Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
8.8.14 11:45

@sao :hug: :hug: :hug: chjo je mi to líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.8.14 11:47

@sao i mě je to líto :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
8.8.14 13:01

Čau holky, nemůžu to vydržet a tak se k vám přidám. Měla bych být 7+6 tt, ale na gyndu jdu až příští úterý, tak už jsem netrpělivá, zle mi je jako hrom, celé dny a v noci lítám na záchod..takže paráda..
@sao - prožívám to s tebou :hug: jsem napjatá jak kšandy, ale naděje umírá poslední, držím pořád palečky
@maraida - ahojky :hug: to je mi moc líto, že znova :,(

takže holky držte se, i vy miminka se pořádně držte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.8.14 13:23

@siisi díky :hug:
A tobě potichounku gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
8.8.14 13:39

@maraida - díky :hug: jasně ještě radši neoslavovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.8.14 06:55

Ahoj holky, tak co, jak to jde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
12.8.14 08:48

Jak to jde? V sobotu jsem špinila tmavou krev, jela do nemocnice, tam vše ok. Jsem 10. týden, mimi je dokonce malinko větší. A srdeční akce potvrzena. Smrady mi už tolik nevadí a nezvracela jsem už 3 dny, až se to bojím zakřiknout. Strašně potřebuju být v plné polní, jinak nastane konec světa. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5695
12.8.14 11:59

Ahoj holky, tak já dnes poprvé na UTZ, srdíčko bylo a bilo :srdce:
Jen je mi strašlivě špatně, moje ranní nevolnosti trvají celý den, a pomáhá mi to zajídat, takže nebezpečně přibírám..s malou se jen válím u pohádek, nic jiného nezvládám, už je mi jí líto
@budulinek7 - to je fajn že to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.8.14 12:21

@budulinek7 tak to je dobře, že je to v pořádku, ta krev musela docela vyděsit :| tak to už si myslím, že zvracení se nevrátí, často to po tom 10. týdnu začne bejt lepší ;)
@siisi tak to je paráda :) tak jen ať je i nadále vše v pořádku :) já jsem se teďka taky rozjedla :oops: nějak mi začínají chutě, ale snažím se to nějak kočírovat, já nechci nabrat moc :mrgreen: a taky se válím, jsem líná :mrgreen: do ničeho se mi moc nechce, tak nějak těmi dny proplouvám, ale je mi fajn, právě se chystám do pelechu za Oliverkem :)

mě se daří ukočírovat trochu ty moje emoce, už nebulim tak často, už jen tak jednou denně :) já byla jeden velkej hormon i při prvním, naštěstí vím, že to koncem prvního trimestru mizí, pak už mi bylo jen dobře a pomalu jsem se začínala těšit, jediné, co teď trochu řeším je, jak to vlatně budu zvládat, prostě Oliverek byl ze začátku náročné miminko, trpěl hodně na prdíky, celý den chtěl být u prsa, všude jinde mimo mou náruč řval, i procházka s kočárem byl očistec, no vidím to tak, že budem často u našich, Olívek půjde na písek a já s mamkou už na něj nějak dohlídneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
12.8.14 12:28

@Šalvějka - :) no o těch emocích mi povídej, taky jsem hodně přecitlivělá
A ty jsi dobrá, že jsi si troufla na mimi tak brzy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
12.8.14 14:34

Tak jsem vám chtěla jen napsat, že dnes mi byl potvrzen zamlklý potrat, plod už na ultrazvuku ani nebyl vidět, vstřebal se. S panem doktorem jsme se dohodli, že to necháme na přírodě a pokusíme se vyhnout kyretáži. Dokonce si ani něťukal na čelo když jsem tuhle cestu navrhla a uznal to jako jednu z možností. Ale beru to v pohodě, ten první šok už mám za sebou, obrečela jsem to už dost, takže teď už jsem v klidu, jsem s tím smířená. Akorát mi je pořád těhotensky špatně, jsem zvědavá kdy to přestane. S miminkem se důstojně rozloučíme a hned jak to půjde, zkusíme to znovu. Přeji všem pohodové těhotenství bez komplikací a v březnu se sem určitě přijdu mrknout na fotečky miminek :kytka: Možná tou dobou už budu znovu těhotná a taky se dočkáme přírůstku. Teď si užívám svých tří dětí a po této zkušenosti si mnohem víc uvědomuju, jaké je štěstí že tady jsou :) S naším čtvrtým děťátkem se uvidíme v nebi, beru to tak a přijímám tuto skutečnost tak, jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
12.8.14 14:53

@sao - to je mi líto :hug: a navíc když je ti špatně, to bych pořád doufala, že se těhotenství vyvíjí :,( Přeju hodně štěstí do dalšího snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.8.14 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
12.8.14 16:13

Díky všem za podporu, příště to určitě vyjde :) Prostě se to stalo, nechtěla jsem si připustit že by se tohle mohlo stát zrovna mě, ale stalo se. Je zajímavé, že při předchozích těhotenstvích jsem myslela pozitivně, věřila jsem že je všechno v pořádku a o věci jako je potrat jsem se vůbec nezajímala, ani mě to nenapadlo. Tentokrát jsem hned od začátku cítila že něco není v pořádku a nevím proč, začala jsem se zabývat tím co by se mohlo stát a poprvé jsem se setkala s výrazem „zamlklý potrat“. A chvíli na to se dozvím, že to je přesně můj případ… Zajímavé… Mám doma tři kluky, tak si říkám, co když to byla konečně holčička… To už se teď nedozvím, ale v nebi určitě :) Smířila jsem se s tím a dokonce jsem si z toho něco vzala a určitě to změnilo můj pohled na život atd. A hned jak to bude možné, s trošku větší pokorou do toho půjdeme znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
12.8.14 17:58

@sao to je moc dobře, že jsi se s tím takhle smířila, i ta špatná zkušenost očividně může přinést dobré věci a člověk si hned o to víc váží, toho co už má :) určitě se přijď zas mrknout, a my zas budeme držet palce, ať si k vám ta dušička najde brzy cestu :hug: a k tomu, že jsi tušila, že to nedopadne, to bude asi už takovej šestej smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí