Poradna duly
Jana Čurdová
A jinou nemocnici máš asi daleko, co? Já bych asi jela, nikdy nevíš, co se tam děje… Drž se ![]()
@Lucjeje už to klesá maličko, jinou tak hodinu cesty… a kdyby si mě tam nechali tak nevím no… ![]()
@bzutka tak tam zkus aspoň zavolat, nebo poučili Tě nějak při poslední návštěvě? Jako asi by mě to taky chladnou nenechávalo. Hlavně se drž, myslíme na Tebe… ![]()
@Cinska Marenka moc ne mám přijet při stazích atd, prostě při klasických příznacích porodu, už jsem volala a prý si to mám pár hodin ještě hlídat jinak dojde k hospitalizaci a možná na císaře, ale to by asi čekali do pondělí to mi řekli v rychnově v porodce.. tak asi budu čekat dom ještě že v po mám kontrolu…
@bzutka tak hlavně na sebe dávej pozor, kdyby se Ti něco nezdálo, tak raději jeď…
@Cinska Marenka dám a kdyby něco vyrazím, ale už bych možná chtěla mít porod za sebou, zytený nervy mi to příjde a děkuji za podporu
@bzutka preju hodne stesti.
Ja si dnes preventivne vybehla schody a pred spanim si dam svarak
a zitra kdyztak vytru podlahu na vsech ctyrech.. Jeste jsem vypila stavu s kysaneho zeli. Cetla jsem ze si holky davaji na vyvolani projimadlo, ze to pekne procisti, ale na to si netroufam tak podle me to zeli by melo snad mit stejny ucinek
![]()
@chrastitko11 díky
jinak tyhle věci jsem zkoušela minulý týden a nic prostě se nechce a to jsem umyla byt, okna, nějakou projímavou štávu jsem měla taky, schody jsem vyběhla, tulení s manžou, dlouhá procházka…atd účinek nula, prostě mu je v bříšku dobře mimískovi, no jinak ráda bych, aby si teda počkal do příští soboty, kdy má Tom manžel svátek
bych to vždy měla při jednom
![]()
@bzutka tak ten den mame my presne termin
.. Tak ja doufam, ze u nas to zabere a nejpzdeji do terminu pujdeme..
Úklid si nechávám na zítřek, kdy můj přijede z práce a pak s námi bude týden doma
takže je tu bordel jak v tanku, ale snad úklid „pomůže“ ![]()