Poradna duly
Jana Čurdová
@Nina Filipi aha, tak to jsem netušila, a jakou to má příčinu?
@Šalvějka píše:
@Nina Filipi aha, tak to jsem netušila, a jakou to má příčinu?
pokud vím, tak je miminko umístěno velice blízko čípku a jak se snaží se uchytit a pomaličku tam „zarůstá“ tak to dráždí čípek, který je velice zduřelý ![]()
No potom to vadí placentě, která bude později atd.
No na chvilinku se to zlepšilo tuším ve 4 měsíci a pak to začalo nanavo
@Nina Filipi - ja to mela do konce 1. Trimester, tak cekam, co tentokrat! Koukam, ze mame podobne stare deti, ti pribude k dubnatku breznatko ![]()
To je zajímavé, tak krvácení jsem v těhotenství ještě nikdy nezažila. Ale zase mi je blbě, každý má něco. ![]()
Me bylo zle od 5tt do 11tt styles, ze jsem blila tak 10× denne, zhubla jsem 8 kg
a jeste to krvaceni, no des…
Mě zůstaly po prvním těhotenství kila nahoře, tak tajně doufám, že by se miminko mohlo vypapat z nich a já budu dodávat zeleninku…a potom budu konečně vypadat normálně
no vím, takový zbožný přání a realita…je mnohdy jinde
Me včera doktor trochu vydesil ze mam na levem vyjecniku cystu a musim rit ze od zacatku tehu citim nalevo bodani, hlavne když sedim dyl nebo jsem nejaka zkroucena
desim se co se z toho vyvrbi
@Nina Filipi - hele, mam to stejne, kdyz tak holt budem muset po porodu cvicit, protoze tohle ja nosit pak nehodlam ![]()
@susannn - nemusi nic, bud praskne sama a nebo pokud se nebude zvetsovat, tak to resit nebudou…
@susannn píše:
Me včera doktor trochu vydesil ze mam na levem vyjecniku cystu a musim rit ze od zacatku tehu citim nalevo bodani, hlavne když sedim dyl nebo jsem nejaka zkroucenadesim se co se z toho vyvrbi
neboj se, třeba to nebude třeba řešit ![]()
@Nina Filipi - ja taky! Alespon to tehu zas dlouho nikdo nepozna
me v 7mem mesici neverili, ze jsem v tom, ale to uz me trochu stvalo… Jo, chci zpet svou postavu 25ti lety holky
tzn. Tak 20 kilo dolu ![]()
@Nina Filipi tak hlavně, že to není ani pro mimi, ani pro tebe nebezpečné, ale určitě te doktor víc hlídal, že? mě zas na screeningu ve 12. týdnu vyděsila nízko položená placenta, pořád se mě doktor ptal, jestli třeba nekrvácím, a divil se, že prostě nekrvácím, pak se postupem placenta vytáhla výš a vše bylo ok.
@lilia81 no i já mám zásobičku dobrou
taky bych ráda po druhém porodu dala dolů těch cca 20 kg, a těhotenství na mě někteří nepoznali ani tři týdny před porodem
ale to byli takový co si moc nevšímaj, jak kdo vypadá, jinak si to neumím vysvětlit, měla jsem opravdu solidní balón ![]()
@Nina Filipi taky se hlásím do tankového arsenálu
holt to musí počkat, mimino má přednost ![]()