Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
5.7.14 16:21

Ahojky taky se přidávám včera dvě čárky na testu :hug: jinak pocity, jak při ms, bolest prsou a podbřišku a lehce nevolno.Kdy se chystáte jít k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
5.7.14 20:47

Ahoj holky omlouvam se ze jsem dlouho nenapsala ale vubec nemam cas :-D jira je u babicky a tak mu delame pokojicek.-D ale vcera jsem byla u dr. a vysledek je ze jsem 5+3tt a mame necely jedem centimetr a mam i fotku a tehotenskou prukazku huraaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
6.7.14 06:31

Dnes ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
6.7.14 06:44

@verunka8812 Gratulace veliká!!! Tak jen ať všechno jde jak má a příští jaro držíš v náruči miminko :kytka:

Dávala jsem z mobilu fotečku, jak dopadlo dnešní ranní testování :) Fotila jsem na mobil a opět mi blbne propojení s noťasem, tak jsem to udělala takhle a příspěvek napíšu hezky pohodlně z noťasu :)

Co myslíte, nemohl se test splést? :D Když všude tak čtu o těch falešných výsledcích… Mám testy s citlivostí 20 mlU/ml (pokud to píšu správně), takže třeba méně citlivé než mamatesty atp., takže zaznamenají až maličko větší množství HCG, z čehož mi vyplývá že falešný výsledek je méně pravděpodobný. No každopádně příští týden jedu k doktorovi pro potvrzení. Těhotně se cítím, zítra nebo pozítří se testnu znovu, pokud bude druhá čára silnější, je to jasné :D No, takže u nás dnešním dnem propuká radost i panika, jak ty 4 děti zvládneme, ale těšíme se na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.7.14 08:13

Dobre rano holky, muzu se k vam pridat? TP mam 7.3 a jsem neskutecne stastna :lol: i kdyz cervicek hloda, v dubnu SP :? Ale verim, ze tentokrat bude vse OK :) Kdy se chystate k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.7.14 08:16

Velka gratulace Sao! tohle neni zadny duch :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
7.7.14 08:24

@LadyAlex Díky, dnes jsem se testovala znovu a už je tam přímo dálnice :D Já tobě taky gratuluji, a ať ti všechno dobře dopadne :) Já se k doktorovi chystám tento týden, zítra nebo ve čtvrtek. Asi spíš zítra, sice podle těch testů je už všechno jasné, ale stejně se nemůžu dočkat až toho našeho cvrčka uvidím na ultrazvuku, jako takový jasný důkaz že tam fakt je, a pak se vrhnu do reorganizace naší domácnosti, abychom se tady příští jaro nějak srovnali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.7.14 11:24

Ahoj. Tak já měla ovulku 17.6.. 27.6 první //čárky. Zítra první kontrola u mudr. TP bych měla mít od 9.-12.3 2015.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.7.14 11:25

@verunka8812 ahoj veru ukaž fotečku :) Jdu k dr. taky budu tak nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.7.14 15:31

přidávám se!

Ahoj děvčata, tak jsem vyhledala v google „březňátka 2015“ a našla jsem vás… Jsem tu nová. Osobně preferuji uzavřenou skupinku třeba na fb, kdybyste byly pro, založím ji! Od včerejška vím z testu, že jsem těhule… podle všeho jsem teprve 4tt, takže úplný začátek těsně po vynechání MS. Nikdo to zatím neví, jen manžel a maminka. Máme doma 20 měsíčního chlapečka, tak se moc těším na jeho sourozence, je vytoužený. Snad to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.7.14 19:18

Tady je nase mimi:-Dmyslim ze je to prvni fotka z UTZ tady :-D tak se nekdo pridejte je to ta mala fazolka vpravo nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.7.14 19:22

@verunka8812 hlavně, že je tam kde má.) Kdy jdeš zase? A tahle brzo co stebou dělali všechno? Brala si moč? Nevím co mám čekat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.7.14 19:29

@Evke nene neprala sem moc to az priste vzpomela jsem si nato az skoro u dr.:-D
jinak normalni prohlidka, utz, vystavili mi tehu prukazku takze se zeptala sestra na vahu a jestli vim svoji krevni skupinu, ja ji vim z prvniho tehu ale stejne si budou brat svoje nabery takze si to zjistej sami jestle jednou :-D nimule jem byla u jinyho dr totiz.Jo ten utz je spodem na brise by jeste nebylo nic videt :-D

JO a zase jdu az 4.8.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.7.14 20:29

Jsem, klidně pro tu fcb skupinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.7.14 20:32

@LadyAlex já se chystám až další týden, atˇuž je tam něco vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí