Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
1.9.14 14:26

Holky krásný! :palec: Já jdu v pátek :lol: Už vám řekli, co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
1.9.14 14:37
@Mishulee píše:
Holky krásný! :palec: Já jdu v pátek :lol: Už vám řekli, co budete mít?

já jdu zitra, tak uvidim. Porad jeste ale vahame, zda si to nechat rict. u prvniho ditete je to jasne za me ze ano. Ted vahame :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.9.14 14:40

@PetulaPl Já bych to nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.9.14 14:43

@Mishulee mi to dr neřekla, protože nic neviděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
1.9.14 14:48
@Mishulee píše:
@PetulaPl Já bych to nevydržela :lol:

ja jsem taky strasne zvedava :D ale na druhou stranu, do pul roku mel prcek vse neutral, takze prakticky nemam co zarizovat pro druhe :D vse uz mame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
1.9.14 18:55
@poHanka89 píše:
Holky, nechci aby to vyznělo hnusně, myslím to ve srandě, ale my asi čekáme vetřelce podle téhle fotky z dnešního screeningu (13+4) :lol:

Já dnes byla na screeningu a občas to taky tak vypadalo, to je myslim normální. Ale bylo to úžasné. Mě zase fascinoval nos, jak byl hezky vidět. Chlap byl se mnou a cestou do práce mě furt muckal, tak jsem si připadala výjimečná.

• Citovat
  • Upravit
kleopa
2.9.14 09:56

Chtela jsem se zeptat, zda vám váš gynekolog při klasickém utz říká velikost miminka? Mě teda ne.
Na první screening jdu 11. září, hned po konzultaci. Myslíte si, že by mohl jít přítel semnou?
Ju a jinak jdu na kliniku sv. Klimenta a tam pokud podstoupíte konzultaci, tak je vše zadarmo.

• Citovat
  • Upravit
241
2.9.14 09:58

@kleopa Zdravím, přtel jde na 1. screening semnou. Doktorka mě velikost mimča říká. Chtěla jsem se zeptat, co je ta konzultace? Kam se na to chodí? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
2.9.14 10:07
@kleopa píše:
Chtela jsem se zeptat, zda vám váš gynekolog při klasickém utz říká velikost miminka? Mě teda ne.
Na první screening jdu 11. září, hned po konzultaci. Myslíte si, že by mohl jít přítel semnou?
Ju a jinak jdu na kliniku sv. Klimenta a tam pokud podstoupíte konzultaci, tak je vše zadarmo.

jasne ze muze jit s tebou.
A rika mi na kazde kontrole vahu a velikost miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
2.9.14 10:31

@Mishulee
Je to přímo v té budově, kde dělají i UTZ a je to cca hodinové povídání a ruznych genetickych vad a možné komplikace.

• Citovat
  • Upravit
773
5.9.14 14:51

Ahoj :mavam: tak dnes máme za sebou první screening… :dance: zatím vše vypadá skvěle, tak snad i krev bude dobrá.. když nezavolají do středy, mělo by být vše v pořádku… a hlavně máme konečně pořádnou fotku, ale nechtělo ukázat co ukrývá mezi nožkama, tajnůstkář(ka) :mrgreen:
Paní doktorka se nám dlouho věnovala, celou dobu byl s námi i manžel, ultrazvuk prostě nádhera, srdíčko krásně tluče, pak mi vzala krev, zaplatili jsme 1 000,– a šli spokojeně domů… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.9.14 07:27

@Moruma Ahoj, tak to je paráda :) my jdeme 18.9. tak taky doufám, že půjdeme takhle spokojeně domů ;), jen tu krev tu už mám nabranou z minulého týdne, na utz už pojedu s výsledkem z krve, no a zaplatíme 1500 kč, ale oproti minulému screeningu ještě dobrý, tenkrát jsme platili 2000.

a jak se máte holky? vše v pořádku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
11.9.14 20:00

Ahoj holky, taky už jsem viděla toho mojeho panďuláčka :srdce:, dokonce mi zamával. Vypadal klidně, narozdíl od první dcerky, která na UTZ řádila, a to jí zůstalo.
Mě už konečně povolují nevolnosti, tak se občas zase cítím normálně.
@Šalvějka - já platila 950,– to jsou rozdíly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
11.9.14 20:25

@Šalvějka ja platila 1 500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
12.9.14 10:02

Ahojky, taky jsme ve středu absolvovali první screening, výsledek negativní, miminko mávalo a pak i poletovalo, velikost 6,3 cm, jen pohlaví nám ještě nechtěli říct:-), teď to není ani holčička ani chlapeček, ale dle fotky ufonek:-)Mi platli 1450,–- (Brno Veveří)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí