Poradna duly
Jana Čurdová
@Evke
a kolik toho bylo? Ze me ted porad taky neco leze, ale neni toho moc, tak jen abych neco neprosvihla ![]()
@Cinska Marenka boji se porodu vic nez ty nebo co? ![]()
@Elleila ja jsem 38tt a jsem v klidu.. Trochu vic se zadychavam, ale u me se to asi nemuze moc srovnavat ja mam vse v klidu, me rekla maserka, ze bych mohla delat reklamu na tehotenstvi ![]()
@Evke neco takovehi ze me vyteka postupne.. jeden den hrouda pak tyden nic pak zase kus.. muze to byt ono?
Může jít najednou a i postupně…já měla průměr tak 1cm a 3 kusy o 2 cm…cca
Já nevím z ničeho nic a taky jsem to měla jak hustší bílek jako z vajíčka, takový rosol, já už se chci tedy taky hýbat normálně a bez bříška, přeci jen ujdu kousíček a utrum buď mě začne v bříšku něco pobolívat, nebo častěji záda, u nás už skoro vše dělá manžel, na tohle mám doma suprového chlapa
no my už se těšíme a tím, že nevíme, co to bude tak už opravdu je to takový, že už bychom to překvapení chtěli znát
a jaký máte váhový odhad my dnes 3402G
Jéé, a já vyhlížim pořád tu zátku jako něco krvavýho… Tak to už ze mě možná taky něco vyšlo
My máme váhový odhad ze čtvrtka 3270g, takže se trochu děsim toho, že budu přenášet a rodit nebudu maličkou holčičku ale pěkně baculatou kuličku ![]()
Tak to je taky hodně takže se nemusím děsit, že budu sama rodit malou kuličku ![]()
Já pořád doufám, že ten ultrazvuk ukazuje víc, než je skutečnost. Kamarádce měsíc před TP odhadovali přes tři kila, a nakonec se malá narodila s váhou 3480g, takže teď čemu máš věřit ![]()
To si říkám taky, že doufám, že je to mínus toho půl kila
ale fakt netuším
zabírá si tam dost místa dost se divím i že se mu tam tomu našemu mimískovi ještě libí ![]()
Noo, ona ta tolerance je asi kolem kila. Jiný kamarádce zase řekli, že to bude standartní miminko, do 3,5 kil a nakonec z toho bylo 57cm a 4390g
Já jí dneska celý den říkám, že když vyleze ven, bude mít krásnou postýlku, spoustu místa, a taky se jí asi zatím nechce. I když dneska mám pocit, že mi praskne břicho vejpůl, jak tam pořád vystrkuje zadek ![]()
Tolerance je kilo tak to je dobrý mám nadějí
jo tak ten zadek mi vystrkuje taky dost často a někdy, to je fakt jak kdyby měl projít bříškem
a někdy už i ty kopanečky bolí, taky je často parkuje na žebrech nožičky dokonce byl citit i paleček na nožičce, jak tlačil, proti bříšku
tak já doufám, že u nás mě psychicky připravují na to horší a po porodu ta váha ukáže míň, ale hlavně když budou zdravý uzlíčci malý ![]()
Tyo holky ja teda nevedet od pani doktorky jakou ma mala polohu tak neodhadnu kde co ma a cim do me strka
.. Tim ze uz ma stalou polohu tak kdy se mi u zeber dela boule vim, ze to bude nejspis prdylka
. Jinak mala je uz asi od toho 6 -7 mesice ve stejne poloze.. Nebo nevim jestli to byla vzdy nahoda, ze se tak vzdy ukazala. Je to normalni? ![]()
@chrastitko11 já mám taky maličkou od toho měsíce pořád hlavičkou dolů, takže normální si myslím, že to je:-) ![]()
Ahoj holky
tak my termin 13.brezna a v sobotu se nam uz princezna vyklubala na svet
driv nez jsme planovali ale miry krasny 2840g a 48cm
a je hoooodne vlasata ![]()
@sokolova.marticka tak to gratuluju a zavidim, ze uz to mas za sebou ![]()