Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, přidávám se
Já jdu na screening 2.9. a už se nemůžu dočkat
Nejraději bych k doktorovi chodila denně, aby mě vždy řekl, že je miminko v pořádku ![]()
@Mishulee ono mi to o to víc bude padat po porodu. To jsem měla i v prvním těhotenství. To jsem si je nechala zahustit umělými, ale pak jsem šla i na krátko. ![]()
@Mishulee nebudeš, mě začaly padat takhle asi nějakou dobu po prvním porodu a pořád jich mám dost ![]()
@japeruska píše:
Holky, přidávám seJá jdu na screening 2.9. a už se nemůžu dočkat
Nejraději bych k doktorovi chodila denně, aby mě vždy řekl, že je miminko v pořádku
2.9.2014 jdu taky
@Nina Filipi Taky ti to připadá za dlouho? Mě strašně
Tam prý vlastně i řeknou, kdy přesně by měl být termín porodu… Jinak podle poslední menses mi to vychází na 3.3.2015
Jinak už jste si zvykly, že jste těhotné? Už vám roste bříško?
@japeruska píše:
@Nina Filipi Taky ti to připadá za dlouho? Mě strašněTam prý vlastně i řeknou, kdy přesně by měl být termín porodu… Jinak podle poslední menses mi to vychází na 3.3.2015Jinak už jste si zvykly, že jste těhotné? Už vám roste bříško?
já mám termín 21.3.2014
a dlouho mi to nepřijde
je to moje druhé děťátko a tak na to všechno nemám tolik času jako při prvním
Ale jsem o hodně klidnější
Já jdu na kontrolu 1/9, taky se těším. Je to moje druhé těhotenství, je pravda, že jsem klidnější, ale stejně tu kontrolu vítám, že se dozvím, že je vše v pořádku. že jsem těhotná, jsem si zvykla, i jsem to chtěla. Jen si pořád nemůžu zvyknout na to, že tam jsou dvě.. ![]()
@Nina Filipi Tak tvůj klid ti závidím. Moje to bude první a samozřejmě stresuju nepřetržitě
Snad budu po tom 1.screeningu klidnější… Já se totiž cítím úplně netěhotně, neměla jsem žádne zvracení, nic… Někdy mi je trošku těžko, ale fakt málokdy…
@LiškaDiviška No, že tam jsou dvě, to je pecka
Ségra má dvojčata, a vím, co je to za radost, ale hlavně starost ![]()
@Mishulee mě padaly po porodu, to jsem taky měla strach že pojedu vybírat paruku ![]()
@Nina Filipi taky mám daleko míň stresu, než u prvního, nějak na to není čas, a to je dobře ![]()
No, spíš nafouklé bříško…:D
mě je spíš pořád zle…:D
A termín má, 21.3.2015.:D
Já jdu 5.9 a četla jsem, že někdy řeknou už i pohlaví
Tak se těším ještě víc. Jdu do Gennetu k paní doktorce Kiliánové. Četla jsem, že je hodně nepříjemná, tak snad bude mít dobrou náladu ![]()