Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16700
10.7.14 11:09

@maraida přesně, není to nemoc!! Taky mi přijde, ze někdo otehotni a hned mu musi byt spatne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
10.7.14 11:26

První těhu mi absolutně nic nebylo, jenom občas nevolno ale zžřídka. A teď skoro 6tt a nic jen trochu únavy. Ala fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.7.14 11:30

Tak mě bylo nevolno jen u 2.těhotenství, ze začátku. Jinak nebýt břicha, tak snad ani nevím, že jsem těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
10.7.14 11:41

No to vyklepnutí dítěte mi taky přijde nejvíc srandovní :lol:

Jinak, závidím všem které se v těhotenství cítí dobře. Já jsem se v každém těhotenství cítila hůř a hůř :lol: První v pohodě, kromě počátečních nevolností mi v podstatě nic nebylo až do termínu porodu, po termínu začaly zlobit záda, křeče do noh atd. - ale to trvalo jen asi 14 dní než jsem porodila, takže žádná hrůza. Podruhé: Nevolnosti už trvaly trochu déle, záda a nohy mě zlobily poslední dva měsíce. Potřetí: Půl roku mi bylo blbě, zbávající 3 měsíce jsem nemohla chodit, otočit se na posteli, záda v čudu, nohy jsem myslela že mi odpadnou a několikrát denně křeče. Říkala jsem že už nikdy v životě, že čtvrté si po tomhle nedokážu představit :lol: A jak vidíte, jsem nepoučitelná, nebo možná mám krátkodobou paměť… :D Takže teď jsem jenom zvědavá, co mě čeká tentokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
10.7.14 12:13

Tak jau prvniho ze zacatku nefungovala. Zvracela jsem atd. A ted je to nejaky divny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
10.7.14 12:14
@maraida píše:
@budulinek7 tak tu tvojí porodní asistentku bych z fleku vyměnila. Takový nesmysl, jako, že můžeš mimi vyklepnout jsem fakt už dlouho neslyšela :nevim: :mrgreen: Neradí třeba taky na záchodě moc netlačit, aby náhodou nevypadlo??? :mrgreen:
Jinak toto je moje 5.těhotenství a funguju naprosto normálně. V září se chystám letecky na dovolenou, jezdím na motorce…
Holky, těhotenství není nemoc!!!Užívejte si to.

Já proti ní nic nemám. S panem doktorem mě rodila, takže nikdo jiný nemá mou větší důvěru než ona a pan doktor. Ona to myslela hlavně tak, abych raději nic nepřeháněla, že se může stát na začátku ledacos. Nepodceňuje situaci a asi ví, o čem mluví. Vy si dělejte co chcete, svoje rady si tedy nechám pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
14367
10.7.14 12:20

@budulinek7 není proč se hned urážet jako malé děcko :nevim:
Jasně, taky můžeš zalehnout do postele a vstát až po porodu, aby se náhodou něco nestalo…jestli se má dítě udržet tak se prostě udrží, pokud ne, tak tomu ani nic nedělání nepomůže.
Ale promiň, aby člověk z oboru řekl, že můžeš dítě vyklepnout, to mi prostě hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
10.7.14 12:25
@maraida píše:
@budulinek7 není proč se hned urážet jako malé děcko :nevim:
Jasně, taky můžeš zalehnout do postele a vstát až po porodu, aby se náhodou něco nestalo…jestli se má dítě udržet tak se prostě udrží, pokud ne, tak tomu ani nic nedělání nepomůže.
Ale promiň, aby člověk z oboru řekl, že můžeš dítě vyklepnout, to mi prostě hlava nebere…

Já nemám dítě ještě zkontrolovaný, takže jsem to pochopila tak, že mám být opatrná a za 10 dní uvidím, co mi řeknou. Snažila se být lidová, pak jsou zase ti, co válí termíny a pacient jim nerozumí. Tak co si vybrat. :nevim:
Nikdy mi neporadila špatně a řekla mi to ve 4.tt., kdy se „dítě“ pohybuje v děloze volně a začíná se zahnízďovat. Tak to bylo myšleno asi tak.

• Citovat
  • Upravit
1103
10.7.14 12:30

Ahoj holky, můžu se přidat? v úterý jsem na testu našla // a jsem objednaná k doktorovi na 24.7.. to bych měla být 7tt… bude to moje první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.7.14 12:48

@budulinek7 :) OK. Nic se nemá ale přehánět. Poslouchej své tělo, to ti řekne nejlíp.
Holky, nemůžu se dokopat k žehlení :zed: Ale už fakt musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
10.7.14 12:51
@maraida píše:
@budulinek7 :) OK. Nic se nemá ale přehánět. Poslouchej své tělo, to ti řekne nejlíp.
Holky, nemůžu se dokopat k žehlení :zed: Ale už fakt musím…

Tak s tím žehlením jsme dvě. Taky to nedávám a přitom jsem měla včera čas.
Omlouvám se za emoce, ale nemůžu se srovnat s těhotenstvím. Taky se bojím o mimi, zároveň mám brečící stavy a vrací se mi zpět všechna úmrtí u nás v rodině za posledních 9 měsíců. Takže furt bulim a mám špatnou náladu. Navíc jsem v noci nespala.

• Citovat
  • Upravit
14367
10.7.14 12:57

@budulinek7 :hug:
Tak to je jasný, že se bojíš. Já se bojím taky, aby se neopakovalo to co loni.Ale snažím si to prostě nepřipouštět, jinak bych se z toho musela zbláznit.
a jak to myslíš, že se s těhotenstvím nemůžeš smířit? Ještě jste dítě nechtěli? Přišlo nečekaně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
10.7.14 13:02
@maraida píše:
@budulinek7 :hug:
Tak to je jasný, že se bojíš. Já se bojím taky, aby se neopakovalo to co loni.Ale snažím si to prostě nepřipouštět, jinak bych se z toho musela zbláznit.
a jak to myslíš, že se s těhotenstvím nemůžeš smířit? Ještě jste dítě nechtěli? Přišlo nečekaně?

Tak trochu nečekaně. Já jsem na děti nikdy nebyla a přítel hrozně chtěl a já si řekla, že nebudu taková, abych mu dítě nedala. Při prvním testu jsem byla nadšená, pak se stalo několik špatných událostí a od té doby se vezu ve vlaku neštěstí. Přítel se po 8 letech chce najednou ženit, na což já nemám vůbec náladu.

• Citovat
  • Upravit
14367
10.7.14 13:29

@budulinek7 hmmm…tak to není snadná situace. Rozhodně bych nedělala nic proti svojí vůli. Jestli se vdávat ještě nechceš, tak mu to řekni, ať počká, že je na vše čas. Horší je to s tím malým :think:třeba to přijde a ty se začneš strašně těšit, ale co když ne? Nějakou pomoc, třeba psycholožku nemůžeš vyhledat?
Já mám tohle jinak…vdávat se a mít děti jsem chtěla snad už na základce. Furt jsem někomu hlídala děti a vozila kočár. Kdyby mi nebylo už 41,tak snad neskončím ani u 4 dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
10.7.14 13:37
@budulinek7 píše:
Já proti ní nic nemám. S panem doktorem mě rodila, takže nikdo jiný nemá mou větší důvěru než ona a pan doktor. Ona to myslela hlavně tak, abych raději nic nepřeháněla, že se může stát na začátku ledacos. Nepodceňuje situaci a asi ví, o čem mluví. Vy si dělejte co chcete, svoje rady si tedy nechám pro sebe.

jeeeeeeeeeeeeeeee, nebud hned tak vztahovačná ne??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí