Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
23.2.15 14:14

@Evke
a kolik toho bylo? Ze me ted porad taky neco leze, ale neni toho moc, tak jen abych neco neprosvihla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.2.15 14:15

@Cinska Marenka boji se porodu vic nez ty nebo co? :-D
@Elleila ja jsem 38tt a jsem v klidu.. Trochu vic se zadychavam, ale u me se to asi nemuze moc srovnavat ja mam vse v klidu, me rekla maserka, ze bych mohla delat reklamu na tehotenstvi :-D
@Evke neco takovehi ze me vyteka postupne.. jeden den hrouda pak tyden nic pak zase kus.. muze to byt ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.2.15 15:03

Může jít najednou a i postupně…já měla průměr tak 1cm a 3 kusy o 2 cm…cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.15 19:02

Já nevím z ničeho nic a taky jsem to měla jak hustší bílek jako z vajíčka, takový rosol, já už se chci tedy taky hýbat normálně a bez bříška, přeci jen ujdu kousíček a utrum buď mě začne v bříšku něco pobolívat, nebo častěji záda, u nás už skoro vše dělá manžel, na tohle mám doma suprového chlapa :-) no my už se těšíme a tím, že nevíme, co to bude tak už opravdu je to takový, že už bychom to překvapení chtěli znát :-) a jaký máte váhový odhad my dnes 3402G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.15 19:31

Jéé, a já vyhlížim pořád tu zátku jako něco krvavýho… Tak to už ze mě možná taky něco vyšlo :D My máme váhový odhad ze čtvrtka 3270g, takže se trochu děsim toho, že budu přenášet a rodit nebudu maličkou holčičku ale pěkně baculatou kuličku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.15 19:42

Tak to je taky hodně takže se nemusím děsit, že budu sama rodit malou kuličku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.15 19:46

Já pořád doufám, že ten ultrazvuk ukazuje víc, než je skutečnost. Kamarádce měsíc před TP odhadovali přes tři kila, a nakonec se malá narodila s váhou 3480g, takže teď čemu máš věřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.15 19:53

To si říkám taky, že doufám, že je to mínus toho půl kila :-) ale fakt netuším :-) zabírá si tam dost místa dost se divím i že se mu tam tomu našemu mimískovi ještě libí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.15 19:58

Noo, ona ta tolerance je asi kolem kila. Jiný kamarádce zase řekli, že to bude standartní miminko, do 3,5 kil a nakonec z toho bylo 57cm a 4390g :D Já jí dneska celý den říkám, že když vyleze ven, bude mít krásnou postýlku, spoustu místa, a taky se jí asi zatím nechce. I když dneska mám pocit, že mi praskne břicho vejpůl, jak tam pořád vystrkuje zadek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.15 20:53

Tolerance je kilo tak to je dobrý mám nadějí :D jo tak ten zadek mi vystrkuje taky dost často a někdy, to je fakt jak kdyby měl projít bříškem :-) a někdy už i ty kopanečky bolí, taky je často parkuje na žebrech nožičky dokonce byl citit i paleček na nožičce, jak tlačil, proti bříšku :-) tak já doufám, že u nás mě psychicky připravují na to horší a po porodu ta váha ukáže míň, ale hlavně když budou zdravý uzlíčci malý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.2.15 22:54

Tyo holky ja teda nevedet od pani doktorky jakou ma mala polohu tak neodhadnu kde co ma a cim do me strka :).. Tim ze uz ma stalou polohu tak kdy se mi u zeber dela boule vim, ze to bude nejspis prdylka :-D. Jinak mala je uz asi od toho 6 -7 mesice ve stejne poloze.. Nebo nevim jestli to byla vzdy nahoda, ze se tak vzdy ukazala. Je to normalni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.2.15 07:28

@chrastitko11 já mám taky maličkou od toho měsíce pořád hlavičkou dolů, takže normální si myslím, že to je:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.15 07:46

Ahoj holky :-) tak my termin 13.brezna a v sobotu se nam uz princezna vyklubala na svet :D ;-) driv nez jsme planovali ale miry krasny 2840g a 48cm ;-) a je hoooodne vlasata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 07:47

@alvicek tak to jsem rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.2.15 07:49

@sokolova.marticka tak to gratuluju a zavidim, ze uz to mas za sebou :-D