Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.14 13:07

@budulinek7 Taky ještě nevím, ale dle kalkulačky mi vychází termín 5.3.2015 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
9.7.14 13:20

Me si po poz. testu dr pozvala za tyden a hned mi gratulovala a tehu potvrdila :-) a vsem tady moc gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
9.7.14 13:27

@PetulaPl
A kdy jdeš?
Já jako prvorodička jsem z toho dost nervózní. Ale to se asi nemění s počtem porozených dětí, že? Nicméně, je to hodně velká životní změna.

• Citovat
  • Upravit
16700
9.7.14 13:29
@budulinek7 píše:
@PetulaPl
A kdy jdeš?
Já jako prvorodička jsem z toho dost nervózní. Ale to se asi nemění s počtem porozených dětí, že? Nicméně, je to hodně velká životní změna.

nebud nervozni, vsechno bude ok :) ja jsem zavolala, ze jsem tehu a ze chci termin. A ten jsem dostala. vic jsem to neresila. Tak nebo tak, do nejakyho 4tt nebo 5tt nema cenu nikam chodit :)

jdu pristi tyden v utery, to bude nejaky ukonceny paty tyden.

Jj, je to velka zmena, to si pis ze jo :) ale tehu jeste nic neni, ta zmena prijde s tim mimiskem teprve :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
9.7.14 13:31

No, já jdu až 21., teď jsem v 5.tt. Doktor má dovolenou.

• Citovat
  • Upravit
917
9.7.14 13:35

Ahoj, tak se taky pridavam, dve carky jsem nasla v patek a dneska jsem si delala kontrolni test :-) a sili velmi :-) jinak mam doma 2,5 leteho kluka a 11.3. mame druhy termin. K doktorovi jdu 21.7.

Nejste nahodou nektera z Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
9.7.14 13:40

@susannn
Já nikoliv.

• Citovat
  • Upravit
sao
1827
9.7.14 15:26

Všem nově příchozím gratuluji, mě podle kalkulačky vychází termín na 5.3.2015 a k doktorovi jdu nakonec až v pondělí, aby bylo něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 18:01

@sao Máme stejný termín :) já jdu na kontrolu až příští čtvrtek, tak dej vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
9.7.14 18:51

@sokolova.marticka Dám vědět :) A ty taky dej.

Jinak, holky, potřebovala bych se poradit: V sobotu jedeme s dětma a našimi kamarády na bazén. Hrozně jsem se těšila na tobogán, páru, vířivku atp. - to bych teď asi neměla že? Ten tobogán se mi nezamlouvá už tak nějak intuitivně, že bych mohla třeba nějak spadnout atd., ale nevím jestli nejsou mé obavy zbytečné. A pára a vířivka, o těch jsem četla až teď, že by se v těhotenství neměly, ale nevím proč. Z předchozích těhotenství už si nepamatuji co jsem dělala nebo nedělala, tohle jsem myslím ještě neřešila… Ale ve třetím trimestru jsem chodila normálně do páry a nic se nestalo, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.7.14 18:55

@sao tak já bych naopak dala tobogán a páru a vířivku vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.7.14 19:02

Ahoj holky, znovu chci nabídnout těm, které to ještě nezaregistrovaly, členství ve fejsbukové skupince Březňátka 2015, ale abyste se přidaly, musíte mi napsat soukromou zprávu (ta skupinka je tajná a nevyhledatelná) :-). Je nás tam už 10 :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.7.14 19:05

@tuctuc já se nepřidám, fb nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.7.14 19:09

@maraida tak to se nedá nic dělat, leda si ho založit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
9.7.14 19:59

@PetulaPl ty jo, jako 9m bez příznaků? To je luxus!!! To chci taky…
modli se, aby to bylo tak i teď a máš snové těhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital