Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
917
25.7.14 10:36

@sokolova.marticka jo uplne presne vim co myslis s tim blivno ale nezvracim, ja to mam po ranu, ale trochu pomaha se najist ikdyz se pak rozkaslu ze se bojim ze to ze me vyleti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 10:38

@susannn já jsem přišla na to, že mi docela pomáhá meloun a ochucený mlíko :D po tom jsem docela vklidu :D ale třeba když ležim na zádech tak je to ok, ale jakmile si lehnu na bok, tak to bych letěla zvracet hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
25.7.14 10:38

Holky jeste se chci zeptat, kdo to uz ted vi ve vasem okoli. Resim jestli to rict zitra tchanum. Mi rodice to vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 10:39

@susannn u nás tak nějak všichni, i lidi který vůbec neznam :D můj muž je šílená drbna :D chtěla jsem to tajit, ale nějak mi to nevyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
25.7.14 10:40

U nás to ví kde kdo. Až na lidi v práci, to se moc bojim, že mi to daj sežrat. Já si nic nenechávám pro sebe mezi blízskými, takže prakticky hned po testu jsem to vykdákala rodičům. U nás to tak prostě chodí.

• Citovat
  • Upravit
7332
25.7.14 10:46

U nás to neví nikdo je BRZY…velmi brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
25.7.14 10:48

No ja to mam taky tak s nasima. S tchanama se vidame malo, cca 1 za mesic, tak nevim, manzel nechce, ze dokud neni nt test a ze se jeste muze stat cokoliv ale me to prijde hloupy kdyz se zeptaji co je noveho a ja reknu nic. mimojine nevim jestli to nevykeca maly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
25.7.14 22:29

Já jsem se zatím pochlubila jen nejbližším kamarádkám, jinak jsem to chtěla zatím tajit, ale manžel to rozkecává všude možně, takže už to ví i tchýně, ale rodina z mé strany to zatím neví a asi dlouho vědět nebude, u nás se totiž příliš mnoho dětí „nenosí“ takže si dokážu představit jejich reakce… Vynadáno jsem dostala už za první dítě, po narození třetího už mě málem nechali násilím sterilizovat a vyhrožovali jak bude čtvrté… Teď jsem díky rozvodu mé mamky s „nejagresivnější“ částí rodiny ztratila kontakt, tak snad to tentokrát nebude tak dramatické, ale i tak mám strach. Ale jim do toho nic není, je to náš život :) Jinak to ale vědí naše děti takže ty by se taky mohly prokecnout, vždycky když se vidím s mojí rodinou, jenom trnu kdy jim to děcka vyzvoní :D Ale nejstarší slíbil že bude mlčet, tak snad mu můžu věřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
26.7.14 12:00
:-) @Nina Filipi píše:
Holky je mi líto že je vám blbě, ale mě není vůůbec nic ;-)

Jsme dve :-) neudelat si test a nebyt u doktora, tak ani nevim ze jsem tehotna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.7.14 12:02
@PetulaPl píše:
Jsme dve :-) neudelat si test a nebyt u doktora, tak ani nevim ze jsem tehotna :-D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.7.14 13:25

Ahoj holky, u nás to ví taky nikdo neví, jen kamarádky a jedna segruše, to ruplo tady na emiminu :lol: chceme to říct ale už brzy, my s manželem o tom hrzně rádi mluvíme, stejně bychom se prořekli a pak naše rodina je dost kalící, takže by mě brzy prokoukli, když bych veškerý alkohol odmítala :mrgreen: u prvního to naši věděli ještě dřív, ale to jsem ze všeho byla nějak víc paf, hormony se mnou dělaly hrozný věci. a jak snášíte tohle vedro? my se snažíme schovávat, třeba dnes jedem do lesa, mrknout jestli už rostou houby. a taky jste tak unavené? na mě padla únava, už asi třetí den jsem fakt hotová, začala jsem chodit spát s Oliverkem přes den, a je to o něco lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.7.14 08:22

Ahoj holky, tak u nas to vi cela rodina, taky dost v lete pri gfilovackach pijem :-) takze to bylo hned…a taky uz najednou nekourim, Tak zbytek si to dal dokupy :-) snad bude vse ok. jinak teda unavena jsem porad a poradne, takze v praci je to. obcas fakt hnus…a blbe je mi spis tak jen navalove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
28.7.14 15:04

@Šalvějka Vedro snáším špatně, normálně mám sluníčko ráda, ale letos mi to hrozně vadí, jsem zalezlá doma a ven vycházím jen udělat nejnutnější věci.
Já jsem dnes byla pro jistotu u doktora, protože jsem ráno objevila růžový výtok a to se mi ještě nikdy předtím nestalo, tak jsem se docela lekla a nešel nám ani internet (po včerejší bouřce), takže jsem si nemohla ani najít informace jestli je to normální nebo není. Tak prý v podstatě je, ale prý mám omezit zvedání těžkých věcí, nekoupat se - jen se sprchovat, a omezit pohlavní styk, z čehož má největší radost manžel :D Ale viděla jsem naše mimčo na ultrazvuku a už je to teda pořádná koule :D A děti se mě každé ráno ptají, jak miminko vypadá dnes, takže jim musím pořád ukazovat obrázky na internetu a tak si to teď docela užívám a díky tomu se mi i lépe zvládají ty nevolnosti a nemůžu se dočkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.7.14 16:02

@sao mě vedro taky vadí, mám ráda, když je v létě teplo, ale jak to ve stínu přeleze třicítku, tak se mi ven vůbec nechce. Ten výtok jsem měla na začátku prvního těhu taky, asi dva dny, tenkrát mi bylo řečeno, že ve sliznici praskla nějaká žilečka, tím jak si tam mimino buduje bejvák :D je fakt, že dýl už se to neobjevilo, tak to třeba budeš mít to samé, ale je jasný, že klid ti taky neublíží :) co kdyby. no já už se toho čtvrtka nemůžu dočkat, naštěstí to utíká, už se dočkám brzy, to už bude asi taky pěkná koulička, hlavně, ať tam je všechno v pořádku. no to věřím, že si to s dětma užíváš, já se taky moc těším až budem malýmu vysvětlovat, kdože to v pupíku bydlí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.7.14 16:24

@sao - ja jsem krvacela jasnou krvi cely první trimestr a malej mi tu běhá, neboj, je to docela bežné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí