozna nas po vikendu taky ceka ![]()
Ahoj holky já mám termín 31.brezna, ale porod mi budou do 14 dnů vyvolávat kvůli tlaku, tak se taky už snažím dostat prdelko všemožně ven
, minulý porod jsem měla vyvolaný nakonec císař ve 33+6 pro preeklampsii, tak doufám, že teď bude vše jinak…
@Elleila to je silne projimadlo takze se musi opatrne s tim dela se z neho takovy lektvar, ja uz si ho koupila v lekarne, mam ho doma lae jeste jsme nenasla odvahu to zkusit nevim jestli ji vubec najdu je to prej peknej drijak, a tim ze to rozhejbe streva tak kdyz je cipek a deloha zrala k píorodu tak se rozjedou i kontrakce a tim padem porod, ale kdyz nejsi pripravena tak se akorat solidne po…
@Elleila jo nemas zac dela se to prej jedna polivkova lzice toho oleje, jedna pol. lzice nejake ciste koralky, a to vse dolit treba do sklenicky merunkovym dzusem, ale je to fakt prej dost velkej drijak ja se toho docela bojim a porad cekam jestli se to nerozjede samo. Jo a taky jestli si to budes kupovat tak posli nekoho netehotnyho, me to nechteli prodat protoze lekarnice vedi na co to ty tehule chtej zejo
tka jsem poslala kamaradku a taky se ji ptali na co to ma.
@verunka8812
to zni fakt jak driak
No ja jeste chvili pockam, mam par dnu jeste cas. Zatim zkousim malinik a lnene seminko ![]()
Tak se nam dneska v 15:28 narodila ta nase laska. Vyvolavat mi zacali v osm. A muzu ricz, ze bez epiduralu a myho uzasnyho cchlapa bych to nedala. Byl to masakr, ale zvladly jsme to.