Poradna duly
Jana Čurdová
Moje nejoblíbenější jídlo je momentálně suchý rohlík, piškoty, sladkosti a nějaký ten banán taky můžu. Takže super strava no ![]()
Ono ve finále je to asi jedno s tou porodnicí. Někomu se líbí tam, někomu zase tam. Záleží asi, jaký příjde doktor a s jakou náladou.
5.9 jdu na screening a četla jsem, že někdy jde už poznat pohlaví, sice to teda ještě není na 100%. Chtěla bych holčičku ![]()
@siisi tak to máme termín stejný
no, naštěstí ty znamení a charakteristiky na nikoho nesedí stprocentně, tím se uklidňuju, kdyby mimčo přišlo na čas a bylo by beránek
já budu mít termín screeningu příští týden, jdu do poradny, tam se s doktorem domluvím. jo jo, intuice, mámy ji maj silnější, co se týče dětí, já měla dobrý pocit u prvního a teď u druhého ho mám taky, prostě mě ani nenapadá, že by mělo být něco v nepořádku a ráda se o tom nechám přesvědčit tím screeningem ![]()
@budulinek7 jo, tyhle články musel napsat chlap
, mám pleť teď horší, mastí se mi vlasy, a odpoledne už si musím hlídat co a kolik sním, protože večer mi je zle od žaludku a jsem nafouklá, a když se blbě najím, tak je mi špatně i v noci. ale tak nějak si to užívám, protože další děti už neplánujeme, takže co bych si to pořádně neužila se vším všudy ![]()
@Mishulee já osobně doporučuji malé porodnice, max. oblastní, do krajské (velké) bych rodit nešla, je to tam víc jak na běžícím páse, v těch menších je takový rodinný přístup
Bydlet v Praze tak si asi nevyberu, určitě bych vybírala nějakou mimo Prahu, co je blízko.
Na věty typu „těhotenství není nemoc“ a „ranní nevolnosti“ poslední měsíc hodně myslím ![]()
O tom jídle tady ani nemůžu číst, s problémy myju nádobí, vylívám nočník po malé..
pleť vlasy hrůza..ven s malou chodím minimálně, max na zahradu, chudinka malá, už je mi jí líto.
Ale je fakt že v minulém těhotenství vlasy a pleť ke konci jsem měla hezké.
@Šalvějka O tom jsem také uvažovala, že zkusím ještě kouknout po nečem mimo Prahu. Slyšela jsem, že nejsou špatné Neratovice.
@siisi Nádobí musí chudák teď dělat přítel + chodit s košem (jakmile otevřu odpadkovej koš, tak
Ale aspoň je v zápřahu, to mu neuškodí ![]()
Doufám, že pleť a hlavně vlasy se mi na konci zlepší. Hodně začnou padat až po porodu + se ještě zhorší zrak. Už teď jsem skoro slepá a ještě budu plešatá
Ale tak zase nás pak čeká krásné období péče o miminko ![]()
Ahoj holky. Já naštěstí nezvracím ale zle mi je už víc jak měsíc v kuse (dneska jsem 10+3). Jíst jím nakonec sice relativně všechno ale nejhorší je než se poprvé zakousnu, pak už to celkem jde. Ale jak píšete - doprava do práce (já teda jen nějakých 45 minut - bus, bus, tramvaj) hrůza - smradlaví opilci s pivem v petce v půl deváté ráno na sedačce přímo za vámi a tak podobně
. No jsem zvědavá jestli ty nevolnosti ustoupí
. Co se pleti a vlasů týče - puberta hadra, ráno si umyju vlasy a večer skoro jako bych je polila olejem, nafouklá jsem neskutečně… No ale užívám si to
. Jsme přece těhotné, to je to nejkrásnější období v životě ženy ![]()
Přítel mi řekl, že pořád říkáme, že těhotenství je nejkrásnější období ženy a jestli je to prý pravda, tak že máme sakra těžký život ![]()
Zuby zatím ne, horší je to se záchodem. Občas mám chuť se tam nastěhovat. A nejhorší je to v noci
.
@Mishulee píše:
Přítel mi řekl, že pořád říkáme, že těhotenství je nejkrásnější období ženy a jestli je to prý pravda, tak že máme sakra těžký život
@Cajinka1 Joo záchod
Moje nejoblíbenější místo
Jeli jsme s přítelem na dovču autem a každých 15 minut jsme zastavovali na benzínce. Kdyby jsme jeli autobusem, tak jsem vyřízená ![]()
@Mishulee
Jinak s tím kuřecím a masem na tom jsme stejně. Já nemůžu ani chleba, je mi z toho špatně jen na něj pomyslím a když to vyslovím, tak je mi na…
Já na Podolí neslšela nechválu, tak nevím.