Březňátka 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5695
13.10.14 20:40

Díky holky, já kolotoč ani hrazdičku neměla, a asi to byla chyba. Určitě pořídím. No tak se dívám, že na holčičkách se v oblíkání dá víc vyřádit. Na chlapečky toho přece jenom tolik není.

@Šalvějka - tak ta deka je fakt nádherná. Ergo nosítko jsem měla taky a ještě mám, ale nad šátkem uvažuju.

@kleopa - krásné bříško, mám dvakrát tak větší, ale dost možná je to i ten špečík, jak říkají holky, už mám problémy ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
14.10.14 08:22

@Šalvějka děkuji cpala jsem se s ní hned od začátku, nakonec to byla nějaká střevní chřipka co u nás poletuje. Na to, že jsem doma a nikam skoro nechodím, tak ani nevím, kde sem ji chytla. Ted už je to dobré, ale ty tři dny jsem dobře trpěla a myslím, že i prďola, piškoty mu fakt nestačily:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.10.14 13:58

@Jankaxx no ještě to nevíme jistě, jestli to holka je nebo není, ještě 2-3 týdny a čeká nás velkej ultrazvuk, tak snad se ukáže :) no taky máme prvního kluka, mám tady mraky oblečení do modra, ale to naštěstí holka nosit v pohodě může, opačně už by to byl trošičku problém :D když já na tu růžovou až tak moc nejsem, jako určitě si půjdu pár vyloženě růžovej kousků koupit, ale jinak mi to přijde až moc přeslazený, vidím to u kamarádky, její holka má růžový kalhoty, k tomu o trochu jinak růžovou mikinu…prostě mooc sladký, ona toho má hoodně růžovýho. já se snažila shánět věci unisex, takže mám i dost zelených, žlutých, béžových věcí, mimochodem, béžovou mám na dětech nejradši, dobře se s ní kombinuje a dětem mooc sluší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.10.14 14:00

@siisi jo deka je super, akorát Oliverka to bavilo vždy jen chvilku, pokaždý se mi z ní někam odkutálel, on je to odmala takovej průzkumník, udržet ho na jednom místě bývá náročný :D
@alvicek to chytneš raz dva, třeba to ani nemusela být chřipka, mohla to být odezva trávení na nějaký jídlo, to pak se z toho taky člověk pár dní dává dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
16.10.14 16:54

@Šalvějka Aha! Tak snad se vám prcek ukáže! :D my byli na velkém UTZ dnes. A seděla si v tureckém sedu, takže do třetice to nemohla doktorka potvrdit. Ono vůbec to bylo zajímavé v tom, že byla zády k mému pupku a nešlo se pořádně podívat na předek obličejíku, takže musíme mrknout za 3 týdny znovu :roll: všechno jinak dobré, ale prostě obličej si kreje :evil: UŽ ZASE. Na obou stranách hlavy měla ruce u ksichtíku a drbala se… Ve 12tt nás v Gennetu poslal pan dr. na chodbu chodit, protože se přesně nemohl podívat na nosní kost - pak se pootočila a bylo to dobré. Ale člověk je z toho nervní :? a teď čekat 3 týdny abysme se mohli mrknout na horní ret :oops: ach jo…

Jéé, to se mi taky líbí na dětech. Béžová! Je ale zarážející, že v těch barvách moc nedělají :evil: a v zelený snad ještě míň… je to škoda. Ano, když je té růžové takhle hodně, tak se mi to taky nelíbí. A ta růžová je bohužel na těch holčičkách vidět ve velkém :roll: takové cukrové vaty. Mě se líbí i fialová…
a puntíčky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.10.14 17:15

@Jankaxx joo puntíčky mám taky ráda :) no teda, to máte pech, jakoby vám to dělala shcválně viď? aby jste byli napnutý jak kšandy :D no se směju, až se neukáže nám, tak mě to přejde :mrgreen: ještě k barvám, já mám moc ráda kombinace šedý a třeba tyrkysový, tyrkysová je boží, kor na holčičkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
17.10.14 20:33

@Šalvějka to jo! Tyrkys a sv. šedá je bomba! Ale taky není moc k vidění :evil: oblečení si nějaké takové moc nevybavuji, ale v té barvě je krásný třeba fusak od Lodger…
No, snad vám prťus nebude tak zatápět… :roll: jsou to rošťáci!
Já jsem dnes vstoupila do 21tt, tak jsem ráda, že to zatím tak drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
18.10.14 21:21

@Šalvějka - no já jsem zase v tom oblečení taková praktická, takže pro kalhoty a boty volím spíše tmavší a většinou klučičí barvy. Riflíky jsem nedávala skoro vůbec, jen pokud byly elastické. Bydlíme za městem, takže většinu času malá proběhala ve sportovním. Takže dost věcí vynosí i chlapeček.
Tyrkysová je taky moje barva :) mám ji ráda s hnědou, jako voda a země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.10.14 09:31

@Jankaxx Ahoj, no ty fusaky od Lodger jsou úžasný, ale ty ceny :/ no uvidíme jak to bude, 4. jdu na kontrolu, tak mi doktor řekne kdy bude velkej utz. týý jo, nějak rychle to utíká, už se pomalu blížím do půlky :)
@siisi my toho máme taky hodně v těch tmavších barvách, na ven ideální, rifle jsem dávala na návštěvy a k doktorce, hrozně moc mu slušely :* ááá, tyrkysová s hnědou, na to bych málem zapomněla, to je taky super kombinace :palec: hele nemáš někdy „depku“ z toho jak to budeš zvládat se dvěma dětičkama? já měla v sobotu fakt hroznou náladu :( uvědomila jsem si, co všechno bude najednou problém, Olí stále nespí celou noc, alespoň jednou za noc se vzbudí a začne řvát, takže dostane mlíko a spí dál, ale prostě se nejvíc bojím těch nocí, aby se děti vzájemně nebudily…nečekám, že bude za těch 5 měsíců spát už v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
22.10.14 13:35

@Šalvějka - to víš, že někdy mě to přepadne, ach jo, zase to nevyspání atd..malá mi špatně spala do 2 let a něco, takže o nevyspání něco vím. Budila se po půlnoci a nemohla spávat.(zabraly nám až homeopatika), ale já jsem na tom přece jenom líp, vzhledem k věku malé, navíc malá mi už chodí do školky, takže část dne budu mít jen pro sebe s prckem. Ale zase čekám velkou žárlivost, čím jsou děti větší, tak jsou více zvyklé, že se věnujeme jen jim. Tvůj Olík bude v tomhle určitě přizpůsobivější. No každý věk má asi něco.
Co se týká spaní, tak už to máme vymyšlené, že ze začátku bude s malou spát manžel v pokojíčku, a já s miminkem v ložnici..třeba vám to už taky půjde tak nějak šikovně vymyslet a manžel pomůže. My zase nemáme hlídací babičky, tak i proto jsme se dali do druhého až tak pozdě, prostě to musíme zvládnout.
Ale zase když si představím, co jsem všechno zvládala kolem miminka, tak si přece jenom říkám, že ona to ta příroda nějak zařídí, a pořádně nás nakopne :) :hug: ale záhul to bude, to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
27.10.14 08:49

@siisi Ahojky, tak to si nemám moc na co stěžovat :oops: Olí chce v noci jen jednou to mlíko, jinak spí dobře. No jo, to budeš mít doma aspoň chvilku maličko klídek, když bude malá ve školce, to já si budu ještě muset rok počkat, než půjde do školky, ale zas jsem se rohodla přestat vařit. Od ledna už se k plotně postavím jen o víkendech :D začnem odebírat obědy ze školní jídelny, pro veřejnost tam oběd stojí 50 kč, což je pěkná cena, za ten klídek mi to stojí :) Žárlení se taky bojím, těžko říct, jak bude malej reagovat, až domů mimino přinesem, sama jsem hodně zvědavá, je dost mazlivej, budu asi v obležení :mrgreen: No hlídací babičku máme jednu a pak mi vypomůžou kamarádky, hlavně ta jedna, co už má dítě docela velké a samostatné, když jedu na gyndu, tak je tady u nás a Olího celé dopoledne hlídá, a pak pomáhá moje mamka, je to teda pracující babička, jako většina dnešních babiček, ale i tak se snaží pomoct, když potřebuju. Jo jo, určitě nás nakpne, nic jiného nám nai nezbyde, a čas poletí, a pak si budem říkat, jaký to bylo, když byly děti malinký… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
27.10.14 20:22

@Šalvějka - s tím obědem je to myslím dobré rozhodnutí. Kamarádka měla chlapečka nejedlíka, taky mu začala nosit ze školky a on teď aspoň nemá problém se stravou ve školce. Já teda vařit musím, můj dělá doma, a je to fakt spousta času :? Jojo hlídací babičky jsou k nezaplacení :) zrovna řeším, jak se dostat odpoledne na velký UTZ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleopa
3.11.14 14:14

Ahojky, tak už víte, co čekáte? Já se to snad dozvím zítra, ale mám pocit, že to bude kluk. :cert: :mavam: :D

• Citovat
  • Upravit
budulinek7
3.11.14 14:23

Ahoj, víme, ale nepovíme. :-)

• Citovat
  • Upravit
3284
12.11.14 12:19

Ahoj holky, tak my čekáme holčičku :) hezky nám to vyšlo :) je prej zdravá, velikostí odpovídá tak jak má. a jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí