Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravim vsechny. Mam 35TT, termin 30.brezna…mam dotaz…naposled u dr mi rekla, ze je otecena zadeckem dolu.. Ted nevim co to je nahore se nekdy objevi mala boule, ktera pravidelne mizi a objevi. dalsi vec dole v podbrisku obcas citim pravidelne drobne tukani nebo skytavka nevim, citim to i nevim jak to popsat u konecniku…cca tak 5 az 10 min, trosku je to neprijemne kdyz to citim ve spodku… Diky za odpoved:-)
@gabina1021 To je skytavka. My ju mame temer kazdy den taky tech 10minutek
.. Zadeckem dolu je, ze ju nemas jeste nachystanou v poridni piloze tudiz hlavickou dolu.. A ta boule tudiz muze byt hlavicka nebo raminka ![]()
Devcata take mate tak hroznou chut na pivo? Ja to dnes nevydrzela a k snidani si dala pomeranc a pak to zapila pul sklenicky piva..
Pripadam si jak nakej alkoholik ale tak zizen na to pivo je strasna
. Jsem 38tt a cetla jsem, ze uz se toho k ni pres placentu moc nedostava.. ![]()
Ta chuť na pivo mě zmohla včera taky, takže si manžel otevřel pivo musel
a já jsem si dala malou skleničku ![]()
Ahojda…mám také polohu koncem pánevním a za týden císař. Jinak už se nemůžu dočkat…a pivi jsem chlemtila do 7 měsíce pak mi přestao chutnat…ted prozměnu mám strašný chutě na víno s colou ://
@gabina1021 taky míváme škytavku skoro denně, takže můžeš být naprosto v klidu ![]()
Holky, jinak já jsem totální abstinent, takže žádné chutě na pivko a nic podobného se u nás nekonají ![]()
Ahoj holky, přidávám se do party, taky jsme březnáci
škytavku máme každej den a malé pivko si občas taky střihnu, ta chuť je nepřekonatelná ![]()
Tak jsem zvedava ktera z nas tu nejdrive porodi a poda zazitky z porodu a miminka
![]()
@chrastitko11 tak já bych klidně šla první na řadu, chlap mě začíná totálně vytáčet ( a opravdu se mnou nemávají těhotenské hormony, to spíš s ním
)aspoň si od něj na 3-4 dny odpočinu a nebude prudit ![]()
Taky máme škytku každý den
na porod se taky těším až už to bude za mnou
včera odešla zátka tak snad už to bude brzy ![]()
Holčiny, jak jste na tom s pohybem? Ja jsem se mohla hybat cca do 35 tt a pak utrum. Ted kdyz vyjdu schody nebo jdu na chvili na prochazku, tak mam tlak na podbrisek a bolesti v trislech+krizi, jak kdybych mela kazdou chvíli porodit. Máte to taky tak?
Ahoj holky, sice pozdě, ale taky přidám svoje pocity… Máme termín za týden, a až na každodenní poslíčky se nic neděje. Pořád čekám, jestli odejde zátka, a pořád nic. Už abych měla tu naší malou princeznu doma ![]()
@bzutka
muzu se zeptat, jak ti ta zatka odesla? Bojim se, jestli to vubec poznam ![]()
@Elleila Holky mě zátka odešla minulý víkend…sobota, neděle, pondělí a taky nic… 2.3 t císař. Jinak zátka vypada ja hustší bílek z vajíčka…tkový rosol…