Březňátka 2015

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
272
29.6.14 10:45

Březňátka 2015

Ahoj holky. Objevila jsme na testu //. Termín bych měla mít kolem půlky března přidá se někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2899
29.6.14 16:37

Ahoj Verunko,

gratuluji! Moc moc moc :hug: koukám, že už jednoho broučka taky máš! Kolik mu je?
Už máš nějaké příznaky? Jak se cítíš?

Já jsem se testovala MM10 někdy v úterý a viděla jsem tam super ducha, který po zaschnutí po více hodinách vlastně zmizel… tak jsem si říkala, že to nebude.
Včera jsem měla 30DC a očekávala MS (tu mám cca 30-33DC)… tak jsem testla a byla tam. Slabší čárka, ale jasná! Dneska jsem koupila Dr. Maxe a byla čárka pěkná… mám velikou radost, ale i obří, obří strach…
Je to moje 5 těhu… z těch všech těhu mám syna (2roky a 7měs.)- zlatíčko z naprosto perfektního těhotneství, ale jinak se mi nedaří… otěhotnět ano, ale potrácím :evil: takže mě čeká teď maraton po dotkorech. Ale strááášně ráda bych tady vydržela a 6. 3. 2015 měla miminečko :srdce:

Jinak já si myslela, že je to zvláštní, protože mě píchal vaječník a začala jsem být unavená. Po těch všech těhu už to poznám rychle. Dneska bolí i pěkně bříško, jako na MS, ale to je normální…

Bylo by krásné si psát samé pozitivní zprávičky do března a pak se pochlubit miminky že :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.14 13:59

@Jankaxx ahoj to jsem rada ze se nekdo uz nasel :-D ja mam na testu uz pekny dalnice :-D uz ani netestuju nema to cenu.-D bolej me prsa, jako minule to poznam ze jsem tehu i bez testu :-D
Priznaky nemam zadny ani u jirika jsem nemela nic mi nebylo cely tehu zvracela jsme jen jednou a to po smazenych topinkach k veceri, takze si myslim ze jestli nebudu jist takovyhle hnusy tak to bude dobry :-D
Kez by mi bylo cely tohle tehu jako minuly.
Jinak broucek se jmenuje Jirik a v kvetnu mu byli dva roky.
Tak to mas skoro stejne staryho hosika:-D jsou to tutici vid, ale uz taky raubiri :-D uz se mi zastesklo po tom malinkym miminku tak se na nej tesim, ale zaroven mam strach, ze uz vim do ceho jdu.Mam strach z konce tehu a z porodu a hlavne po porodu, minule jsem cely tyden v porodnici probrecela ani nevim porc asi hormony, a pak to malinky miminko zase ho ucit vsechno od zacatku :-D zatim z toho ma strach ale to prejde casem urcite.

To by urcite krasny bylo a taky bude neboj urcite ti miminko vydrzi a narodi se ti krasny vonavy mimi :kytka:

Ja bohudik nevim co je to potrat nikdy jsem to nezazila a ani bych nechtela musi to byt hruza. drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.7.14 21:13

@verunka8812 jééé, tak to jsi měla zajímavé, že ti nebylo zle :palec:
já jsem to tak tragické s nevolnostmi taky neměla… občas mi bylo zle dost, ale dalo se to přežít a zvracení se konalo taky asi jen párkrát.

Bolí tě trošku bříško? Mě jo, což je taky příznak… jakoby MS bolest, ale to já mám jako příznak a jsem ráda, že vím, že se to tam roztahuje, prokrvuje atd. :twisted: prsa taky citlivější, ale jen trochu… poslední dva dny unavená nejsem, ale to se mi asi nevyhne… jsem na nás obě zvědavá za týden, dva co budeme říkat :lol:

Jaký jsi měla porod? Já porod v pohodě… mám dobrý zážitek, ale pak ten pobyt v porodce mě taky dostal… malý měl 2,8kg a tak si nedržel tak dobře váhu jako děti nad 3kg a tak mi ho třeba na noc šoupli do inkubátoru jednou, nebo si ho na hodinku brali a mě to úplně ničilo - hormony pracovaly a já byla fakt nešťasná :evil: jo, jo teď jsou v raubířovském období! Ufff.
Jiříček je jen o asi 5 měsíců mladší :D u nás už se zdá, že se bude odmlouvat :roll:

PS: dnes na testu taky krásná čárka… ještě není taková super silná jako ta kontrolní, ale za dva dny už bude… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.7.14 21:14

Už to ví manžel/přítel? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.7.14 12:54

@Jankaxx no bricho uz me neboli bolelo minuly tyden jako na ms, ale vcera jsme byli s jirou na prochazce a začlo mi být na zvracení:-D ale dobrý rozdejchala jsem to, dneska mi je dobře zatím, chci se odpol. až se vyspí jet kouknout na borůvky, zejtra jede jíra k babičce tak že bych si zašla aspoň na pár natrhat na buchtu :-D

No porod byl porod :-D Ale nee dalo se to, protože jsem měla vysoky KT tak mi vyvolavali 14 dni před terminem, ale i tak to bylo v pohode takže si říkám jestli se říká že vyvolávanej porod bolí víc než normal tak ten normalni bude procházka růžovym sadem :-D Ja jsem byla v porodce od soboty noci a rodila jsem až v úterý, musili mi dělat nějaky vyšetření, a do toho porodu jsem pořád jen brečela, no a po porodu taky :-D Jíra měl sice 3330g ale stejně zhubnul na 3100g. Měl tzv. modrou masku co mívaj děti matek s vysokym KT a paktaky dost silnou žloutenku byla 24 hodin na světle a nosili mi ho jen na krmení, no byl to docela žážitek:-DPak mi nešlo kojit a nikdo mi to nedokazal vysvětlit, no hrůza :-D nakonec jsme kojila do 4 měsice plně a do pul roku v noci pak jsem to vzdala.

ale byla jsem dost potrhana šili mě dost dlouho a pak me asi 8 měsicu bolel sex. Tak se bojim že to bude teĎ to samý, a bojim se toho měla si to taky tak?

No Jířa zatím skoro vúbec nemluví takže odmlouvání nehrozí, ale vztekat se umí, např. dneska v kramu viděl něco v regále ale já mu to nedala tak se vztekal až málem vypadl z košíku.

Já už ani netestuju naposled v sobotu a to byla dálnice jak brno takže už na to kaslu a v pátek jdu k dr. tak už se těším:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
2.7.14 12:55

@Jankaxx jo přítel to ví už od ducha na testu to je jasný musela jsem to říct i mamce, objevila na lince test :-Da bylo jí to jasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.7.14 21:19

@verunka8812 jééé, tak to jsi byla docela dlouho v porodce :evil: to není zrovna vysněný prostředí co! Hormony do toho. Umím si to představit. Bomba zážitek :P ale neboooj, teď to bude úplně jiné! Uvidíš…

Jiřík měl takovou žloutenku jo? Tak to ti ho taky brali na „solárko“ ach jo… někomu to třeba tolik nevadí a že si odpočine… ale mě prostě to vadilo strašně, že mi berou moje vymodlený miminko…

S tím kojením to máš podobné! Mě to tam taky nikdo nechtěl vysvětlit, asi až třetí den ráno jsem vyloženě otravovala sestru a byla u mě asi hodinu a pak nám to šlo až s kloboučkem! Krásně jsem kojila na kloboučkách, ale pak jsem zjistila, že s nimi je pak míň a míň mlíčka (to mi nikdo v porodce neřekl), tak jsem asi na necelém měsíci horko těžko odnaučovala. Pak plně kojila taky asi do 4 měsíce a začala kašičky k večeři a kojila krom těch kaší stále až do 6měs., byl to boj. Přestala jsem kojit tuším na 8 měsících. Mladý neměl prostě zájem.

Jiříček se určo brzy rozmluví… Ondry začal udělal zlom v mluvení tak před 4 měsíci a od té doby to jde rychle a rychle… teď už skládá věty a umí se vyjádřit a říct, že někde něco bylo, nebo že něco slyšel a jestli já to slyšela… povídá o zvířátkách a o stojích - to ho zajímá :twisted: já ho učím tak nějak nenásilně a sice mi nepočítá víc jak do tří, ale když já pak počítám do 10, tak mě doplňuje… umí pár barev když se stoustředí (žlutá, modrá, červená, bílá, zelená)… já jsem s tím spokojená… on je to rarach neposedný a těžko se odhaduje co umí… on si to nechává pro sebe a pak slyším, nebo vidím že něco říká, nebo dělá když si myslí, že nekoukám… :srdce:

No, já dneska byla na gyndě pro Utrogestan, tak budu polykat, nebo zavádět… vždycky jsem polykala, ale mám podezření, že mi pak bylo blbě a že jsem to měla za nevolnost a ono to může být účinek toho… ale zase prý je to podle někoho efektnější, tak nevím. Asi zkusím zavádět a pak když nastoupí nevolnost i tak, tak budu polykat. Zatím mi moc blbě není. Jen občas bolí žaludek což normálně nemám… pobolívá mě bříško občas a zatím ani nejsem moc unavená!
Já půjdu ke gynekologovi na vyšetření buď ve středu, nebo v pátek (oboje příští týden)… jsem zvědavá!

Ty už to máš za pár… půjdeš na UTZ? V kolikátém přesně jsi?
Mě dřív jak v 6tt nevezme, že prý nic neuvidí… dnes jsem teprve 4+5tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
2.7.14 21:20

Veru to máš stejné :mrgreen: taky jen budoucí otec a maminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
2.7.14 21:26

Holky, já právě celá nedočkavá očekávám //, ještě jsem se netestovala, ale věřím, že tam miminko bude :) Doma mám už tři kluky a všichni „vznikli“ ani nevím jak, takže po měsíci snažení by u nás nebylo možné, aby z toho nic nebylo :D Takže jakmile budu vědět víc, napíšu. Také by nám to vycházelo na březen 2015, takže bych se přidala, můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.7.14 14:01

@sao určitě můžeš! Teda ty si doma tvoříš „Klabzubovu jedenáctku“ :lol: budu se těšit na výsledek a třeba když to dopadnedne to bude holčička!
PS: nám se také povedlo první měsíc snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
3.7.14 14:19

@Jankaxx Tak děkuji :) Jedenáctku doma mít určitě nebudu, když by to byl i napočtvrté kluk, balíme to a už to popáté zkoušet rozhodně nebudeme :D Mám slíbeno od kamarádky, jejíž manžel má firmu která vyrábí těhotenské testy, že mě bude zásobovat, takže snad už zítra budu něco vědět. Moc gratuluji k miminku a přeji ať ti to vyjde a všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.7.14 22:56

@sao děkuji… ;)
máš dobré, že jsi zásobená testíky, tak vyhlížím výsledek!!! Pochlub se :hug:
A držím pěsti samozřejmě.

Zatím je nás tu nějak málo, tak potřebujeme posilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
3.7.14 23:24

@Jankaxx Tak ten kamarád toho měl dnes tolik, že mi na ty testy zapomněl, strašně se mi omlouval, ale já jsem pořád klidná :lol: Tak prý až v sobotu, tzn. testovat se budu až v neděli ráno. No alespoň bude větší šance, že se tam něco ukáže :) Máme teď dny docela nabité, takže nejsem nucena na to pořád myslet, do neděle to uteče jak nic, musím se učit trpělivosti :) Ale věřím že jsem v tom, protože MS stále nedorazila a vzhledem k naší plodnosti, jak už jsem psala dřív, by nebylo normální abych po vší té cílené snaze nebyla :D Ale na výsledek testu si budeš muset do té neděle počkat, pochlubím se určitě :) A ty se taky nezapomeň chlubit, jak se daří :) A neboj, určitě nás bude víc, jenom je podle mě ještě brzo, na většině březňátek 2015 se nejspíš teprve pracuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
4.7.14 07:23

Ahojky, můžu se k vám přidat?
Já teda ještě nic nevím…dnes mám 1 den MS a testovala jsem v pondělí a nic, ale už od pondělí bolí prsa a tlaky v podbříšku, na pravé straně :D, taky chodím častěji na záchod, ale je to naše první snažení, takže tomu moc nedávám, ale prsa teda bolí hodně, před MS taky, ale teďka víc… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí