Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.7.14 20:40

Ahoj, taky se přidávam :) Na kontrolu jdu 17.7, tady je můj dnešní tt. Jinak pokud všechno bude jak má, by to bylo moje první mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
7.7.14 20:44

@verunka8812 Jé takové maličké, tak to přemýšlím že k doktorovi půjdu asi až později, jak říká katcha83 - ať je tam něco vidět :D Příští pondělí jedu se synem k logopedovi, tak bych to mohla spojit, anebo to nevydržím a půjdu ještě tento týden…? Uvidíme, pořád se nemůžu rozhodnout, ale v podstatě nejsem nijak omezená, můžu tam kdykoliv si usmyslím :D Pokud budu ochotná dát za to ty prachy, řeknu si i o fotku z utz a taky se pochlubím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.7.14 20:47

@sao no prave chtela jsem se ochlubit manzelovi :- a 50 kc neni tolik :-D ja tam sla radsi pro jistotu aby bylo tam kde ma byt a nebylo to treba mimodelozni v tom pripade je to lepsi cim driv tim lip zejo a aspon mam jistotu ze je vse o. k.

@sokolova.marticka gratuluju a vitej, prvni mimi je krasny taky na to vzpominam :-D a zaroven se proto bojim toohohle druheho :-D protoze vim do ceho jdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.7.14 21:46

Katcho, taky jsem chtela jit pozdeji, ale moje dr. pak ma dovolenou…a taky uz chci videt ten svuj „flek“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.7.14 21:59

@LadyAlex jj,jasný ;) taky se těším na to až uvidím flek :D ale zatím jsem se ještě neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.7.14 22:53

Ahoj holky :mavam:
Můžu se k vám taky přidat?
// jsem objevila 25.6. a mám těhotenství potvrzené i z krve.TP podle MS by mi měl vycházet na 8.3.
Jinak bylo by to moje 4.dítě a je to 5.těhotenství. Loni jsem bohužel o miminko v 10tt přišla :( Takže teď trnu hrůzou co bude :nevim:
Na UTZ jdu 16.7.,dřív to nemá smysl, :srdce: by stejně ještě nebylo vidět a já bych akorát zbytečně plašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.7.14 22:56

@verunka8812 u vás teda dávají těhotenskou průkazku sakra brzy :think:
Já jí při Viktorce dostala až po screeningu někdy ve 12tt a při posledním těhotenství loni jsem jí ani neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.7.14 23:02

@Jankaxx já beru taky Utrogestan, zavádím ho.Je to lepší. Jednak ti není blbě a za druhé to má lepší účinnost, dostane se to líp tam kam má. Zavádím 2 kuličky ráno a 2 večer.
@sao to teda budeš mít pěkný záhul :jazyk: Já teda čekám taky 4.dítě, ale ty první 2 jsou už dospělé a už s námi ani nebydlí. Takže mám doma jen tu nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.7.14 08:24

@verunka8812 Jasně to je taky ten důvod proč bych chtěle jít k dr. co nejdřív, ale na druhou stranu se bojím aby nebylo moc brzo, aby mi třeba neřekl že tam nic nevidí a nepíchl mi vyvolávačku MS :lol: No ale když mám už třetí den testy pozitivní, druhá čára zesiluje, to už by mělo být něco vidět, ne? Alespoň nějaký mini flíček :D

@maraida Tak já si myslím, že mezi těmi našimi třemi kluky a momentálně cca 30ti kusy zvěře se to jedno mimčo ztratí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.7.14 08:30

@maraida no taky sem koukala ze uz mi ji dala, ale sestra rikala ze se maminky hned citi dulezite :-D coz je pravda zejo :-D

@sao nevim no ja jsem delala testy hned prvni den vynechani ms a kazdy den zesilovali taky tak jsem se hned dalsi pondeli objednala a byla jsem tam ted v patek a uz bylo videt to co je na fotce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
8.7.14 08:48

@verunka8812 Já jsem se testovala až asi týden po očekávané ms, takže nevím jak by vypadal test kdybych to zkusila dřív. Ale z předchozích těhotenství mám zkušenosti, že se mi // objevují až později a u druhého dítěte ani na ultrazvuku nebylo dlouho nic vidět. Tak prostě nechci být zklamaná. U mého doktora se objednávat nemusí, takže když by mi teď ruplo v bedně a rozhodla jsem se tam jet, přijmou mě s otevřenou náručí :D Takže pohoda. Akorát že to mám 15 km a budu s sebou muset táhnout všechny své děti (jsou prázdniny a hlídání nemám), proto si to důkladně rozmýšlím, abych nejela zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.7.14 10:00

@sao aha tak to je jasny :-D taky tam radeji chodim sama nez s ditetem a to mam jen jedno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.7.14 12:15

Ahoj holky, tak ani dnes mě testování nezklamalo, 4. den vidím jasné 2 čárky… Volala jsem k doktorovi a domluvili jsme se až na 22. 7. na kontrolu, to bych mohla být už v 7tt a vrátíme se zrovna z dovči. Jestli jste pro tu soukromou fb skupinku (tato samozřejmě ať žije dál také), napište mi soukromou zprávu, do které napište prosím jméno a příjmení, podle kterého vás na fb najdu a přidám si vás do přátel (dočasně, nemusíme být v přátelích pořád)… Jen když budeme v přátelích, budu vás moct přidat. jak nás bude přibývat s termínem porodu v březnu 2015, bude nás i ve skupince víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
8.7.14 12:39

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? V breznu mam termin porodu a cekame druhe miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.7.14 12:50

@PetulaPl ahoj jasne ja taky cekam druhe a kolik je tvemu prvnimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí