Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
17.9.14 11:18

@alvicek Opožděně gratuluji k vydařenému screeningu, my jedeme zítra, už se moc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
23.9.14 11:24

Tak co holky, je tady někdo?? :)
u mě screening teda v pořádku :dance:..jak se máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
23.9.14 11:32

U mě screening taky dobréj…:)
Holky, co myslite, zitra budu 14+5tt, myslíte, že by dr. mohl zjistit pohlaví?

• Citovat
  • Upravit
3284
23.9.14 11:36

Ahoooj :) u mě screening taky v pořádku :palec: odhad holčička :D tak uvidíme, jestli měl doktor pravud nebo bude mít Oliver brášku :) mám se dobře, únava už polevuje, příští týden jdu do poradny, tak se těším, i když není moc na co, ale tak budu vědět, že je mimi v pořádku :) a jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
23.9.14 11:43

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale chtěla jsem zavzpomínat na 1.trimestr:-) tak koukám, jak to zvládáte, hlavně ty nevolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
23.9.14 11:58

I mě doktor tipl chlapečka (což cítím i já, že to bude kluk), ale je to ještě nejisté, prý to mohla být i pupečníková šnůra (na což manžel řekl: tyjó - že by ho měl takového velkého?).
Mě už je taky líp, jen mě trochu zlobí žaludek - nevíte co je na přebytek žaludečních šťáv - mám takový ten falešný pocit hladu :zed:
a určitě vyhrávám, protože mám 7 kg nahoře :pankac:
Dnes jsem donesla z půdy věcičky po malé, a rozplývala jsem se nad těma pidivěcičkama :andel: :srdce: už se těším..
Ale nezlobila bych se, kdyby těhotenství trvalo jen 5 měsíců!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
23.9.14 12:00

@luc2ka - snad už jsou ty nevolnosti za náma :zed: já měla fakt děsné, byla jsem naprosto mimo provoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
23.9.14 12:00

@kleopa tak zalezi jak bude mimčo natočený, ale vidět - nebo aspon první odhad - by ti uz mudr říct mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
23.9.14 12:02

@siisi taky jsem měla :( 3 měsíce mimo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
23.9.14 12:26

Jo a nevím, jak to máte holky vy, co čekáte druhé, ale já už jsem párkrát v určitých polohách cítila pohyby. Což u prvního až daleko později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YPB
168
23.9.14 12:30

Ahoj holky, muzu se přidat? čekáme druhé mimco a termín porodu je 26.3. Bohužel na pohlaví si musime ještě počkat. Je tu nekdo z Olomoucka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
23.9.14 12:31

A taky jsem zjistila, že mít první holčičku, pak kluka je horší co se týká oblečení. Holka klučičí snese, ale kluka do růžovoučké určitě dávat nebudu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
23.9.14 14:45

Mě je teda blbě pořád, ale zvracím už jen první jídlo, co s ním..:D
Taky cítím, že to bude kluk, i když bych chtěla holčičku…:)
Tak uvidím, co mi zítra dr řekne…:)

• Citovat
  • Upravit
kleopa
23.9.14 14:47

Jo a jeste otázka…Jsem 14+4 tt a poslední týden, když ležím v klidu, tak mi děsně bublá v břiše, ale hlasitě. To asi mimi nebude že?
Už se nemůžu dočkat až to mimi budu držet v náručí… <3

• Citovat
  • Upravit
budulinek7
23.9.14 16:46
@kleopa píše:
Jo a jeste otázka…Jsem 14+4 tt a poslední týden, když ležím v klidu, tak mi děsně bublá v břiše, ale hlasitě. To asi mimi nebude že?
Už se nemůžu dočkat až to mimi budu držet v náručí… <3

A není to normální. Záleží na tom, co jíš a piješ. Mně v břiše bublá a škrundá i mimo těhotenství. Bývá to po přejedení nebo vypití pití s CO2, příp. jiných jídlech. Prostě jak kdy. Někdy mi škrundá i po melounu a jindy zase ne. Já jsem aktuálně už 3. den perfektně nafouknutá. Z práce odcházim až po 19.hod, tak si tu pěkně užiju. Nejhorší je, že musim lítat kolem uživatelů. To je furt vstyk-sednout. A kdybych teď šla plavat, tak půjdu ke dnu (bohužel tyto plyny nenadnáší :-D ). :mrgreen: Kdyby to alespoň tak nebolelo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex