Poradna duly
Jana Čurdová
@lilia81 no já v této chvíli potřebuju dolů 15 - 20 kg aúplně se děsím představy co semnou udělá další těhotenství.
@Šalvějka jo tu nízko položenou placentu jsem měla taky a do toho ten mimís a krvácela jsem a krvácela.. Neohrožovalo to miminko, jen to zkrátka bylo nepříjemné…furt chodit a mít na vložce krev
tankový arsenál?
![]()
Holky přidávám se k vašemu arzenálu…včera jsem u dr vlezla na váhu a pak jsem měla celý den v prdelce…
věděla jsem teda, že jsem hodně přibrala, ale že až tolik nee..a to nemám ještě žádné dítko, jen rozežraný jazýček…
@Nina Filipi no, když vidím, kolik tankovitých bab se nás tu sešlo
aspoň budem mít po porodu znovu co řešit, a to hubnutí ![]()
@Nina Filipi nejsem si jistá, že je můžu zveřejnit
já mám teda 178/95 ![]()
@poHanka89 tak to jsme na tom asi tak stejně vzhledem k tomu že jsi o 20 cm vyšší
@Nina Filipi jj to asi jo
sice na to prý nevypadám, ale mám spíš těžkotonážní spodek
včera mě to ale fakt dostalo…a pak teda rekce tchána na to, že bude děda…až jsem si pak v posteli večer pobrečela..
No tak já asi vedu, krásných 99 kg na 165 cm…
ale kde je vůle, tam je i cesta, po porodu se na to vrhnem ![]()
Holky, ne že bych vám to přála, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Jojo, to potěší ![]()
Tak ja mam výsledky z krve
14dpo hcg 104,9, takze jsem ofiko tehule, co je pod 100 prej dr. Jeste ofiko neberou ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Dnes jsem objevila na testu krásné dvě čárky (jsem 4+1); PM 23.6. Bude mi 33 a čekám svoje první mimi. Minulý rok ZT v 9. týdnu (zjistilo se to na kontrole ve 12. týdnu). Věřím, že tentokrát už to bude prosperující těhu
. Přeji všem krásný den!
Ty jo, co já bych dala za to, kdybych konečně přibrala, aspoň to čtvrté těhotenství by mi k tomu mohlo dopomoct
Po třech dětech je můj stav 165 cm a 58 kg. Plus mínus s touto váhou jsem se pokaždé vracela už z porodnice, nikdy mi žádná kila navíc nezůstala a pořád poslouchám řeči, že nejím, že vypadám bídně, a přitom žeru jak čuně a stejně nic ![]()
@Smilie23 Gratuluji a přeji ať jde všechno tak jak má ![]()
Holky da se poznat to zamlkle tehu nebo potrat…musi to doprovazet krvaceni?