Poradna duly
Jana Čurdová
@budulinek7 Taky ještě nevím, ale dle kalkulačky mi vychází termín 5.3.2015 ![]()
Me si po poz. testu dr pozvala za tyden a hned mi gratulovala a tehu potvrdila
a vsem tady moc gratuluju ![]()
@PetulaPl
A kdy jdeš?
Já jako prvorodička jsem z toho dost nervózní. Ale to se asi nemění s počtem porozených dětí, že? Nicméně, je to hodně velká životní změna.
@budulinek7 píše:
@PetulaPl
A kdy jdeš?
Já jako prvorodička jsem z toho dost nervózní. Ale to se asi nemění s počtem porozených dětí, že? Nicméně, je to hodně velká životní změna.
nebud nervozni, vsechno bude ok
ja jsem zavolala, ze jsem tehu a ze chci termin. A ten jsem dostala. vic jsem to neresila. Tak nebo tak, do nejakyho 4tt nebo 5tt nema cenu nikam chodit ![]()
jdu pristi tyden v utery, to bude nejaky ukonceny paty tyden.
Jj, je to velka zmena, to si pis ze jo
ale tehu jeste nic neni, ta zmena prijde s tim mimiskem teprve ![]()
Ahoj, tak se taky pridavam, dve carky jsem nasla v patek a dneska jsem si delala kontrolni test
a sili velmi
jinak mam doma 2,5 leteho kluka a 11.3. mame druhy termin. K doktorovi jdu 21.7.
Nejste nahodou nektera z Brna?
Všem nově příchozím gratuluji, mě podle kalkulačky vychází termín na 5.3.2015 a k doktorovi jdu nakonec až v pondělí, aby bylo něco vidět.
@sao Máme stejný termín
já jdu na kontrolu až příští čtvrtek, tak dej vědět jak to dopadlo ![]()
@sokolova.marticka Dám vědět
A ty taky dej.
Jinak, holky, potřebovala bych se poradit: V sobotu jedeme s dětma a našimi kamarády na bazén. Hrozně jsem se těšila na tobogán, páru, vířivku atp. - to bych teď asi neměla že? Ten tobogán se mi nezamlouvá už tak nějak intuitivně, že bych mohla třeba nějak spadnout atd., ale nevím jestli nejsou mé obavy zbytečné. A pára a vířivka, o těch jsem četla až teď, že by se v těhotenství neměly, ale nevím proč. Z předchozích těhotenství už si nepamatuji co jsem dělala nebo nedělala, tohle jsem myslím ještě neřešila… Ale ve třetím trimestru jsem chodila normálně do páry a nic se nestalo, tak nevím…
@sao tak já bych naopak dala tobogán a páru a vířivku vynechala.
Ahoj holky, znovu chci nabídnout těm, které to ještě nezaregistrovaly, členství ve fejsbukové skupince Březňátka 2015, ale abyste se přidaly, musíte mi napsat soukromou zprávu (ta skupinka je tajná a nevyhledatelná)
. Je nás tam už 10
.
@PetulaPl ty jo, jako 9m bez příznaků? To je luxus!!! To chci taky…
modli se, aby to bylo tak i teď a máš snové těhu ![]()