Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
22.2.15 09:35

Zdravim vsechny. Mam 35TT, termin 30.brezna…mam dotaz…naposled u dr mi rekla, ze je otecena zadeckem dolu.. Ted nevim co to je nahore se nekdy objevi mala boule, ktera pravidelne mizi a objevi. dalsi vec dole v podbrisku obcas citim pravidelne drobne tukani nebo skytavka nevim, citim to i nevim jak to popsat u konecniku…cca tak 5 az 10 min, trosku je to neprijemne kdyz to citim ve spodku… Diky za odpoved:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
22.2.15 14:10

@gabina1021 To je skytavka. My ju mame temer kazdy den taky tech 10minutek :D.. Zadeckem dolu je, ze ju nemas jeste nachystanou v poridni piloze tudiz hlavickou dolu.. A ta boule tudiz muze byt hlavicka nebo raminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
22.2.15 14:13

Devcata take mate tak hroznou chut na pivo? Ja to dnes nevydrzela a k snidani si dala pomeranc a pak to zapila pul sklenicky piva.. :-D Pripadam si jak nakej alkoholik ale tak zizen na to pivo je strasna :-D. Jsem 38tt a cetla jsem, ze uz se toho k ni pres placentu moc nedostava.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.2.15 16:39

Ta chuť na pivo mě zmohla včera taky, takže si manžel otevřel pivo musel :-D a já jsem si dala malou skleničku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.2.15 16:51

Ahojda…mám také polohu koncem pánevním a za týden císař. Jinak už se nemůžu dočkat…a pivi jsem chlemtila do 7 měsíce pak mi přestao chutnat…ted prozměnu mám strašný chutě na víno s colou ://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.15 19:06

@gabina1021 taky míváme škytavku skoro denně, takže můžeš být naprosto v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.15 19:07

Holky, jinak já jsem totální abstinent, takže žádné chutě na pivko a nic podobného se u nás nekonají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.2.15 00:01

Ahoj holky, přidávám se do party, taky jsme březnáci :) škytavku máme každej den a malé pivko si občas taky střihnu, ta chuť je nepřekonatelná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
23.2.15 00:12

Tak jsem zvedava ktera z nas tu nejdrive porodi a poda zazitky z porodu a miminka :) :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.15 12:40

@chrastitko11 tak já bych klidně šla první na řadu, chlap mě začíná totálně vytáčet ( a opravdu se mnou nemávají těhotenské hormony, to spíš s ním :pocitac: :zed: )aspoň si od něj na 3-4 dny odpočinu a nebude prudit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.2.15 12:44

Taky máme škytku každý den :-) na porod se taky těším až už to bude za mnou :-)včera odešla zátka tak snad už to bude brzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.2.15 12:52

Holčiny, jak jste na tom s pohybem? Ja jsem se mohla hybat cca do 35 tt a pak utrum. Ted kdyz vyjdu schody nebo jdu na chvili na prochazku, tak mam tlak na podbrisek a bolesti v trislech+krizi, jak kdybych mela kazdou chvíli porodit. Máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.15 12:54

Ahoj holky, sice pozdě, ale taky přidám svoje pocity… Máme termín za týden, a až na každodenní poslíčky se nic neděje. Pořád čekám, jestli odejde zátka, a pořád nic. Už abych měla tu naší malou princeznu doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.2.15 13:58

@bzutka
muzu se zeptat, jak ti ta zatka odesla? Bojim se, jestli to vubec poznam :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.2.15 14:02

@Elleila Holky mě zátka odešla minulý víkend…sobota, neděle, pondělí a taky nic… 2.3 t císař. Jinak zátka vypada ja hustší bílek z vajíčka…tkový rosol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí